Susret s naukom Čiste Istine i iscjeljenje noge

Naš Otac Isus Krist koji je pravedan, istinit i sama Ljubav će uvijek svakom istinskom tražitelju pomoći da nađe ono za čime traga (Matej 7:8), što je od života važno i vrijedno, a to je On sam. Takvo je svjedočanstvo i Tome koji je tragao za Istinom i Isus ga je doveo do nje.

Tomo je posvjedočio o tome kako je počeo slušati seminare apostola Lorensa Novosela te je nakon nekog vremena došao prvi puta na seminar u Zagreb. Slušao je Riječ promišljajući u sebi o tome i o istinitosti tih riječi.

Tomo je dugo imao problema s bolovima u nozi zbog čega je išao i na injekcije protiv bolova. On je u jednom trenutku rekao Isusu u molitvi da više neće ići na injekcije jer mu je bol od injekcija prevelika i predao je Isusu tu situaciju. Već prvu večer boravka na seminaru u Zagrebu, bol mu je počela lagano nestajati. Po završetku seminara apostol Lorens se pomolio za njega i bol mu je nestala.

Nakon toga je odlučio doći na seminar u Varaždin. Boravkom na seminaru te slušajući Riječ, on je potpuno ozdravio te mu se posvjedočilo u srcu od Isusa da je ovo Njegov nauk.

Sve detalje Tominog svjedočanstva možete poslušati u nastavku.

images1

 

Iscjeljenje ognjice

„Iz sinagoge pođe u kuću Simonovu. Punica Simonova ležala je od teške groznice. Zamoliše ga, da Joj pomogne. On se prignu k njoj, zapovjedi groznici, i ona je pusti. Odmah ustade i posluži ih.“ (Luka 4:38-39)

Tako se majka apostola Lorensa Novosela probudila s povišenom temperaturom. Požalila mu se na to te se on pomolio za nju u Ime Isusa Krista. Njoj se u sljedećih sat vremena očitovalo iscjeljenje te se temperatura vratila u normalno stanje, hvala ti Isuse.

Ovo kratko ali divno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje preponske kile

Naš Otac želi pomoći svakom svom djetetu i daje uvijek obilato, gdjegod mu se otvori prostor za više.

Tako vam donosimo svjedočanstvo Miloša koji je došao na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu s dijagnosticiranom preponskom kilom.

Preponska kila ili ingvinalna hernija (bruh) se javlja kada meko tkivo, obično dio membrane ili dio crijeva, viri kroz slabe točke trbušnih mišića. Nastala izbočina može biti bolna. Česta je kod muškaraca, djelomično zbog anatomije muškog tijela, a djelomično zbog prirode poslova kojima se bave (dizanje tereta, sportske aktivnosti). Najčešći uzrok kile je dizanje težih predmeta, a može biti prisutna odmah po rođenju.

Tu istu večer se apostol Lorens pomolio za iscjeljenje od te kile i ona je trenutno nestala.

Nakon tjedan dana otišao je na pregled i doktor mu je rekao da kile više nema, hvala ti Isuse, Isus ju je iscijelio!.

Cijelo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Nevjerojatan problem nestao nakon molitve

Slađan nam donosi svjedočanstvo o problemu s kojim se bori već 36 godina. Naime, još kao dječak imao je na predjelu sinusa određeni tik, strah koji se pojavio kad je bio i mlađi. Osjećao je da ga na predjelu sinusa nešto smeta i nije se mogao riješiti toga osjećaja te bi se konstanto udarao po nosu kako bi otklonio smetnju. Kad je imao 6 godina vodili su ga liječniku zbog toga, no i otorinolaringolog i okulist utvrdili su da je sve u redu. Svih 36 godina borio se s tom smetnjom, a ona je bila potencirana kada bi se našao u blizini šiljastih, oštrih predmeta ili ako bi ih vidio ili kada bi pomislio na oštre predmete. Javila bi se izrazito jaka reakcija, morao se uhvatiti ili udariti rukom po tom dijelu da smetnja nestane. Zbog toga se često mrštio i držao ruku na tome dijelu kako bi se zaštitio. Tako je živio do susreta s apostolom Lorensom Novoselom. Apostola Lorensa upoznao je na seminaru Čiste istine koji je vodio. Molili su se za Slađanov problem sa sinusima, iscjeliteljska sila je djelovala preko apostola Lorensa i problem je nestao drugog dana. Slađan je nakon toga sam namjerno prinosio oštre predmete licu kako bi se uvjerio u iscjeljenje i nije imao nikakvih problema.

