Problem sa plućima (radi bronhijalne astme) nestao nakon zagrljaja

Nemojte propustiti poslušati ovo zanimljivo svjedočanstvo žene iz Makedonije koja je od djetinjstva patila od bronhijalne astme te je kao posljedicu imala nedovoljni kapacitet pluća zbog čega nije mogla normalno disati, što ju je ometalo u svakodnevnom funkcioniranju.

Bronhijalna astma je kronična upala dišnih puteva koja dovodi do suženja dišnih puteva i teškoća u vidu sviranja u grudima, otežanog disanja, osjećaja nedostatka zraka, kašljanja i iskašljavanja, lupanja srca, nesvjestice, slabosti… Može se javiti u djetinjstvu kada je obično alergenskog podrijetla (dolazi do imunološke reakcije tijela na određeni alergen), ali i u odrasloj dobi, posebice kod mladih žena, često je udružena s pretilošću i nije alergijskog podrijetla.

Na seminaru u Skopju, prilikom pozdrava žena se zagrlila s apostolom Isusa Krista Lorensom Novoselom te osjetila pritisak u rebrima, taj osjećaj potrajao je još neko vrijeme, a nakon nekoliko dana primijetila je kako može normalno i duboko disati, što nije mogla godinama. Od tada je prošlo 7-8 mjeseci, a žena i dalje normalno diše i funkcionira.

Hvala Ti Isuse što Ti na čudesne i neobične načine rješavaš naše probleme!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku!

images1

Branko i kronični bronhitis uz pušenje...

Nestanak ovisnosti i iscjeljenje od bronhitisa

Branko je pušio od svoje devete godine, a sveukupno 26 godina. Zajedno s pušenjem, dobio je kronični bronhitis zbog kojeg je znao kašljati 3-5 mjeseci bez prestanka. Niti jedan liječnik ni lijek nije mu mogao pomoći zaustaviti kašalj.

Bronhitis je upala sluznice bronha ili dušnica kojima zrak prolazi izvana u pluća i obrnuto. Glavni simptomi su jaki kašalj i iskašljavanje sluzavog sadržaja. Kronični bronhitis je teži oblik bolesti koji nastaje dugotrajnom iritacijom sluznice bronha, a traje najmanje tri mjeseca tijekom dvije uzastopne godine. Obično se javlja uslijed pušenja ili izloženosti štetnim česticama prašine ili dima, na radnom mjestu ili okolišu stanovanja. Njegovi su simptomi ponavljajući, nema mogućnosti potpunog ozdravljenja i svakako je jedan od uvjeta da se razvije kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB).

Branko se pokušao osloboditi ovisnosti o pušenju, te je često želju za cigaretom nadomještao hranom, ali to mu nije pomoglo. Nakon obraćenja i pokajanja za grijehe, ponovno je pokušao prestati pušiti, međutim, još nije bio dovoljno podučen da bi znao kako se riješiti te ovisnosti zauvijek. Nakon molitve apostola Isusa Krista, Lorensa Novosela, Branko je s tri kutije cigareta dnevno spao na niti jednu. Od molitve je prošlo mjesec i pol, a želja za cigaretama nije se vratila. Za primanje iscjeljenja od kroničnog bronhitisa morao je stajati na Riječi i držati ispovijed vjere oko tri tjedna, prije nego se iscjeljenje u potpunosti očitovalo. Branko je redovno ispovijedao kako je zdrav u Ime Isusa Krista i kako nema bronhitis te je jedan dan samo primijetio kako više ne kašlje. Hvala Ti Isuse!

Cjelovito svjedočanstvo o iscjeljenju i Brankovom putu do Istine i oslobođenja poslušajte u nastavku!

images1

Nives i problem s plućima

Nives i problem s plućima

(očitovanje zloduha i oslobođenje na licu mjesta)

Nives je do sada disala sa samo 30% pluća jer je imala dva zatamnjenja na plućima, koja nisu bila poznata liječnicima te je očekivala skori pregled.

Nakon što je apostol Lorens Novosel molio za nju polaganjem ruku u Ime Isusa Krista, njeno tijelo je primilo potpuno oslobođenje. Za Nives ta molitva nije bila jednostavna, jer se zao duh koji joj je držao pluća u bolesti, očitovao.

Poslušajte u nastavku Nives koja opisuje proces koji se dogodio u njoj prilikom molitve prije nego što je primila potpuno ozdravljenje.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Josipa svjedoči o iscjeljenju pluća i nestanku simptoma kroničnog bronhitisa

Josipa svjedoči o iscjeljenju pluća i nestanku simptoma kroničnog alergijskog bronhitisa

Josipa je svake godine teško patila zbog kroničnog bronhitisa i Isus ju je dotakao i odnio svaku tegobu i simptom.

