Iscjeljenje upaljenog tkiva nakon poroda

Svaka nevolja duše i tijela ima za svrhu da nas približi našem nebeskom Ocu, ne bismo li kroz patnju zavapili Njemu za pomoć i na taj način mu otvorili put za djelovanje u našem životu. Takvo svjedočanstvo je i Ivanino, patnja nakon poroda ju je privukla Ocu od vječnosti i približila Njegovoj Ljubavi.

Ivani je na prvom porodu učinjena epiziotomija nakon koje je tkivo krivo zašiveno.

Epiziotomija je kirurški zahvat kojim se pri porodu proreže međica kako bi dijete lakše „izašlo“. Perineum ili međica je tkivo između rektuma (čmara) i rodnice. Neki liječnici smatraju da lakše zarasta pravilan rez nego popucalo tkivo, zbog toga se pri porodu ovaj zahvat izvodi rutinski iako bi trebao biti pružen na izbor svakoj ženi.

Nakon nekog vremena trpljenja velikih bolova Ivani se zašiveni dio zagnojio, a dio šavova je puknuo prije vremena zbog čega nije mogla mjesec dana normalno funkcionirati niti se ustati iz kreveta te je tražila pomoć doktora koju nije dobila.

Što je sve Ivana zbog toga doživjela i na koje sve načine je Isus intervenirao kroz patnju i posjetu apostola Lorensa Novosela u ovoj situaciji, poslušajte u nastavku.

images1

Molitva za skraćeni cerviks

Isusu je više nego nama stalo do toga da se duša koja je utjelovljena u utrobi majke dovede na svijet kako bi mogla započeti svoj put iskupljenja. Donosimo vam stoga jedno predivno svjedočanstvo mlade majke o Isusovoj intervenciji tijekom njezine trudnoće i poroda.

Ivana je nakon trećeg mjeseca trudnoće dobila od ginekologa uputu na opasnost od pobačaja zbog toga što joj se cerviks počeo prije vremena skraćivati.

Cerviks ili vrat maternice smješten je između vagine i maternice. Tijekom trudnoće on štiti dijete od različitih bakterija iz vanjskog svijeta i podupire maternicu. Cerviks ostaje zatvoren sluznim čepom tijekom trudnoće te polako dozrijeva kako se trudnoća bliži kraju i počinje se skraćivati što je u urednoj trudnoći najčešće znak da se žena približava porodu.

Od strane tri različita ginekologa dobila je uputu za strogo mirovanje.

Ona je nakon tih informacija zamolila apostola Lorensa Novosela da se pomoli za to da se cerviks više ne skraćuje i da bebu uspije roditi na termin što je on zbog hitnosti situacije učinio preko telefona jer nije bio u gradu.

Ivana je nakon molitve vjerovala da se cerviks više neće skraćivati, no tijekom cijele trudnoće je imala različite kušnje. Uz to, zbog dvogodišnjeg djeteta nije mogla strogo mirovati, no Isus je bio milostiv s njom i ona je uspjela izdržati cijelu trudnoću bez da se dogodilo bilo što nepovoljno za nju i bebu.

Što je sve Ivana proživljavala i na koji način se Isus očitovao kroz tu situaciju, a kasnije i kroz porod poslušajte u ovom predivnom svjedočanstvu.

Nakon poroda i snimanja ovog svjedočanstva, Ivana je svoje utiske te promišljanja oko cjelokupne situacije poslala apostolu Lorensu na svjedočanstvo svima kojima će biti na blagoslov.

„Lorice dragi, htjela sam još reći uz svjedočanstvo da dobar ishod moje trudnoće nije ovisio o mom školski primjernom stajanju u vjeri nakon molitve, jer tu je bilo često sumnje po putu, a onda i straha je li molitva još uvijek postojana s obzirom na to … pa bi ja rekla da je Isus meni ukazao samu Milost i da mi je htio pokazati da me unatoč tim mojim kolebanjima On prvenstveno ljubi… i da je to iznad svih okolnosti …

Promislila sam da ako netko bude slušao to svjedočanstvo da ne bi mislio da sam ja tu nešto super odradila… znam da sam često kod slušanja svjedočanstava drugih ljudi mislila da su oni dobili iscjeljenje svojom zaslugom, kao jer su dobro odradili hod u vjeri, a da ja nemam takve vjere pa da ja to ne mogu tako… pa mi svjedočanstvo ne bi bilo od koristi… zato bi htjela prvenstveno istaknuti da su Isus i Njegova Milost ključ ove moje situacije! :)“

images1

Vjera u Riječ... povećani jajnik vratio se u normalno stanje

Vjera u Riječ... povećani jajnik vratio se u normalno stanje

(Kamenac u žući... povećani jajnik...)

