Oslobođenje od crne magije

Vesna nije spavala preko osam godina. Probudila bi se tijekom noći i osjećala bi tlačenja duhova na različite načine.

Kada je došla do nauka Čiste Istine naučila je da može otjerati demone od sebe u Ime Isusa Krista, što je krenula i prakticirati, ali je problem bio još uvijek prisutan.

Došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd gdje je nakon Riječi apostol Lorens položio ruke na nju u Ime Isusa Krista, nakon čega je Vesna primila oslobođenje od zlih duhova. Od tada Vesna spava kao beba.

Ovo je zaista čudesno iscjeljenje, hvala ti Isuse jer Vesna više nema nikakvih tlačenja tijekom noći.

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno svjedočanstvo o svjetlosti i iscjeljenjima

Čudesno svjedočanstvo o svjetlosti i iscjeljenjima

Zorica je prisustvovala gostujućem predavanju apostola Lorensa Novosela u jednoj crkvi, gdje je tijekom predavanja primijetila svjetlost iza apostola Lorensa, kao aureolu.

Zorica je tijekom te Lorensove posjete crkvi istupila i posvjedočila što je Isus preko apostola Lorensa učinio za nju. Naime ona je imala problema s točkicama u očima.

Točkice, mušice, nitice ili končići koji se pojavljuju u vidnom polju su mutnine u staklovini oka. Staklovina je unutrašnji dio oka koji mora biti proziran kako bi svjetlo palo na pozadinu oka (mrežnicu ili retinu) i kako bismo mi imali jasnu sliku.


Staklovina u oku ima neke nepravilnosti te ih mi primjećujemo kao mutnine (končiće, mušice...) koje se kreću u oku. Ovakve se mutnine najčešće primjećuju pri pogledu na bijele podloge (zid ili snijeg) ili pri jakome svjetlu. Po svojoj pojavnosti su bezazlene ali mogu upućivati na ozbiljne probleme u pozadini oka.

Nakon što se apostol Lorens molio za nju, maknulo joj se 90% točkica iz očiju. Također, imala je bolna koljena. Nakon što se apostol Lorens na seminaru pomolio za nju, primila je kompletno iscjeljenje i više nije imala potrebu mazati mast na njih.

Zorica i sama kaže da je vjerovala i primila je iscjeljenje te kako svi trebaju vjerovati pa hoće primiti, hvala ti Isuse.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od ružnih bradavica na licu

Kristina je Mijina kćerka koja je imala bradavice na licu,imala ih je 4-5 i stvarno su ružno izgledale, vidjet ćete na slici. Na slikama su bile već u procesu otpadanja time ih ima manje nego što ih je bilo.

Mija mi je poslala slike i Riječ Istine po pitanju Kristininog iscjeljenja bradavica.

"Kristina se oslobodila bradavica na licu pošto si položila ruke u Ime Isusa Krista, a ona dva mjeseca do tvog ponovnog dolaska držala je prekidač vjere uključen i otišle iste bez ožiljaka na licu."

 

unnamed 11

 

unnamed3