Baka Jelena nakon 55 godina prestala pušiti

Baka Jelena „preko noći“ prestala pušiti nakon 55 godina

Baka Jelena ima 69 godina, a u tih 69 godina je pušila čak 55. Nije mali broj godina, zar ne? U tih 55 godina pušila je dvije kutije cigareta dnevno. Iako nismo na satu matematike, ali kada bismo htjeli izračunati otprilike koliko je cigareta baka Jelena popušila tijekom ovih godina, dobili bismo broj od otprilike 800 000 cigareta, što također nije mali broj.

Nakon dolaska do nauka Čiste Istine i primanjem Riječi u srce, smanjila je broj cigareta na 4-5 dnevno. Čudesni događaj zbio se po polaganju ruku apostola Lorensa koji je držao seminar u Vinkovcima, a zatim i u Osijeku. Nakon 55 godina, baka Jelena je „preko noći“ prestala pušiti. Nije li to jedno pravo malo čudo, obzirom da znamo kako je ovisnost o pušenju vrlo jaka.

Svjetska zdravstvena organizacija izvještava da svakih osam sekundi jedan čovjek na svijetu umire zbog posljedica štetnog djelovanja duhana.

I iako je većina pušača svjesna štetnosti pušenja, a velika većina pokušava i prestati pušiti, neka istraživanja govore kako se više od 93% onih koji prestanu pušiti vrati pušenju već nakon nekoliko dana.

No, za Isusa nema nerješivih ovisnosti ili problema.

Kako sama baka Jelena kaže, od molitve, koja je bila prije 4 mjeseca, nije popušila niti jednu cigaretu, a da cijela situacija bude još bolja, nije imala niti najmanju žudnju za cigaretom.

„Mogu pravit` cigare drugome, ali ja da zapalim, ne!“

Cijelo svjedočanstvo sa šaljivim završetkom nikako nemojte propustiti u nastavku.

images1