Na sistematskom pregledu Maji iz Splita liječnici su otkrili kako ima povećani lijevi jajnik te je dobila uputnicu za ginekologa. Istražujući na internetu, saznala je kako uzroci povećanog jajnika mogu biti razni. Odlučila je otići ginekologu, ali prije toga se odlučila pomoliti. S obzirom da je već bila dovoljno podučena, Maja je na glas dala ispovijed vjere u kojoj je odbacila riječ liječnika kao neistinitu, a Božju Riječ, koja kaže kako je Njegovim ranama bila izliječena i kako je Isus podnio sve njene bolesti i boli, kao jedinu Istinu. Tu večer, dok je ležala u krevetu, u jednom trenutku je osjetila kao da se nešto istisnulo u području jajnika, nešto što prije nije osjetila. Nakon tjedan dana došla je kod ginekologa te joj je on rekao kako su joj jajnici sasvim u redu te da nema nikakvih abnormalnosti.

Slično iscjeljenje primila je i prošle godine, kada su joj pronašli kamence u žući. Davajući ispovijed vjere i vjerujući Riječi Božjoj, nakon molitve, kamenci su nestali!

Hvala Ti Isuse što potvrđuješ svoju Riječ!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku...

images1

Trudnica i dijete koje se okrenulo u utrobi!

Tijekom Seminara u Vinkovcima sad u Veljači 2018, jedne večeri nakon predavanja imali smo zamolbu za molitvu iz Šibenika … naime, jedna od sestara u Isusu iz druge zajednice nas je zamolila za molitvu budući da se u kasnoj trudnoći (8 mjesec ako sam dobro zapamtio) stvar zakomplicirala zbog toga što se dijete nije prikladno razvijalo, tj. nije imalo potrebnu kilažu, i vjerujem za nju još ozbiljnije, dijete je bilo naopako okrenuto u utrobi, kaže se stručno 'beba na zadaku', pa su je doktori ostavili u bolnici gdje je trebala ostati sve do poroda … koji bi se u slučaju da tako ostane, trebao odviti putem 'carskog reza'…

Naša je seka između ponuđenih u svijetu metoda za okretanje bebe u pravilan položaj poput 'terapije glazbom i svjetlom', pa 'kineskih moxa štapića', zdravih 'šećernih injekcija' itd. odabrala molitvu Isusu …

Ja sam onda pozvao sve prisutne u dvorani da budu podrška i onda sam poveo molitvu te sam molio za to da se dijete okrene u utrobi i da dobije potrebnu kilažu … molili smo tako što je ona bila na mobitelu sa nama … tj. 'uživo' je bila uključena! J

Kad smo izmolili lijepo smo amenovali, zahvalili i radosno nastavili dalje slaviti Isusa … i evo sada njezinog izvještaja nakon nešto vremena, nije u stvari prošlo predugo kad je opet bila na ultrazvuku:

'Evo jedno svjedočanstvo. Hvala Isusu na Njegovoj neizmjernoj Ljubavi i na svima vama. Nakon molitve za bebu koja je bila na zadaku ona se okrenula prošli tjedan. Kako si reka: 'neka napravi salto', tako je i bilo slava Isusu. Isto tako dogurala je do dva kila.

Hvala svima na molitvi. Hvala Isusu jer stvarno čini čuda!'

Nevena

 

Hormonalni poremećaji

Hormonalni poremećaji

Dragi Lorens,evo sam dobila na srce da napišem svjedočanstvo vezano za moje izlječenje od hormonalnog poremećaja. Znači ja sam imala problema sa tim prije 6 godina,a manifestiralo se kao nepravilan menstrualni ciklus ili svako 15 dana bi imala krvarenje.Kažu doktori to zna biti od stresa,i onda mi je dato da pijem hormonalne tablete 5 mjeseci da se to dovede u red i stvarno je. Sve je bilo u redu 6 godina, do prije 2 mjeseca počelo je isto.Ja sam došla na seminar i mislila sam ti reći da se pomolimo za to,ali kako sam ti već rekla za skoliozu da se moliš ,kada si me samo dotakao ja sam se ispunila Duhom, i onda sam znala da ja ne trebam posebno naglašavati za hormone, jer ako Duh počiva na meni,a on je red,onda će ON moje tijelo dovesti u red,i hvala ti moj dobri Isuse na tome,jer sve se normaliziralo,i ja nemam više problema..Hvala ti Isuse što si tako dobar,mudar i milostiv .Moram naglasiti da kada sam ja bila ispunjena Duhom ja sam i dalje imala simptome hormonalnog poremećaja,skoro cijelo vrijeme tvoga seminara u Splitu,ali ja sam znala da je to riješeno,i nemam ja tebe što tražit da se molimo posebno za to. Ja mislim ako ja dajem neko vrijeme tableti da djeluje,onda treba neko vrijeme da i ovo djeluje,i tako to bude,pa jači je naš Isus od iti jedne tablete ,tako da nema šanse da ne ozdravim.O tome više nisam niti mislila da bi se pokazalo da ovaj mjesec nemam više problema,hvala ti moj Isuse.i hvala tebi moj dobri Lorens na poduci,i svemu što radiš,i što nam pojašnjavaš u strpljenju i ljubavi,jer ja sam jako puno naučila i to mi je promijenilo život, naravno na bolje ..

