Iscjeljenje raka maternice

Na ovozemaljskoj stazi Isus dozvoljava različite situacije i stanja u ljudima, ne bi li ih približio više k Sebi i pomogao nam da ostvarimo konačni cilj. No kroz sve te situacije On je tu s nama da nam pokaže da je Njegova Ljubav ono na što se uvijek možemo osloniti.

Donosimo vam svjedočanstvo Jane koje svjedoči o toj Ljubavi koju Isus izlijeva prema nama.

Jani je prije četiri mjeseca dijagnosticiran rak maternice. Bila je u predoperativnom stanju.

Rak vrata maternice najčešći je zloćudni tumor ženskih spolnih organa, koji se na ljestvici učestalosti malignih bolesti u žena nalazi odmah iza vodećeg raka dojke. Jedan od glavnih uzročnika u nastanka raka vrata maternice jest dugotrajna kronična (neliječena) upala rodnice i vrata maternice prouzročena humanim papiloma virusom (HPV) koji se prenosi spolnim putem. Poznato je više od 150 tipova HPV-a, a njih 15 uzrokuje rak vrata maternice. Liječenje pravog malignog procesa je bolničko i prvenstveno se nastoji radikalno operirati (što znači operativno odstranjivanje maternice, jajnika, a najčešće i zdjeličnih limfnih čvorova) te nakon toga provođenje i radijacije - ukoliko je to potrebno.

Jani su liječnici prepisali lijekove prije operacije. Jana je u srcu već dobro upoznata s Isusom te je nakon tih saznanja otišla k svome Ocu Isusu Kristu i povjerila Mu tu situaciju. Slušala je seminare apostola Lorensa Novosela o iscjeljenju i ustrajno molila danima, sve dok nedavno nije čula Isusa kao glas srca koji joj je potvrdio da je zdrava i od tada više nije imala nikakve simptome.

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Memetovo svjedočanstvo

Dragi Lorens,

Prije nego sto sam dosao u Hrvatsku na seminar bio sam u jako losem stanju, fizicki i psihicki. Pet i pol mjeseci je proslo od operacije lijevog ramena. Normalno, bi se pokretljivost ramena trebala vratiti nakon 3 mjeseca ali kod mene se to nije dogodilo. Mogao sam ruku dići malo vise od ramena i tada sam imao jake bolove.

 

 

Od 2. godine mog zivota imao sam astmu i bronhitis. Imao sam jake probleme sa disanjem, to je znalo pištati dok dišem i ponekad bi morao koristiti inhalator, be zobzira sto sam to uvijek pokusavao izbjeći. Zbog toga sam i bio neotporniji na druge bolesti.

 

 

Psihicki sam bio na dnu. Pored tih zdravstvenih problema sam jos prekinuo sa curom s kojom sam dvije godine bio u vezi i to me srušilo skroz. Tada mi je došlo na srce da želim doći u Hrvatsku na tvoj seminar.

 

 

Inace sam oduvijek bio jako hiperaktivan i nisam mogao stati pričati, po tome sam poznat... i kada bi netko drugi govorio uvijek bi ga prekinuo.

 

Kada smo došli prvi dan na seminar mi smo se pomolili da mi Isus otvori srce za Riječ i da mi on objavi jesi li ti doista Njegov istinski Apostol. Kada je propovijed završila osjetio sam jedan tako duboki mir.

 

Toliko dubok je taj mir bio da mi se uopće nije pričalo, i sav pritisak i sva ta negativa je nestala, kao odneseno.

 

 

Treći dan (zadnji dan) sam sjedio u prvom redu s desne na stolici odmah pored prolaza, propovijed još nije bila počela, ti si prolazio pored mene i onako me prijateljski tapšao po ramenu. I ja nisam mogao vjerovati, točno sam osjetio kako se nešto dogodilo u ramenu! Odmah sam pokusao dići ruku i mogao sam je u potpunosti dići.

 

 

Bio sam u šoku! (Na ovo sa ramenom se kasnije nadovezala i Ilonka, pa ponovo dala isto svjedočanstvo na temu iz Osijeka, naime, njoj se dogodilo isto ovo na isti način! Audio imate ispod! J) Na molitvi si se još jedanput molio za sve. Rame je već prije propovijedi prošlo, a astma i bronhitis su trenutno nestali i mogao sam prvi put u životu duboko udahnuti. To je već najveće čudo! A pored toga nikada u životu nisam bio osjetio toliku snagu! Imao sam osjećaj da ću odletjeti, cijelo tijelo mi je vibriralo od tolike snage!

