Iscjeljenje mišića

Donosimo vam jedno čudesno svjedočanstvo o Isusovoj Ljubavi koja nadilazi naše slabosti i susreće nas na razini na kojoj smo, ne bi li nas vratila k sebi.

Enes Toni je godinama bio pun gelera od udara granate. To ga nije toliko mučilo koliko mišić kod bubrega koji mu je također bio jako oštećen od udara. Oko 11 godina se liječio od jakih bolova što ga je ometalo u svakodnevnom funkcioniranju.

Došao je prvi puta na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu. Nakon propovijedi prepoznao je taj nauk kao istinit te je kod kuće predao život Isusu. Na jednom od sljedećih dana seminara, apostol Lorens Novosel se pomolio za njega. Stavio je ruku na njegov mišić. Enes Toni je po toj molitvi primio iscjeljenje.

Par dana nakon boravka apostola Lorensa Novosela došao je i Stjepan Šarić u Beograd koji se također molio za njega. Enes Toni je za sebe uvijek govorio da je nevjerni Toma, kako kaže, za sve je tražio dokaze. Tako je nakon te dvije molitve otišao na pregled u bolnicu snimiti tijelo da vidi je li uistinu iscijeljen. Snimke su pokazale da zaista jest. Isus mu je potvrdio svoje djelo, doktori su ostali u čudu jer je mišić čudesno ozdravio. Nema više bolova niti problema. Isus se opravdao bez obzira na njegovu slabiju vjeru i dokaze koje je htio vidjeti. Nije li to predivno?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje Ahilove tetive

Isus dotiče svako srce, odraslo ili dječje, Njemu je svejedno jer gleda u dušu svakog čovjeka. Njegova Ljubav se želi izliti na svakoga, tako je dotaknuo i mladog Amara.

Dvanaestogodišnji Amar svjedoči o iscjeljenju Ahilove tetive i ispunjenju Duhom. Dječak je presjekao Ahilovu tetivu zbog koje je morao na operaciju. Nakon operacije je još uvijek osjećao bol i šepao je, zbog čega mu se apostol Lorens Novosel na molitvama nakon seminara u Beogradu pomolio za nogu da ga bol napusti, te da on sam uzraste i bude bolji.

Dječak je primio trenutno iscjeljenje i osjetio ispunjenje Duhom nakon te molitve, što ga je u srcu potaknulo na promjenu o čemu svjedoče i drugi. Hvala ti Isuse na čudesnom djelovanju.

Sve detalje Amarovog svjedočanstva te njegov doživljaj Isusa poslušajte ovdje.

images1

Fibromialgija

Iscjeljenje od fibromialgije nakon godina bolova i patnje

Ilonka iz Njemačke bolovala je od fibromialgije dugi niz godina. Prvi bolovi počeli su se javljati već nakon prve trudnoće (19 godina), a s godinama je postajalo sve gore i gore.

Fibromialgija je kronična bol po cijelom tijelu, prije svega mišića, tetiva i zglobova. Konkretan uzrok bolesti i dalje nije poznat. Bolovi se posebice osjećaju u vratu i ramenima, a uz bolove se često veže velika iscrpljenost, poteškoće sa spavanjem, natečenost ruku i stopala, slabije pamćenje i koncentracija, jako lupanje srca, iritabilno crijevo i tenzijska glavobolja. Zbog umora, malaksalosti i smanjenje radne sposobnosti često se javljaju psihološki problemi, tjeskoba, anksioznost, napetost i depresija.

Kako je Ilonka opisala:“ Nisam imala volje ni za živjeti, a nisam voljela ni umrijeti.“ Mislila je:“ Ovako nećeš da živiš, a umrijet` ne bi još! Imaš sad problem.“

Preko brata upoznala se s naukom Čiste Istine i prihvatila ga u srce. Iako živi u Njemačkoj, Ilonka svaki godišnji odmor iskoristi za posjetu seminara u Osijeku. Tako je bilo i ovaj puta. Kada je došla na seminar apostola Lorensa Novosela, već tijekom Riječi osjetila je djelovanje Duha, kojeg je fizički percipirala kao blagi vjetar, iako su prozori i vrata bili zatvoreni. Nakon predavanja, a tijekom molitve za druge ljude osjetila je kako joj tijelom prolaze trnci. Tijelo se počelo micati, namještati i osjetila je pucketanje. Pomislila je kako ne mora izaći na molitvu za iscjeljenje, jer je već primila iscjeljenje. Na molitvu je izašla samo zbog općeg blagoslova i tijekom počivanja u Duhu osjećala se dobro,radosno i ništa ju nije boljelo. Kad se ustala nakon molitve, znala je da se iscjeljenje 100% očitovalo. Od toga dana nema više nikakvih bolova niti simptoma bolesti, Ilonka je ponovno radosna i još jedan korak bliže Isusu. Na pitanje voli li ga sada više ili manje, radosno odgovara:“Najviše Ga volim!“

Hvala Ti Oče Isuse što si Ti naš liječnik i što nas tako približavaš još bliže sebi!

