Iscjeljenje vode u nogama

Iscjeljenje vode u nogama

Djetinja vjera je ono što naš Otac nebeski nikada neće iznevjeriti (Matej 18:3). U svakoj situaciji trebamo kao djeca prići svome Ocu i predati mu sebe i sve što nas tišti i naš svemogući Otac će otkloniti svaku bol i patnju od nas svojom ogromnom Ljubavlju za nas.

Donosimo vam jedno takvo svjedočanstvo Renate, koja je djetinjom vjerom prisvojila iscjeljenje.

Renata je boravila na seminaru apostola Lorensa Novosela na Ižu. Tijekom boravka natekle su joj jako noge zbog ispunjenja vodom.

Oticanje nogu može se javiti u bilo kojem dijelu noge. Otekline mogu nastati zbog zadržavanja tekućine ili upale, odnosno bolesti u ozlijeđenom tkivu ili zglobovima. Oticanje nogu zbog nakupljanja tekućine ima različite uzroke od kojih su neki: akutno zatajenje bubrega, kardiomiopatija, otkazivanje srca, limfedem, hormonska terapija, i drugi.

Apostol Lorens se pomolio za njene noge i oteknuće je trenutno splasnulo.

Sutradan su joj noge ponovno počele oticati jače. Ona je u toj situaciji posumnjala u iscjeljenje te je ponovno tražila apostola pomoć, sada u vidu pomazane tkanine. Na tu molbu, apostol ju je samo uputio da povjeruje u iscjeliteljsku silu koja djeluje na njoj po prvoj molitvi i da će se iscjeljenje očitovati.

Renata je otišla pomalo obeshrabrena kući jer su noge i dalje bili u oteknuću iako se apostol pomolio. Otišla je kući nakon seminara u tjeskobi i tuzi zbog te situacije i zbog sumnje u iscjeljenje te je u molitvi predala Isusu cijelu tu situaciju baš poput nemoćnog djeteta. Iduće jutro kada se probudila, oteknuće je gotovo u potpunosti nestalo i noge su se nakon nekog vremena vratile u normalno stanje. Isus je zaista čudesan.

Isus se proslavio po djetinjoj vjeri i opravdao svoju Riječ u Renatinom životu. Hvala ti Isuse!

Sve detalje svjedočanstva možete poslušati ovdje.

images1