 

Otkako sam se vratio u Švicarsku sam počeo ići redovno u teretanu. Počeo sam opet suditi nogometne utakmice, to radim već 13 godina i to mi jako puno znači da to opet mogu činiti!

 

A najveća stvar od svih jest da je Isus počeo mijenjati moj karakter. Bio sam inače jako razdražljiv, jako nestrpljiv, ogovarao sam, kritizirao i osuđivao ljude. Sada mogu ljude sve više slušati i sve ih manje prekidam, sve manje reagiram na provokacije, sve sam strpljiviji i gledam sve vise imati razumijevanje za ljude i rasti u Ljubavi. Vidim kako me Isus postepeno mijenja, tek je početak i svjestan sam koliko toga još ima za promijeniti ali On ce dovršiti ono sto je započeo u meni, to znam!

 

Hvala ti od srca na svemu Lorense dragi! I hvala Ekipici na Ljubavi koju sam primio! Bas ste mi ušli u srce! Volim vas! Isus je kralj! :)

 

 

Svjedočanstvo od Memeta i Ilonke poslušajte u nastavku.

 

images1

 

 

Iscjeljenje od raka dojke

„Isus me dotaknuo...ta ruka koja je bila na meni bila je Isusova, osjetila sam u potpunosti da je tu...“ riječi su Danijele nakon molitve za iscjeljenje.

Naime, Danijela je bolovala od raka dvije godine. Rak je bio na dojci i limfnim čvorovima te na kostima.

Rak dojke može započeti u mliječnim žlijezdama, mliječnim kanalićima, masnom tkivu ili vezivnom tkivu. Različite vrste raka dojke ponašaju se različito. Neki rastu vrlo sporo i šire se u ostale dijelove tijela (metastaziraju) tek kada postanu veliki. Drugi su agresivniji, rastući i šireći se brzo. Karcinom (carcinoma) in situ, što u doslovnom smislu znači rak na mjestu, rani je oblik raka koji se nije proširio izvan mjesta nastanka. Oko 90% svega raka dojke započinje u mliječnim kanalićima ili mliječnim žlijezdama. Duktalni karcinom in situ započinje u stijenci mliječnih kanalića. Ova se vrsta raka ponekad može napipati kao kvržica a na mamogramu se može vidjeti kao sitne točkice odlaganja kalcija (mikrokalcifikacija). Duktalni karcinom in situ često se otkriva mamografijom prije nego što je dovoljno velik da bi se napipao. Obično je ograničen na određeni dio dojke i može se kirurški u potpunosti odstraniti. Ako je uklonjen samo karcinom in situ, u oko 25% do 35% žena razvija se invazivni rak, obično unutar iste dojke. Invazivni rak dojke koji se može proširiti i zahvatiti druga tkiva može biti lokaliziran (ograničen na dojku) ili metastatski (proširen u druge dijelove tijela).

Zadnji dan seminara u Zagrebu apostola Lorensa Novosela, apostol se molio za nju i ona je osjetila da ju je Isus dotakao, osjetila je upliv snage i cijela je drhtala. Sila je ušla u nju i ona je to osjetila. Primila je iscjeljenje od raka. Nakon tjedan dana otišla je u privatnu kliniku na ultrazvuk i doktorica je rekla da nema kancerogenog tkiva u tijelu već neki benigni sloj masnog tkiva. S tim nalazima je otišla u bolnicu doktorima, napomenula je da ne želi da ju operiraju zbog toga što nema kancerogenosti i doktori su odustali od operacije. Nije li to čudesno?

Ovo čudesno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Važne upute za izlazak na molitvu- trenutno iscjeljenje

U ovoj kratkoj snimci ne propustite poslušati apostolova objašnjenja u vezi polaganja ruku, ispravnog stava prilikom molitve za zdravlje i primanje iscjeljenja.

Apostol Isusa Krista Lorens Novosel, u ovim važnim uputama iskoristio je svjedočanstvo jedne duše koja je primila trenutno iscjeljenje od teških bolova u grlu zbog kojih nije mogla spavati i normalno disati te su se posljedično javili i bolovi u vratu.

Djevojka je izašla na molitvu s mišlju: “Ja znam Isuse da si Ti stavio ruke na mene, da si Ti moj Iscjelitelj i Spasitelj, meni treba govor i snažno svjedočanstvo za tebe.“

Kao što smo već spomenuli, svi simptomi su trenutno prošli.

Za primanje ozdravljenja, posrednik nije nužan, osoba može ići u molitvu direktno k Isusu. Međutim, ako je posrednik tu, a čovjek sam ne može prisvojiti potrebno mu iscjeljenje, bitno je kakav odnos ima prema posredniku ili Isusu u posredniku, vjeruje li da ga je Isus poslao i da On u njemu stoji pred njime, jer posrednik je je Njegovo tijelo.

