Krštenje u Duhu

Krštenje u Duhu

Isus dotiče duše sve svoje djece na različite načine. Kroz molitvu, Riječ, pomazane sluge svojom Ljubavlju privlači svoju djecu sebi ne bi li ih oslobodio od ropstva grijeha i obnovio sve oštećeno u njima.

Tu Isusovu Ljubav je osjetila i Petra. Petra je patila od psihičkih tlačenja zlih duhova koji su uzrokovali razne bolesti u njenom tijelu. U takvom stanju dolazila je na seminar apostola Lorensa Novosela u Zagrebu.

Nakon seminara apostol se molio za prisutne. Kada se pomolio za Petru, ona je primila oslobođenje od tlačenja i iscjeljenje cijelog tijela. Po molitvi se ispunila Duhom, doživjela je snažnu silu Isusa Krista koja joj je potvrdila istinitost Isusove Riječi i osjetila je da je primila iscjeljenje od svih bolesti.

Kako je zapravo Petra taj doticaj doživjela te sve detalje o njezinom svjedočanstvu poslušajte ovdje.

images1

Oslobođenje od teške potlačenosti

Oslobođenje od teške potlačenosti

Osjećao sam se kao mrtav“, riječi su Ive koji je došao na seminar apostola Lorensa Novosela u Zadru.

Naime, Ivo je bio potlačen od zlih duhova do te mjere da mu vidno nije bilo dobro. Razmišljao je otići u bolnicu primiti nešto za smirenje zbog toga što je bio jako uznemiren, zamračen, pun loših osjećaja i mučila ga je vrtoglavica.

U teškom stanju je došao na seminar apostola Lorensa koji se s pomoćnicama pomolio nad njime i Ivo je odmah osjetio promjenu na bolje, stanje mu se odmah promijenilo i sva potlačenost je nestala hvala ti Isuse.

Ivo je sretan nakon molitve posvjedočio o tome kako ga je Isus oslobodio, a sve detalje o svjedočanstvu možete poslušati ovdje.

images1

Vesna nastavak o tlačenjima prije dolaska na seminar

Oslobođenje od tlačenja zlih duhova

Vesna je ponovno došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd. Prije nego što je došla na seminar osjećala je napade i tlačenja zlog duha koji ju je pokušao na razne načine spriječiti da dođe na seminar. Kada je Riječ krenula, napad se pojačao. Što je seminar dalje tekao Vesna se osjećala sve slobodnije i slobodnije. Svaki sljedeći dan seminara joj je bio sve lakši, dok naposljetku tlačenje nije u potpunosti nestalo, hvala ti Isuse!

Isus Krist je jači od svih zlih duhova i to nam jasno pokazuje Vesnino svjedočanstvo.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Oslobođenje od crne magije

Oslobođenje od crne magije

Vesna nije spavala preko osam godina. Probudila bi se tijekom noći i osjećala bi tlačenja duhova na različite načine.

Kada je došla do nauka Čiste Istine naučila je da može otjerati demone od sebe u Ime Isusa Krista, što je krenula i prakticirati, ali je problem bio još uvijek prisutan.

Došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd gdje je nakon Riječi apostol Lorens položio ruke na nju u Ime Isusa Krista, nakon čega je Vesna primila oslobođenje od zlih duhova. Od tada Vesna spava kao beba.

Ovo je zaista čudesno iscjeljenje, hvala ti Isuse jer Vesna više nema nikakvih tlačenja tijekom noći.

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Ozdravljenje od depresije susretom sa sferom Isusove ljubavi - Kata

Ozdravljenje od depresije susretom sa sferom Isusove ljubavi

Nevjerojatna je snaga Isusove ljubavi koja se nalazi u onima koji Ga ljube. Očevo pomazanje očito je i nevjerojatno vidljivo na Njegovoj djeci, a posebno na Njegovim slugama jer „...po njihovim ćete ih plodovima prepoznati. Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim.“ (Matej 7:16-17)

Koji su plodovi apostola Lorensa Novosela, najjednostavnije su vidljivi iz Katinog svjedočanstva.

Kata se već duži niz godina bori s depresijom.

