Ivo svjedoči

Nakon poticajnog razgovora sa Apostolom Ivo se sljedeći dan javio sa porukicom:

 

Isus Lorice 
 
Zelim ti reci da mi je jucer razgovor oko 'Tijela Kristovog' bitno razjasnio neke stvari, i koliko sam shvatio kad maknes u stranu nejasnoce oko istog u biti ostaje samo da li zelis ili ne zelis ici putem koji vodi u zivot?!  Hvala ti !!
 
I zelim ti posvjedociti da me Isus danas dva puta iscjelio..

Naime, od sinoc lagano pa danas na poslu dosta jace mi se pojavila bol oko bedrene kosti lijeve noge i nisam mogao normalno  hodati a dok bi samo stajao mogao sam samo na desnu nogu se osloniti..uglavnom nije neizdrzivo bilo kao s leđima zadnji put, ali smetnja. I danas kad sam bio u molitvi nakon posla osjecam bol i mislim se, pa Isus ti daje priliku da uzrastes, i pomolim se u svjesnosti 'Tijela Kristova ' i bol nestane..zahvaljujem tako radostan i u misli mi dođe kako bi mogao se pomoliti i za smetnje u nosu prilikom disanja koje vucem od rane mladosti dok sam vaterpolo trenirao( desna strana kao 70% zacepljena), i sad borba, kuzim da je Isusu isto al meni je planina..al opet u spomenutoj svjesnosti mislim se ma moram to probiti i pomolim se opet. Na prvu nista, sve isto, al ja zahvaljujem i bas me radost obuzela, nakon nekog vremena zahvaljivanja i nakon sto sam posvjedocio par puta sad dok ti pisem cisce na desnu disem nego na lijevu nosnicu 

Hvala ti moj najbolji Isuse!! 
 
Mali korak za covjecanstvo ali.... vjerujem da ce mi vjera barem malo porasti radi ovoga.

Ilonka svjedočanstvo

Dragi Lorice imam dvije stvari da javim. Jedan mail je nestao, ne znam da li ćeš ga dobiti, zato pišem još jednom.

Ti si mi se pomladio. Odmah mi palo napamet Psalam103:5

“on siti usta tvoja dobrima, kao orlu ti se mladost obnavlja”

Drugo, ja sam od utorka imala bol, pršljen se pomakao, ja sam se junački pomolila, zamolila Isusa da to namještanje bude nježnije i to je to. Dok je u subotu tvoje predavanje trajalo, kraj mene prošao vjetar, u mom trbuhu počelo drhtati, srce jako brzo lupalo, a ja mislila: čekaj tako ti se događa kod Iscjeljenja i hvala tebi Isuse naš predivni, moj pršljen je na mjestu na jako nježan način.

Isuse Tebi sva hvala i slava u vijeke vjekova, i hvala tebi Isuse na našem Lorici, fantastičnom Tvom i našem Profetu, pusu Stellici i veliki blagoslov našega Isusa Krista za vas drage.

Svjedočanstvo - 'Bila je prisutna Sila Gospodnja da iscjeljuje' (Luka 5, 17)

Kako Ankica svjedoči treće večeri, a ove dvije četvrte večeri Seminara, što se dogodilo prve večeri, kad je Pomazanje bilo tako jako da ih nisam morao ni dodirivati nego su kroz Riječ i Autoritetnu zapovijed one ozdravile, Ankica dok je hodala prema meni, Jadranka kad je pala u duhu, a Marija dok je sjedila na stolici! :)

images1

Frano Svjedoči

Kako sam se dan ranije jako fizicki iscrpio, to jutro sam se ustao vec prilicno nacet i umoran i negdje oko podne me uhvatila mucnina, treskavica i onda povisena temperatura koja se popela do 38. Tereza i klinci su bili predvecer prije Seminara kod tebe na molitvi i Jakov je zamolio da mu das jednu pomazanu tkaninu za mene. Bas su me odusevili kad su dosli doma i to mi dali! Odma sam stavio krpicu nad kojom si molio pod majicu u vjeri da sad ti drzis ruke na meni i molis za mene i da ja ozdravljam. Kroz sat vremena temperatura se vratila u normalu, ja sam se osjecao puno bolje a mi smo zajedno imali jednu od najlijepsih obiteljskih veceri ikad! Ujutro sam se probudio potpuno zdrav bez ikakvih simptoma viroze! Hvala Ti dobri moj Isuse! 