To je svjesnost da kada posrednik moli za vas, on moli namjesto Isusa kao Njegovo tijelo,a tada je to vaš susret s Isusom. Ako vjerujete da vas ljubi, da je zbog vas umro na križu, da je ponio sve bolesti, nemoći slabosti, uzeo sve muke ,patnje i boli, te da ste njegovim ranama iscijeljeni, to je trenutak kad oslobodite vjeru i vidite sebe zdravima, oslobođenima i blagoslovljenima i onda rezultati ne izostaju.

Hvala Ti Isuse što nas podučavaš o svemu!

Snimku poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno ozdravljenje tijekom seminara

Nevjerojatno je kolika je neizmjerna moć Božanske riječi čija sfera blagoslivlja sve koja je slušaju i upijaju. Zanimljivo svjedočanstvo o ozdravljenju donosi Slađan koji nam govori o blagoslovima koje je primila njegova obitelj tijekom seminara Čiste istine kojemu su prisustvovali, a koji je vodio apostol Isusa Krista Lorens Novosel. Sin Nemanja prvi je dan seminara doživio ozdravljenje od velikog problema s mucanjem, a uslijed sreće nisu ni primijetili da je i drugi sin Aleksa također primio ozdravljenje. Naime već više od godinu dana Aleksa se patio s tikovima u obliku grimasa na licu, pretjeranog treptanja očima i iritirajućeg iskašljavanja koje nije imalo uzroka. Bio je kod liječnika, ali mu nisu mogli pomoći.

Aleksa je zajedno sa svojom obitelji sudjelovao na seminaru Čiste istine. Bez posebne molitve za ozdravljenje, Aleksu je blagoslovio apostol Lorens i nakon trećeg dana više nije imao nikakvih problema s tikovima, prestalo je sve.

Iscjeliteljska sila djelovala je kroz apostola Lorensa po Očevoj riječi i blagoslovila Aleksu, a tko je sve još bio blagoslovljen, poslušajte na ovoj poveznici.

images1

„Ako što ištemo po volji Njegovoj, uslišava nas“ – ozdravljenje kroz djelovanje Duha Božjega

„I ovo je pouzdanje koje imamo u Njega: ako što ištemo po volji Njegovoj, uslišava nas. I znamo li da nas uslišava u svemu što ištemo, znamo da već imamo što smo od Njega iskali.“ (1Iv 5:14-15)

Mirna je bila bolesna, hvatala ju je groznica, opća slabost, vrtoglavica, ali je silno željela doći na seminar Čiste istine koji je vodio apostol Isusa Krista Lorens Novosel. Zamolila ga je da se pomoli za nju i u tom je stanju došla na seminar.

Ubrzo nakon što je počela propovijed, Mirna je odjednom osjetila neizmjernu vrućinu koja joj se počela širiti po cijelom tijelu počevši od glave pa sve do nogu. Mirna otkriva da je cijelo vrijeme molila da svaka riječ koju apostol Lorens izgovori „padne na plodno tlo“, da joj se usadi u srce i da se Duh spusti na nju. Od toga trena prestale su sve tegobe po djelovanju Duha Božjega koji ju je prožeo uslijed propovijedi apostola Lorensa.

Više o detaljima svjedočanstva možete poslušati ovdje.

 

images1

Spuštena maternica vratila se u normalu

Milica nam donosi prekrasno svjedočanstvo o tome koliko je naš Otac velik i koliko nas nikada neće napustiti te će nam uvijek dati stostruko od onoga što tražimo.

Naime, Milica je poslije trećeg porođaja imala velikih problema sa spuštenom maternicom jer je maternica pritiskala mjehur te je Milica konstantno morala ići na zahod. Nije mogla normalno funkcionirati tijekom dana niti spavati tijekom noći, a doktorica joj je rekla da se jedino operacijom maternica može vratiti u normalno stanje.

Milica je sudjelovala na seminaru Čiste istine koji je vodio apostol Lorens Novosel. Apostol Lorens bio se molio za njezin problem i nakon molitve Milici se maternica vratila u normalno stanje. Nema više nikakvih problema, nema pretjeranog odlaženja na zahod niti problema tijekom noći, a od molitve apostola Lorensa nema više ni bolova tijekom menstruacije, a prije nije nikako mogla izdržati bez lijekova. Isus se proslavio kroz molitvu apostola Lorensa i pokazao svoju neizmjernu Očinsku ljubav koja uvijek daje više nego što tražimo.

Detaljno svjedočanstvo možete poslušati ovdje.

images1