Ozdravljenje tijekom Riječi

Gdje je živa Riječ poslužena, tamo je Sila Gospodnja prisutna i djeluje na svako otvoreno srce, iscjeljenjem, oslobođenjem ili ispunjenjem.

Tako je Vera došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Osijeku sa simptomima gripe. Apostol Lorens ju je uputio da otvori srce i primi Riječ kao zdravlje kada on krene propovijedati, kako bi primila iscjeljenje. Kada je propovijed krenula, Vera je otvorila srce, osjetila je vrućinu, a potom je primila potpuno iscjeljenje od svih simptoma gripe. Sila Gospodnja ju je dotaknula i djelovala u njoj iscjeljujući ju.

Verino svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Sanda svjedoči - silazak Duha tijekom Riječi

„On posla svoju Riječ i iscijeli ih.„ (Ps 107:20)

Donosimo vam jedno zaista čudesno iscjeljenje. Naime Sanda je došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Zagrebu s ukočenim vratom. Nakon razgovora s apostolom, on ju je uputio da tijekom propovijedi „usmjerava“ pomazanu Riječ na bolno mjesto, što je ona i učinila.

Usmjeravanjem Riječi prema bolnom mjestu i ispravnim stavom u vjeri Sanda je spustila snagu Duha koja ju je iscijelila. Time što je povjerovala da je sila Duha Božjeg u toj Riječi primila je trenutno iscjeljenje od ukočenosti u vratu.

Sve detalje o Sandinom stavu u srcu i načinu primanja iscjeljenja, poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje ramena primljeno kroz slušanje Riječi

U ovom kratkom svjedočanstvu možete poslušati kako je žena koja je trpjela velike bolove u ramenu koji su ju ograničavali u svakodnevnim aktivnostima, primila iscjeljenje samo izlaganjem i slušanjem Žive Riječi. Naime, žena je došla na seminar apostola Isusa Krista Lorensa Novosela, te je pri susretu i pozdravljanju s apostolom rekla kako neće izlaziti na molitvu za iscjeljenje, već će primiti iscjeljenje kroz Riječ. I upravo se to, što je vjerovala i dogodilo. Bolovi su u potpunosti nestali tokom Riječi.

Kako se to dogodilo?

Riječ Božja je živa i djelotvorna i u Njoj je Sila koja ozdravlja. To znači kada osoba, nadahnuta Duhom Svetim govori, ona ne govori svoju riječ, već govori Riječ Božju, baš kao što je i Isus rekao (Iv 8;28, Iv; 12;49 te Iv 14;10 ) da ne govori sam od sebe, nego od Oca koji mu dade govoriti. U toj Riječi je prisutna Snaga i osoba koja sluša Riječ u svjesnosti da ne sluša čovjeka, već Riječ Božju, može aktivirati Silu u Riječi i prisvojiti potreban blagoslovi, u ovom slučaju ozdravljenje. Hvala Ti Isuse na Riječi Života!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku!

images1

Vjera koja premješta planine

„Zaista, kažem vam, rekne li tko ovoj gori: `Digni se i baci u more!` i u srcu svome ne posumnja, nego vjeruje da će se dogoditi to što kaže - doista, bit će mu!.“ (Mk 11;23)

Poslušajte svjedočanstvo u kojem je žena odlučila gore navedeni stih iz Pisma, koji joj je do tada bio samo parola, oživjeti u svom životu. Daca je trpjela jake bolove u leđima koji bi se često pojavljivali. Zadnji puta pojavili su se dan prije nego će Isusov sluga Stjepan Šarić doći u Beograd održati bogoslužje za zajednicu u Beogradu. Daca se željela riješiti bolova te zdrava i radosna doći na bogoslužje. Poslušavši seminar apostola Isusa Krista, Lorensa Novosela, „Vjera premješta planine“, odlučila je upute za prisvajanje blagoslova (ovdje zdravlja) kroz snažnu vjeru primijeniti u svome životu. Kroz predavanje je naučila što treba napraviti, podsjetila se što piše u Bibliji, ono što je krivo shvatila je ispravila i u srcu joj je oživjela spoznaja da je princip prisvajanja svega što nam je potrebno prisutan svima i da je za sve. Zapovjedila je bolovima u kralježnici u ime Isusa Krista da nestanu te se upravo to, što je nepokolebljivo vjerovala i dogodilo. Planina (bolovi) su nestali i nisu se više vraćali.

