Iscjeljenja putem Riječi

„On posla svoju Riječ i iscijeli ih.„ (Ps 107:20)

Senka je slušanjem Riječi kroz seminare i predavanja apostola Lorensa Novosela, bez molitve primila mnoštvo iscjeljenja.

Godinama je patila od čestih i jakih glavobolja, imala je nižu razinu šećera u krvi, te je imala skoliozu kralježnice. Sve ove tegobe su nestale otkako je došla do nauka Čiste Istine i prebivala u Riječi. Riječ ju je oslobodila i primila je iscjeljenja.

Također nekoliko godina je patila od problema sa sinusima koji su joj zbog prelaska na bronhe uzrokovali probleme s disanjem te je morala piti antibiotike i kortikosteroide. Isus ju je i od te bolesti iscijelio preko Riječi. Slušanjem je njeno srce primalo Istinu u srce i Riječ koja u sebi ima Isusov Duh ju je iscijelila.

Ono što je također primila jest iscjeljenje želudca koji ju je zadnjih par godina mučio do te mjere da je često zbog jakih bolova odlazila na hitnu.

No, slušanjem Riječi i primanjem Riječi u srce, Senka je primila sva iscjeljenja jer

Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca.(Hebrejima 4:12)

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1