Eto toliko od mene..

Isus

Kako ozdraviti od HPV virusa... lijek za HPV virus zaista postoji!

 

Iscjeljenje mi pripada

Mt.8:17,  Iz. 53:4,5, 1 Petrova 2:24, Psalam 103:3

HVALA TI OČE što si mi osigurao iscjeljenje duše i tijela u ISUSU KRISTU kroz NJEGOVU ZASTUPNIČKU ŽRTVU na križu. Moja duša ti je vječno zahvalna i to pokazujem životom žrtvene ljubavi za bližnje.

Moja molitva jest da svatko biće koje pročita ovu Istinu o mom iscjeljenju, da mu cjelokupni život postane život ljubavi i vjere u Boga Oca Isusa Krista po kojem dobiva sve blagoslove koji nam pripadaju.  Jedan od tih blagoslova jest zdravlje. „...Jer Ja Sam Gospod Koji dajem Zdravlje“ Jer.30:17.

Tako sam početkom godine, točnije 27.02.2015. išla na sistematski pregled. Jedan od pregleda mi je bio ginekološki. Jedno  jutro me nazvala medicinska sestra iz poliklinike Sv. Rok i onako zabrinuto mi je rekla da mi papa test nije uredan i da pokazuje CIN 2/hpv virus i da obavezno moram ići kod svog ginekologa napraviti dodatne testove (cervikalne briseve). Moram priznati da me je ta informacija malo zatekla i iznenadila - iskreno na prvu me baš pogodila. Nakon otprilike tjedan dana sam otišla kod svog ginekologa i pokazala mu nalaz od poliklinike Sv.Rok. On je bio sumnjičav i opet smo napravili papa test i cervikalne briseve. Taj papa test, inače ga nismo smjeli napraviti jer je pravilo da mora proći 03.mjeseca od napravljenog 1. og papa testa, radi očuvanja maternice, no on je to napravio svejedno + cervikalne briseve koje je morao. Nakon dva tjedna nalazi su pokazali istinost nalaza iz poliklinke Sv. Rok tj. da sam imala CIN2/hpv virus.

Moj boj vjere je počeo !!

1. Timoteju 6:12

Bij dobar boj vjere, osvoji vječni život na koji si pozvan i radi kojega si dao ono lijepo svjedočanstvo pred mnogim svjedocima !

pročitaj više..Kako ozdraviti od HPV virusa... lijek za HPV virus zaista postoji!

Bolne menstruacije

Bolne menstruacije

Nego, sada prilikom ovog seminara u Osijeku koji je o ozdravljenju zelim i ja podijeliti jedno svjedocanstvo na tu temu da slavim Isusovo ime i

potaknem i druge da mu se predaju.....

Vec sam dugo godina imala UZASNE bolove onih dana koje mi zene imamo, Uvijek me bilo strah kako ce mi slijedeci put biti. Nekoliko puta sam se i onesvijestila kako me bolilo.... I pogodi sto....

Ovaj put sam rekla vec unaprijed da ovaj put necu popit tabletE jer sam vec izlijecena.... I tako Je i bilo..... Prosla sam s minimalnom boli koju u startu nisam prihvatila i kad sam zamisljala Isusa kako mi polaze ruke na bolno mjesto, bol je potpuno nestala....


I vise se nije vratilaaaaa......Evo, s obzirom kako sam prije bila zarobljena u ovoj boli za mene je ovo velika stvar jer je sada vise nema i njie me strah kako cu prezivjeti dan na poslu ili doma...

Eto ovo mi je najfriskije svjedocanostvo iako ih imam jos...... Hvala dragom Isusu na njegovoj bezgranicnoj ljubavi i sto nas svih tako bezgranicno ljubi!!!!

Volim te Isuse!!!!! Neka ti je slava vjecna!!!!!

Hvala ti Lorica za tvoju ljubav, vrijeme i sve sto dajes citavoj Ekipici.

Vesna