Klinička depresija je poremećaj raspoloženja obilježen velikom tugom i zlim slutnjama, osjećajima bezvrijednosti i krivnje, bespomoćnosti i beznadnosti, povlačenjem od drugih te otežanim i usporenim mišljenjem. Kod nekih oblika depresije pojavljuje se inhibicija psihofiziol. aktivnosti, a kod drugih prevladava psihomotorni nemir i razdražljivost.

Otkako je započeo seminar, apostol Lorens se nastanio u njezinoj zgradi, a otkako ga je Kata susrela više nema depresiju.

Za sebe kaže da se nalazi u blaženom stanju, neopisivo sretna i smirena kao nikada dosada. Osim toga, prije je stalno bila prehlađena, a od susreta s Lorensom nema više prehlade i diše punim plućima.

Kata je imala i velike glavobolje zbog problema s očima, „kao da joj kamioni prolaze kroz glavu..“. Nakon molitve za iscjeljenje koju je molio Lorens tijekom seminara, bol joj se umanjila i polako počela nestajati. Drugu večer nakon seminara, tijekom noći u mraku prelijevale su joj se boje preko očiju. Ujutro je otvorila knjižicu Glas srca, išla čitati bez naočala i čita puno jasnije, iako nije dosad dobro vidjela bez naočala.

Lorens se bio molio i za uho tijekom čega je Kata osjetila da joj kapa nešto u uho te od tada više ne nosi aparatić te svjesno ispovijeda svoju vjeru i prisvaja što je dobila Isusovom žrtvom na križu.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Oslobođenje od duhovne blokade - Ruža

Oslobođenje od duhovne blokade

„Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca.“ (Hebrejima 4:12)

Kolika je snaga žive Očeve riječi, doživjela je Ruža koja je posjetila apostola Lorensa Novosela s vjerom da joj nauk Čiste istine može pomoći u duhovnim i fizičkim potrebama. Došla je s vjerom u srcu i velikom željom da primi istinu. Apostol Lorens je započeo s tumačenjem Svetog pisma jer je to potreban temelj kako bi molitva bila uslišana, ako je osoba voljna. No u trenutku kada je Lorens započeo s aktivnim tumačenjem Novog zavjeta, Ruža je osjetila blokadu, ništa nije mogla primiti u srce, iako je to silno željela. Apostola to nije ni najmanje omelo, nego je još pojačao u tumačenju i slavljenju Isusa jer„...oružje našega vojevanja nije tjelesno, nego božanski snažno za rušenje utvrda...“ (2. Korinćanima 10:4), a pomoćnica Ivana Hum primila je Ružu za ruku.

Ruža je kasnije iznijela kako ima 47 godina i cijeli je život vjernica, a u svojem životu još nikada nije čula toliko o imenu Isus kao u ta dva sata koja je provela s Lorensom.

U tom trenutku blokada je počela prelaziti iz predjela srca u mozak, točnije u stražnji dio glave gdje je Ruža osjetila silnu bol. Lorens je i dalje nastavio, a blokada je u jednom trenutku jednostavno nestala. Ružu je zatim obuzeo plač – plač radosti, oslobođenja, čišćenja. Izvojevana je pobjeda i Ruža je primila Isusa po živoj Očevoj riječi.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Prestanak pušenja nakon 40 godina

Prestanak pušenja nakon 40 godina

„Upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi“ (Ivan 8:32)

Nije baš uobičajeno čuti da Isus stalno nekoga oslobađa od pušenja, jer svi dobro znamo kolika je to ovisnost. U prilog tome donosimo vam jedno čudesno svjedočanstvo.

Nakon 40 godina pušenja po nekoliko kutija dnevno, gospodin je primio oslobođenje od pušenja. Došao je na seminar „Antikrist“ u Vinkovce u izrazitoj želji da upozna nauk Čiste Istine. Na seminaru je popričao s apostolom Lorensom Novoselom koji mu je dao za početak knjižicu s objavama broj 15.

Otkako je gospodin pročitao tu knjižicu, Istina je probila u njegovo srce i prestao je pušiti. Čitajući knjižicu odlučio je predati život Isusu. Nakon što je upoznao Istinu, potpuno se oslobodio.

Nije li predivno kako Isus na razne načine djeluje na nas?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1