Djevojka Josipa je po polaganju ruku Kristovog sluge Stjepana Šarića u Ime Isusa Krista primila iscjeljenje od kroničnog alergijskog bronhitisa.

Bronhitis je upala sluznice dušnika i bronha, a javlja se u akutnom ili kroničnom obliku. Uzrok akutnog bronhitisa su obično virusne ili bakterijske infekcije gornjeg dijela dišnog sustava i može biti popraćen prehladom ili upalom grla, nosa i sinusa. Moguća je pojava umora, treskavice, bolova u leđima i mišićima, pritiska u prsima i povišene temperature. Obično traje nekoliko dana, ali ako simptomi potraju može dovesti do upale pluća. Kronični bronhitis je teži oblik bolesti koji nastaje dugotrajnom iritacijom sluznice bronha (uslijed pušenja i/ili dugotrajnog izlaganja onečišćenom zraku, prašini i duhanskom dimu iz okoliša). Kod kroničnog bronhitisa oštećuje se bronhalni epitel, stvara se gušća sluz i dolazi do sužavanja bronhalnih cijevi, stvaranja ožiljnog tkiva na plućima i time gubitka njihove elastičnosti posljedica čega je otežano disanje, nedostatak zraka, a s vremenom je moguć razvitak KOPB-a (kronične opstruktivne bolesti pluća) kada su kašalj, iskašljavanje i nedostatak zraka prisutni stalno.

Josipa je imala teške simptome, iskašljavala je krv. Kristov sluga Stjepan Šarić je došao kod nje i molio za nju. Tijekom i nakon molitve njoj su pluća, kako kaže „gorila“.

Drugi dan je došla ponovno na propovijed Stjepana Šarića u prilično lošem stanju i tijekom slušanja Kristove Riječi kroz propovijed, bilo joj je bolje. Nakon propovijedi bile su molitve za sve na propovijedi. Sluga Stjepan Šarić je položio ruke na nju u Ime Isusa Krista i kronični alergijski bronhitis i simptomi su nestali.

Svake godine je imala problem s kroničnim bronhitisom, no nakon molitve su svi problemi nestali. Usput je i prestala pušiti tijekom seminara. Što reći osim, hvala ti Isuse!

Josipa potiče ljude da ustraju nakon molitve u tome da su primili iscjeljenje.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Sara svjedoči o iscjeljenju alergijskog bronhitisa i kronićne upale sinusa

Sara svjedoči o iscjeljenju alergijskog bronhitisa i kronične upale sinusa

„Usta nam bjehu puna smijeha,

a jezik klicanja…

Velika nam djela učini Jahve:

opet smo radosni!“ (Psalam 126:2-3)

O velikim djelima svjedoči Sara koja je od puberteta imala problema s alergijskim bronhitisom i kroničnim upalama sinusa. Jednom je čak tjedan dana bila u bolnici zbog upale sinusa.

Alergijski bronhitis je upala dišnih puteva uzrokovana alergenima u zraku koji nadražuju bronhijalne tube. Često ga nazivaju alergijskom astmom. Prema podacima s interneta, ovakvo stanje je neizlječivo. U medicini se daju antihistaminici (lijekovi protiv alergije) i lijekovi za smanjenje otpora u dišnim putevima (npr. Ventolin u spreju ili se daju tablete). Loša nuspojava Ventolina je što može ubrzati rad srca.

Kronična upala sinusa (sinusitis) je upala koju može uzrokovati više faktora, a u ovom slučaju se radi o razvoju alergijske astme. Sinusi postaju zadebljani, onemogućen je protok zraka, javlja se curenje i nagomilavanje sekreta te glavobolja. Osim kapi, koriste se kortikosteroidni sprejevi ili antibiotici. Moguće je da u obzir dođe i operativna terapija endoskopski kroz nos.

U proljeće zbog peludi, a u jesen zbog vlage, Sara nije mogla disati. Bez Ventolina i inhalatora nije mogla zaspati.

Nakon što se Kristov sluga Stjepan Šarić pomolio u Isusovo ime i položio ruke na nju, Sari su svi simptomi nestali i od tada diše punim plućima.

Više od nje i Stjepana, možete poslušati u nastavku.

images1

Marta svjedoči o iscjeljenju vode u plućima

Baka Marta svjedoči o iscjeljenju vode u plućima, urinarnoj inkontinenciji, stanju nakon infarkta i nagluhosti

Tko kaže da u starosti moramo biti bolesni? Kod našeg Isusa sigurno ne moramo!

Baka Marta je primjer koji svjedoči o više velikih iscjeljenja u svom životu.

Imala je problem s vodom u plućima. Voda u plućima (pleuralni izljev) je prekomjerno nakupljanje tekućine u prostoru između dviju poplućnica.