Cijelo svjedočanstvo možete poslušati ovdje.

images1

Iscjeljenje vode u nogama

Iscjeljenje vode u nogama

Djetinja vjera je ono što naš Otac nebeski nikada neće iznevjeriti (Matej 18:3). U svakoj situaciji trebamo kao djeca prići svome Ocu i predati mu sebe i sve što nas tišti i naš svemogući Otac će otkloniti svaku bol i patnju od nas svojom ogromnom Ljubavlju za nas.

Donosimo vam jedno takvo svjedočanstvo Renate, koja je djetinjom vjerom prisvojila iscjeljenje.

Renata je boravila na seminaru apostola Lorensa Novosela na Ižu. Tijekom boravka natekle su joj jako noge zbog ispunjenja vodom.

Oticanje nogu može se javiti u bilo kojem dijelu noge. Otekline mogu nastati zbog zadržavanja tekućine ili upale, odnosno bolesti u ozlijeđenom tkivu ili zglobovima. Oticanje nogu zbog nakupljanja tekućine ima različite uzroke od kojih su neki: akutno zatajenje bubrega, kardiomiopatija, otkazivanje srca, limfedem, hormonska terapija, i drugi.

Apostol Lorens se pomolio za njene noge i oteknuće je trenutno splasnulo.

Sutradan su joj noge ponovno počele oticati jače. Ona je u toj situaciji posumnjala u iscjeljenje te je ponovno tražila apostola pomoć, sada u vidu pomazane tkanine. Na tu molbu, apostol ju je samo uputio da povjeruje u iscjeliteljsku silu koja djeluje na njoj po prvoj molitvi i da će se iscjeljenje očitovati.

Renata je otišla pomalo obeshrabrena kući jer su noge i dalje bili u oteknuću iako se apostol pomolio. Otišla je kući nakon seminara u tjeskobi i tuzi zbog te situacije i zbog sumnje u iscjeljenje te je u molitvi predala Isusu cijelu tu situaciju baš poput nemoćnog djeteta. Iduće jutro kada se probudila, oteknuće je gotovo u potpunosti nestalo i noge su se nakon nekog vremena vratile u normalno stanje. Isus je zaista čudesan.

Isus se proslavio po djetinjoj vjeri i opravdao svoju Riječ u Renatinom životu. Hvala ti Isuse!

Sve detalje svjedočanstva možete poslušati ovdje.

images1

Nada o blagoslovu postelje

Čudesno svjedočanstvo o blagoslovu postelje

Sve više ljudi današnjice pati od nesanice. Takva je i Nadina priča. Inače bi se budila po noći i ne bi mogla zaspati.

Nesanica je najuobičajeniji poremećaj spavanja. Nesanica uključuje teškoće kod usnivanja, spavanja ili ponovnog usnivanja nakon ranog buđenja. Može biti privremena ili kronična. Gotovo svatko ima povremene besane noći, možda zbog stresa, žgaravice ili pijenja previše kofeina ili alkohola. Nesanica je nedostatak sna koji se može pojavljivati redovno ili ponavljati se, često bez očitog razloga.

No, Nada je slušajući seminar apostola Lorensa Novosela u Vinkovcima o blagoslovima, po prvi puta blagoslovila svoju postelju po uzoru na molitvu iz seminara te je legla u krevet radosna, mirna i kao rezultat toga spavala cijelu noć.

Otkako je blagoslovila postelju doživjela je mnoge promjene u sebi. Kako točno se Nada osjećala i što je doživjela donosimo vam u svjedočanstvu.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Željko svjedoči o problemu s jetrom

Iscjeljenje jetre

Željko je šest mjeseci patio od bolova u jetri, imao je povećane transaminaze jetre zbog čega su mu doktori predlagali da ode u bolnicu ne bi li mu to detaljnije ispitali.

Ovakvo stanje upućuje na mogućnost postojanja karcinoma kao i drugih bolesti jetre.

On se jednoga dana našao s apostolom Lorensom Novoselom. Pred kraj druženja se apostol Lorens pomolio za njegovu jetru polažući ruke na njega. Tijekom molitve Željko je osjetio upliv sile koja se spustila u njega. Njega je odmah bol napustila i otišao je kući. Nakon tjedan dana išao je ponovno vaditi nalaze i vidio je da su mu nalazi bili uredni i da više nije bilo nikakvih problema s jetrom.

Hvala ti Isuse, Isusu je sve moguće, pa tako i zaustaviti stvaranje bilo koje bolesti!

Ovo divno i čudesno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1