Po istom kljucu vjerujem da su i Pavle i Jakov ozdravili od svojih tegoba kroz polaganje ruku tebe i Ivane! I jesu! Amen!

Memetovo svjedočanstvo

Dragi Lorens,

Prije nego sto sam dosao u Hrvatsku na seminar bio sam u jako losem stanju, fizicki i psihicki. Pet i pol mjeseci je proslo od operacije lijevog ramena. Normalno, bi se pokretljivost ramena trebala vratiti nakon 3 mjeseca ali kod mene se to nije dogodilo. Mogao sam ruku dići malo vise od ramena i tada sam imao jake bolove.

 

 

Od 2. godine mog zivota imao sam astmu i bronhitis. Imao sam jake probleme sa disanjem, to je znalo pištati dok dišem i ponekad bi morao koristiti inhalator, be zobzira sto sam to uvijek pokusavao izbjeći. Zbog toga sam i bio neotporniji na druge bolesti.

 

 

Psihicki sam bio na dnu. Pored tih zdravstvenih problema sam jos prekinuo sa curom s kojom sam dvije godine bio u vezi i to me srušilo skroz. Tada mi je došlo na srce da želim doći u Hrvatsku na tvoj seminar.

 

 

Inace sam oduvijek bio jako hiperaktivan i nisam mogao stati pričati, po tome sam poznat... i kada bi netko drugi govorio uvijek bi ga prekinuo.

 

Kada smo došli prvi dan na seminar mi smo se pomolili da mi Isus otvori srce za Riječ i da mi on objavi jesi li ti doista Njegov istinski Apostol. Kada je propovijed završila osjetio sam jedan tako duboki mir.

 

Toliko dubok je taj mir bio da mi se uopće nije pričalo, i sav pritisak i sva ta negativa je nestala, kao odneseno.

 

 

Treći dan (zadnji dan) sam sjedio u prvom redu s desne na stolici odmah pored prolaza, propovijed još nije bila počela, ti si prolazio pored mene i onako me prijateljski tapšao po ramenu. I ja nisam mogao vjerovati, točno sam osjetio kako se nešto dogodilo u ramenu! Odmah sam pokusao dići ruku i mogao sam je u potpunosti dići.

 

 

Bio sam u šoku! (Na ovo sa ramenom se kasnije nadovezala i Ilonka, pa ponovo dala isto svjedočanstvo na temu iz Osijeka, naime, njoj se dogodilo isto ovo na isti način! Audio imate ispod! J) Na molitvi si se još jedanput molio za sve. Rame je već prije propovijedi prošlo, a astma i bronhitis su trenutno nestali i mogao sam prvi put u životu duboko udahnuti. To je već najveće čudo! A pored toga nikada u životu nisam bio osjetio toliku snagu! Imao sam osjećaj da ću odletjeti, cijelo tijelo mi je vibriralo od tolike snage!

 

Otkako sam se vratio u Švicarsku sam počeo ići redovno u teretanu. Počeo sam opet suditi nogometne utakmice, to radim već 13 godina i to mi jako puno znači da to opet mogu činiti!

 

A najveća stvar od svih jest da je Isus počeo mijenjati moj karakter. Bio sam inače jako razdražljiv, jako nestrpljiv, ogovarao sam, kritizirao i osuđivao ljude. Sada mogu ljude sve više slušati i sve ih manje prekidam, sve manje reagiram na provokacije, sve sam strpljiviji i gledam sve vise imati razumijevanje za ljude i rasti u Ljubavi. Vidim kako me Isus postepeno mijenja, tek je početak i svjestan sam koliko toga još ima za promijeniti ali On ce dovršiti ono sto je započeo u meni, to znam!

 

Hvala ti od srca na svemu Lorense dragi! I hvala Ekipici na Ljubavi koju sam primio! Bas ste mi ušli u srce! Volim vas! Isus je kralj! :)

 

 

Svjedočanstvo od Memeta i Ilonke poslušajte u nastavku.

 

images1

 

 

Iscjeljenje raka maternice

Na ovozemaljskoj stazi Isus dozvoljava različite situacije i stanja u ljudima, ne bi li ih približio više k Sebi i pomogao nam da ostvarimo konačni cilj. No kroz sve te situacije On je tu s nama da nam pokaže da je Njegova Ljubav ono na što se uvijek možemo osloniti.

