Čudesno iscjeljenje od teške anemije

Anemija je stanje koje nastaje zbog pomanjkanja željeza u krvi te je neophodno u apsorpciji kisika. Ukoliko osoba pati od anemije, obično se javljaju sljedeći simptomi: slabost, pojačani umor, otežana koncentracija, bljedoća kože i sluznica, zaduha u naporu, vrtoglavica, zujanje u ušima. Često se javljaju glavobolja i iritabilno ponašanje. Stanje se češće javlja kod žena, nego kod muškaraca, pogotovo u reproduktivnoj dobi. Normalna vrijednost željeza u krvi za žene iznosi 8 – 30 μmol/L, a za muškarce 11 – 32 μmol/L. Vrijednosti željeza u krvi od 3, 5, 6 ili 7 μmol/L smatraju se niskima za oba spola.

Razina željeza koju je imala Stella, djevojka iz ovog svjedočanstva, iznosila je 1.5 μmol/L, po čemu možemo zaključiti da je patila od teške anemije. Simptomi su se očitovali kao česta vrtoglavica, slabost, nedostatak elana i energije. Pogotovo za vrijeme menstruacije, kada bi se simptomi pojačali. Uz to je imala i nizak tlak, što ju je dodatno destabiliziralo, budući da je inače vrlo aktivna i pokretna. Zbog navedenih simptoma se osjećala sputano u djelovanju. Pila je tablete, međutim s prestankom uzimanja tableta, simptomi su se ponovno pojavljivali. Jedan dan je odlučila da se želi toga osloboditi te je bila čvrsto uvjerena da će po polaganju ruku i molitvi apostola Isusa Krista Lorensa Novosela primiti iscjeljenje. U srcu je znala da je Isus ponio svaku bol i bolest i da je samo na njoj da si prisvoji taj blagoslov osiguran na križu. Na molitvu je izašla radosno i u iščekivanju, ne razmišljajući o manifestacijama. Duh Sveti sišao je na nju te se spustila velika radost. Nakon počivanja u Duhu, naglo se ustala s poda i po prvi puta joj se nije zavrtjelo u glavi. Bila je radosna te je odmah tu radost podijelila s ljudima te tako i ustima ispovijedala što joj je bilo u srcu- da je iscijeljena i zdrava! Nakon molitve, simptomi se više nikada nisu vratili, a ona se osjeća puna snage, radosti i elana te bez ikakvih poteškoća radi stvari koje prije nije mogla. Hvala Ti Isuse što si ti naše zdravlje, naš iscjelitelj i naša Snaga! Sva hvala i slava Tebi Jedinome!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Upala srčane ovojnice kod djeteta

Upala srčane ovojnice kod djeteta

Ovako je počelo:

"Prije par dana nam se razbolila kćerkica i saznali smo da ima upalu srčane ovojnice i jako sam zabrinuta za nju. .."

 

A nakon posjete Slavonskom Brodu i nakon molitve:

"Dragi Lorens, Isus je izliječio moju Klaru !! Danas smo bili kod doktora i više se ne čuje šum, a i izljev oko srca se ne vidi. Sve se normaliziralo! Hvala i slava Isusu!!! Hvala Lorens što si se molio za moju kćerkicu!!!"