Liječnici su počeli s pretragama, razmišljali i o ispumpavanju, ali su zaključili da ima preslabo srce za takav pothvat. Počela je piti lijekove koje su joj dali, ali se Kristov sluga, Stjepan Šarić pomolio za nju u Isusovo ime da ju iscijeli i nalazi su odmah drugi dan pokazali da više nema vode u plućima.

Zatim, godinu dana je nosila pelene jer je patila od urinarne inkontinencije (nemogućnost kontroliranja mokrenja).Nakon molitve, problem je otklonjen i može normalno iskontrolirati mokrenje.

Marta je nosila štake za hodanje zbog paralize lijeve strane tijela kao posljedica infarkta (propadanje stanica srčanog mišića uzrokovano naglim smanjenjem ili potpunim prekidom protoka krvi kroz krvne žile srca).

Stjepan se i za to molio u Ime Isusa Krista i Marta sada hoda bez ikakvih pomagala!

Osim navedenih tegoba, nosila je i slušni aparat jer je slabo čula. Pogađate? Nakon molitve, više ne nosi slušni aparat i iz dana u dan sve bolje čuje.

Od preostalih poteškoća, baka je liječniku došla s povišenim masnoćama i ugrušcima u krvi koje je također predala Isusu i primila iscjeljenje.

Hiperlipidemije su skupina poremećaja koje karakterizira suvišak masnoća u krvi. Sve vrste imaju štetan utjecaj na zdravlje i važan su faktor rizika za razvoj ateroskleroze i bolesti srca i krvnih žila. Ugrušci nastaju uslijed pucanja žila i nakupljanja krvi koja se izlila izvan žila.

U nastavku poslušajte baku koja otvoreno priča o svojim čudesnim iscjeljenjima. Čujte s kakvom lakoćom svjedoči doktorima!

Cijelo svjedočanstvo možete poslušati u nastavku.

images1

Bronhitis i visoka temperatura (predupalno stanje pluća)

Bronhitis i visoka temperatura

(predupalno stanje pluća)

Zlata iz Zadra zbog teškog bronhitisa nije mogla disati, neprestano je kašljala, nije mogla ležati jer ju je gušilo tako da jedva da je spavala i to na sjedećki. Sve to je bilo popraćeno visokom temperaturom zbog čega tjedan dana nije ustajala iz kreveta, antibiotici nisu pomagali, a pumpica joj je bila stalno pomagalo.

Bronhitis je upala sluznice dušnika i bronha, a javlja se u akutnom ili kroničnom obliku. Uzrok akutnog bronhitisa su obično virusne ili bakterijske infekcije gornjeg dijela dišnog sustava i može biti popraćen prehladom ili upalom grla, nosa i sinusa. Moguća je pojava umora, treskavice, bolova u leđima i mišićima, pritiska u prsima i povišene temperature. Obično traje nekoliko dana, ali ako simptomi potraju može dovesti do upale pluća. Kronični bronhitis je teži oblik bolesti koji nastaje dugotrajnom iritacijom sluznice bronha (uslijed pušenja i/ili dugotrajnog izlaganja onečišćenom zraku, prašini i duhanskom dimu iz okoliša). Kod kroničnog bronhitisa oštećuje se bronhalni epitel, stvara se gušća sluz i dolazi do sužavanja bronhalnih cijevi, stvaranja ožiljnog tkiva na plućima i time gubitka njihove elastičnosti posljedica čega je otežano disanje, nedostatak zraka, a s vremenom je moguć razvitak KOPB-a (kronične opstruktivne bolesti pluća) kada su kašalj, iskašljavanje i nedostatak zraka prisutni stalno.

Nije rijetka pojava da na seminarima Lorensa Novosela, apostola Isusa Krista, ljudi prime iscjeljenje i/ili oslobođenje preko Pomazanja kroz živu Riječ već tijekom same propovijedi (bez posebne molitve). Tako se i Zlati kašalj uzrokovan bronhitisom, gotovo u potpunosti povukao, čim je došla na predavanje bez da je itko molio za to jer: „živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna ...“ (Heb 4:12).

Inače, kada bi joj se ovakav bronhitis pojavio, Zlata bi redovito završila s upalom pluća no ovaj put je Isus intervenirao. Apostol Lorens je nakon predavanja, u Isusovo ime položio ruke na Zlatina pluća i otjerao zlog duha bronhitisa, molio za obnovu pluća, da temperatura nastane i da se ona ispuni Duhom. Zlata od tada nema bronhitis niti sve popratne simptome. U svjedočanstvu poslušajte detaljnije kako je Isus potvrdio Svoju Riječ, a Zlata prisvojila zdravlje koje joj pripada.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1