Iscjeljenje ruke

Kada je sila Gospodnja prisutna ona dotiče srca svih koji su otvoreni u tom trenutku i mijenja sve što može u njima samima, baš tako je Mimi primila iscjeljenje ruke.

Mimi je došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Skopju s ozlijeđenom rukom. Naime, jednog je dana bila na sajmu, dizala je teške torbe i ozlijedila je (istegnula) desnu ruku. Bol je bila dosta jaka i ometala ju je u funkcioniranju.

Razmišljala je o tome da ode kod doktora opće prakse. No, Isus ju je preduhitrio. Kada se apostol Lorens nakon seminara molio za jednu drugu ženu, Mimi je također ne znajući primila iscjeljenje. Tek sljedeći dan je primijetila da ju ruka više ne boli.Hvala ti Isuse na Ljubavi i na djelovanju tvoga Duha.

Svjedočanstvo u cijelosti možete poslušati u nastavku.

images1

Iscjeljenje istegnute ruke

Isus uvijek djeluje kada ga zatražimo za pomoć. Tako Ga je i Marina zatražila pomoć za svoju četverogodišnju kćer kojoj se prilikom nezgode istegnula ruka u ramenu. Prema Marininim riječima, kada bi prije istegnula ruku, bol bi trajala po nekoliko dana te ne bi niti dobro spavale.

Marina se okrenula Isusu u tom trenutku i pomolila se za njenu ruku. Nekoliko sati je ispovijedala vjeru za svoju kćer i ohrabrivala ju da Isus radi na ruci, dok bol naposljetku nije potpuno nestala. Bol koja traje nekoliko dana, nestala je u par sati. Hvala ti Isuse!

Sve detalje o svjedočanstvu možete poslušati ovdje.    

images1

Iscjeljenje od bolova u rukama i nogama

Nada je žena koja je prvi puta bila na seminaru apostola Lorensa Novosela te je nakon predavanja prijavila kako ju već mjesec dana jako bole ruke i noge. Bol se protezala sve do pete. Nije bila kod liječnika, jer ni inače nema praksu odlaska liječniku, ali pretpostavlja da se radi o upali živca.

Apostol je zajedno s još jednom dušom iz zajednice položio ruke na Nadu u Ime Isusa Krista. Nada je tokom molitve osjetila kako ju prožima velika vrućina te da joj kroz noge prolazi „struja“. Nakon toga je po odlasku doma, cijelim putem zahvaljivala Isusu što je zdrava i iscijeljena. Ujutro se probudila i bolova više nije bilo! Sama za sebe kaže da je kao nova!

Hvala Ti i slava Isuse!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno iscjeljenje krivo zaraslog zgloba šake nakon prijeloma

Čudesno iscjeljenje krivo zaraslog zgloba šake nakon prijeloma

Poslušajte svjedočanstvo o iscjeljenju krivo zaraslog zgloba šake desne ruke, nakon pada i prijeloma, a po molitvi apostola Isusa Krista Lorensa Novosela. Djevojka je u djetinjstvu dva puta slomila zglob šake te je prilikom liječničkog namještanja došlo do krivog zarastanja. Kao posljedica krivog zarastanja javila se smanjena funkcionalnost šake, nepotpuni opseg pokreta i nemogućnost rotiranja šake.

Medicinski gledano, liječenje krivo zarasle kosti ili zgloba rješava se operacijskim zahvatom ili presijecanjem kosti i namještanjem u pravilan položaj. Oporavak može trajati dva do četiri mjeseca, dok je za potpunu funkcionalnost zgloba potrebno i do 18 mjeseci. Ukoliko se medicinski ne liječi, navedene teškoće, odnosno disfunkcija šake i bolovi ostaju trajni.

Zbog postupka kojeg je već jednom prošla, a koji zna biti prilično bolan, djevojka je odlučila ruku više ne liječiti medicinskim putem. Nakon dolaska na seminar apostola Isusa Krista Lorensa Novosela, a za vrijeme službe molitve i blagoslivljanja, iako molitva nije bila ciljano za iscjeljenje, već za opći blagoslov, djevojka je primila potpuno iscjeljenje od Isusa Krista. Palac i mali prst, koje prije nije mogla spojiti, spojili su se te je počela rotirati šake. Kosti su se namjestile i potpuna funkcionalnost šake se vratila.

Detalje i cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Branka svjedoči o iscjeljenju ruku...Branka svjedoči o iscjeljenju otečenih ruku uslijed srčanog udara

Branka svjedoči o iscjeljenju otečenih ruku uslijed srčanog udara

Branka iz Šećerane primila je dva iscjeljenja po molitvi Kristovog sluge Stjepana Šarića. On je čuo kako se Branka jako razboljela, zbog čega nije mogla dolaziti na sastanke zajednice. U dogovoru s njenom kćeri, Branka je ipak došla na sastanak i Isus joj je nagradio vjeru i nastojanje.

Ona je imala srčani udar.

Srčani udar je začepljenje arterije koje zbog pomanjkanja kisika u srčanom mišiću, dovodi do propadanja mišićnih stanica. Čest je slučaj da kada srčani mišić ne radi kako treba, krv ne može “isprati” otpadne tvari iz tkiva, pa dolazi do oticanja.

To se dogodilo i Branki, kojoj su otekle prvo lijeva, a zatim i desna ruka.S njima nije mogla ništa raditi, a unatoč posjeti liječniku, stanje se nije promijenilo. No, Branka je znala, ako se obrati Liječniku nad svim liječnicama, Isusu Kristu, da ju neće razočarati. Tako je i bilo! Nakon molitve, ruke su se trenutno vratile u normalno stanje i splasnule, a vratila im se i funkcionalnost.

Također, imala je problema s inkontinencijom (nekontrolirano ispuštanje mokraće) zbog čega je često morala ići na wc i presvlačiti se. No, nakon molitve, nestao je i taj problem! Isus doista djeluje čudesno! Sve to ju je dodatno povezalo i približilo Isusu, a nakon svega, Branka poručuje: Vjerujete u Isusa i vidite kako je meni Isus pomogao, tako će nam svima“!

Mi dodajemo samo: Amen!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1