Hvala Ti Isuse na vjeri koja premješta planine!

Kratko, ali zanimljivo svjedočanstvo poslušajte u nastavku!

images1

Iscjeljenja putem Riječi

„On posla svoju Riječ i iscijeli ih.„ (Ps 107:20)

Senka je slušanjem Riječi kroz seminare i predavanja apostola Lorensa Novosela, bez molitve primila mnoštvo iscjeljenja.

Godinama je patila od čestih i jakih glavobolja, imala je nižu razinu šećera u krvi, te je imala skoliozu kralježnice. Sve ove tegobe su nestale otkako je došla do nauka Čiste Istine i prebivala u Riječi. Riječ ju je oslobodila i primila je iscjeljenja.

Također nekoliko godina je patila od problema sa sinusima koji su joj zbog prelaska na bronhe uzrokovali probleme s disanjem te je morala piti antibiotike i kortikosteroide. Isus ju je i od te bolesti iscijelio preko Riječi. Slušanjem je njeno srce primalo Istinu u srce i Riječ koja u sebi ima Isusov Duh ju je iscijelila.

Ono što je također primila jest iscjeljenje želudca koji ju je zadnjih par godina mučio do te mjere da je često zbog jakih bolova odlazila na hitnu.

No, slušanjem Riječi i primanjem Riječi u srce, Senka je primila sva iscjeljenja jer

Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca.(Hebrejima 4:12)

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno iscijeljena "slušanjem" Riječi

„Pazite kako slušate...“(Luka 8:18)

Sin je doveo majku koja je bila u lošem fizičkom stanju na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd. Naime majka je bila u teškom i po život opasnom stanju. Preživjela je višestruki moždani udar, osim toga bolovala je od astme te imala velikih problema s vidom, problema s nogama i visokim tlakom.

Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju

Nakon boravka na seminaru u Beogradu i razgovora s apostolom gdje je on zaključio da još uvijek nije spremna za molitvu, primila je od njega pet "paketa" stihova iz Pisma koji pripremaju ljude za cijeli proces izlaska na molitvu, primanja iscjeljenja te života nakon molitve. Uz to je išla i uputa kako da čita te stihove i kako da se fokusira na njih što je ona popratila.  Na njegovo veliko iznenađenje, žena je već drugi dan bez molitve primila sva iscjeljenja na čudesan način i ispunila se Duhom.

Zaista: „Dok Riječ ne uđe u srce, ona ne može ostvariti učinak".

Što je sve žena doživjela u procesu prebivanja u Riječi i sve ostale detalje svjedočanstva poslušajte ovdje.

images1

Kao potvrdu tom svjedočanstvu, sin je opisao majčino stanje nakon primanja iscjeljenja:

'Majka je rođena ponovo, to jasno vidim..Ponaša se kao djevojčica,zdrava je kao djevojčica..Nema smetnji na srce, pritisak stabiliziran, na oko je počela da vidi pomalo,vadi školjke bez naočara...Čita bez naočara...Smije se svaki dan, radosti puna...Ljubavi prepuna.. Nova majka, hvala tebi Isuseeee. Pluća i disajni putevi potpuno pročišćeni,ne koristi ni pumpicu za astmu više.. Od 12 vrsta lijekova koje su joj "doktori" prepisali ne pije ni jednu tabletu više..Lorens ne znam kako da ti kažem hvala osim da te puno Ljubim i grlim u ISUSU, našem Gospodaru vječnom. Želim vam predivan ostatak dana u Ljubavi Isusovoj ovdje iz malog grada Tivta, sunčanog i toplog...VOLIMO TE ISUSEEEEEEE!'