Asja i mjesečarenje

Oslobođenje od noćnih mora i mjesečarenja

Ako se borite s noćnim morama i mjesečarenjem, ovo je pravo svjedočanstvo za vas.

Asja se s noćnim morama i mjesečarenjem suočavala 48 godina (od svoje 12. do 60.). Nakon što se apostol Lorens Novosel pomolio u ime Isusa Krista za taj problem, više nema poteškoće.

Noćne more su neugodno iskustvo, a mjesečarenje još i opasan poremećaj. Asja je uglavnom imala problem s klaustrofobičnim morama, a jednom je skoro smrtno stradala jer je mjesečareći razbila staklena vrata.

Mjesečarenje je poremećaj spavanja kojeg karakteriziraju radnje uobičajene za budno stanje. Usko je povezan i s pojavom noćnih mora. Može biti nasljedno ali i rezultat trauma, stresa, lošeg rasporeda spavanja, uzimanja lijekova poput sedativa (lijekovi za pospješivanje spavanja), neuroleptika (lijekovi za psihozu), stimulansa (koji potiču aktivnost) te antihistaminika protiv alergija. Medicinska stanja koja u stopu prate ovaj problem su aritmija, astma, noćni napadaji, apneja (kratkotrajan prestanak disanja) te razni psihološki poremećaji i poremećaji ličnosti.

Umjesto da uklanjate oštre predmete iz sobe, upoznajte Isusa koji daje miran san, a prije toga poslušajte ovo silno svjedočanstvo.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1