Donosimo vam svjedočanstvo Jane koje svjedoči o toj Ljubavi koju Isus izlijeva prema nama.

Jani je prije četiri mjeseca dijagnosticiran rak maternice. Bila je u predoperativnom stanju.

Rak vrata maternice najčešći je zloćudni tumor ženskih spolnih organa, koji se na ljestvici učestalosti malignih bolesti u žena nalazi odmah iza vodećeg raka dojke. Jedan od glavnih uzročnika u nastanka raka vrata maternice jest dugotrajna kronična (neliječena) upala rodnice i vrata maternice prouzročena humanim papiloma virusom (HPV) koji se prenosi spolnim putem. Poznato je više od 150 tipova HPV-a, a njih 15 uzrokuje rak vrata maternice. Liječenje pravog malignog procesa je bolničko i prvenstveno se nastoji radikalno operirati (što znači operativno odstranjivanje maternice, jajnika, a najčešće i zdjeličnih limfnih čvorova) te nakon toga provođenje i radijacije - ukoliko je to potrebno.

Jani su liječnici prepisali lijekove prije operacije. Jana je u srcu već dobro upoznata s Isusom te je nakon tih saznanja otišla k svome Ocu Isusu Kristu i povjerila Mu tu situaciju. Slušala je seminare apostola Lorensa Novosela o iscjeljenju i ustrajno molila danima, sve dok nedavno nije čula Isusa kao glas srca koji joj je potvrdio da je zdrava i od tada više nije imala nikakve simptome. 

Nakon nekog vremena otišla je kod doktora po potvrdu i nalazi su potvrdili da je zdrava. Hvala Isusu!

20190921 190152  20190921 19051920190921 190353  20190921 190558

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od raka dojke

„Isus me dotaknuo...ta ruka koja je bila na meni bila je Isusova, osjetila sam u potpunosti da je tu...“ riječi su Danijele nakon molitve za iscjeljenje.

Naime, Danijela je bolovala od raka dvije godine. Rak je bio na dojci i limfnim čvorovima te na kostima.

Rak dojke može započeti u mliječnim žlijezdama, mliječnim kanalićima, masnom tkivu ili vezivnom tkivu. Različite vrste raka dojke ponašaju se različito. Neki rastu vrlo sporo i šire se u ostale dijelove tijela (metastaziraju) tek kada postanu veliki. Drugi su agresivniji, rastući i šireći se brzo. Karcinom (carcinoma) in situ, što u doslovnom smislu znači rak na mjestu, rani je oblik raka koji se nije proširio izvan mjesta nastanka. Oko 90% svega raka dojke započinje u mliječnim kanalićima ili mliječnim žlijezdama. Duktalni karcinom in situ započinje u stijenci mliječnih kanalića. Ova se vrsta raka ponekad može napipati kao kvržica a na mamogramu se može vidjeti kao sitne točkice odlaganja kalcija (mikrokalcifikacija). Duktalni karcinom in situ često se otkriva mamografijom prije nego što je dovoljno velik da bi se napipao. Obično je ograničen na određeni dio dojke i može se kirurški u potpunosti odstraniti. Ako je uklonjen samo karcinom in situ, u oko 25% do 35% žena razvija se invazivni rak, obično unutar iste dojke. Invazivni rak dojke koji se može proširiti i zahvatiti druga tkiva može biti lokaliziran (ograničen na dojku) ili metastatski (proširen u druge dijelove tijela).

Zadnji dan seminara u Zagrebu apostola Lorensa Novosela, apostol se molio za nju i ona je osjetila da ju je Isus dotakao, osjetila je upliv snage i cijela je drhtala. Sila je ušla u nju i ona je to osjetila. Primila je iscjeljenje od raka. Nakon tjedan dana otišla je u privatnu kliniku na ultrazvuk i doktorica je rekla da nema kancerogenog tkiva u tijelu već neki benigni sloj masnog tkiva. S tim nalazima je otišla u bolnicu doktorima, napomenula je da ne želi da ju operiraju zbog toga što nema kancerogenosti i doktori su odustali od operacije. Nije li to čudesno?

Ovo čudesno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1