Cijelo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Nakon 2 godine nateklo stopalo vraćeno u normalno stanje

Nakon 2 godine nateklo stopalo vraćeno u normalno stanje

(oteklina stopala)

Seminar naziva „Uzrok, svrha i cilj ljudske patnje, nesreće i boli“, apostola Isusa Krista, Lorensa Novosela, donio je gospođi ozdravljenje natečenog stopala.

Naticanje dijelova tijela može biti rezultat fizičkog opterećenja ili bolesti. Sustavi u tijelu koji se bave pravilnim održavanjem ravnoteže tekućina su krvožilni sustav, limfni te sustav za izlučivanje. Ako je nešto u disbalansu javlja se upalni proces i posljedično oticanje zbog nakupljanja tekućine.

Gospođa je desnu nogu ozlijedila tako što je dugo fizički radila te je došlo do upale, a oteklina se nije povukla čak dvije godine. Zbog velike otekline jedne noge morala je kupovati cipele broj veće nego što je prije nosila. Situacija joj se odrazila na kvalitetu života s obzirom na to da to nije bio samo estetski problem. Oteklina je bila praćena bolovima.

Sa sinom je došla prvi put na spomenuti seminar o patnji i redovno ga pohađala. Prisustvovala je na Lorensovim molitvama i njegovom polaganju ruku u ime Isusa Krista. Na molitvama je cijelo vrijeme razmišljala o svojoj bolesnoj nozi. Postupno usađivanje žive Riječi je na polovici seminara rezultiralo potpunim ozdravljenjem noge. Šetala je sa sinom i shvatila da joj ide bez prijašnjih poteškoća. Prestalo ju je boljeti, a oteklina je nestala. Dapače, vratila se svom starom hobiju, trčanju.

Više od nje i što će s cipelama koje su joj sad za broj veće, poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje prekinute tetive... popravljeni bračni odnosi

Iscjeljenje prekinute tetive

 

Dragi Lorens, evo kratak izvještaj naših doživljaja:

Kao što znaš Mateo i ja smo kotaktirali tebe zbog naših problema u braku i što smo smatrali da je naša situacija bezizlazna.

Nakon prvog susreta smo se osjećali mirniji,ali to nije dugo potrajalo, odmah nam je Sotona pripremio spaćke te smo tražili druga rješenja, kao 'odmor' od drugoga, sredstva za smirenje i sl. S tim da su ta sredstva zapravo bila homeopatija. Homeopatija je donijela trenutno, ali ne i dugotrajno olakšanje. Nabavili smo cijeli set terapije koju smo trebali piti, ali s obzirom da smo ponovno upadali u krize

Read more: Iscjeljenje prekinute tetive... popravljeni bračni odnosi

Totalno iscjeljenje iz nemoguće situacije... svjedočanstvo Matija G.

Totalno iscjeljenje iz nemoguće situacije

Moj problem je započeo prije oko 2 godine, bavio sam se sa teretanom, nogometom, plivanjem i bio u dobroj fizičkoj kondiciji. Tijelo mi je bilo na prvom mjestu, lažni ideal, potpuno sam bio opsjednut sa izgledom i mišićima, bio sam jedan od onih koji se često gledaju u ogledalo da bi vidio koliko mišići rastu. Naravno, nakon izvjesnog vremena života u grijehu odnosno prejedanje radi dobivanja mišićne mase počeli su se javljati izvjesni problemi. Naglo sam spao sa 81 na 74 kg uz neugodne simptome kao što su mučnine, bolovi, bol pod desnim rebrom, slabost. Najgore je što nisam pridavao toliku pažnju samim simptomima bolesti koliko me brinuo moj gubitak kilograma koji mi je utjecao na fizički izgled (toliko sam bio zaveden krivim idealima). Stanje bi mi se povremeno popravljalo, pa pogoršavalo puno više nego se popravljalo kroz te dvije godine. Naposljetku, sam odlučio reći dosta i otišao doktoru što je bilo jedino rješenje koje sam poznavao tada. Doktori nisu znali što mi je, niti su mogli točno definirati bolest.

Read more: Totalno iscjeljenje iz nemoguće situacije... svjedočanstvo Matija G.