Iscjeljenje od išijasa

Kada čovjek istinski vjeruje u Isusovu Ljubav i pomoć, njegova vjera neće biti zanijekana od strane našeg nebeskog Oca. On će uvijek opravdati svoju Ljubav, ne bi li nam se još više približio. Donosimo vam svjedočanstvo o jednoj takvoj vjeri spram našeg nebeskog Oca Isusa Krista.

Mile je patio tri mjeseca od uklještenja živca, išijasa.

Išijas je oboljenje velikog živca noge, a može se javiti ili kao jaka bol ili kao upala živca. Išijas je dugotrajna bolest i ima različite uzroke. Često se javlja kod prehlade, upale zdjelice i bolesti kralježnice, a najčešće zbog pomanjkanja vitamina B1 u organizmu. Prvi znak išijasa je jaka bol u križima i stražnjoj strani noge, a najčešće se javlja iznenada kod određenog pokreta tijela. Bol je često tako jaka da bolesnik mora nepomično ležati, dok se bolovi pojačavaju pri bilo kojem tjelesnom naporu. Bol se često širi i prema stopalu, zbog čega je još neugodnije hodati. Liječenje ovisi o uzroku bolesti, a sastoji se od prvo ublažavanja boli i smirivanja upalnog procesa. Koriste se sredstva protiv bolova, tople kupke, vitamin B1, masaže i grijanje te vrući biljni oblozi.

Bol mu je znatno ometala svakodnevno funkcioniranje te je u takvom stanju došao na seminar apostola Lorensa Novosela u Splitu. Zadnji dan seminara je izašao na molitvu u vjeri i s radošću znajući da mu Isus hoće i može pomoći. Apostol Lorens je položio ruke na njega sa svojom suprugom. Mile je primio trenutno iscjeljenje od išijasa, o čemu je sav radostan i oduševljen potom svjedočio.

Ovo čudesno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1