Svjedočanstva ljudi koji su prošli Seminar

Bubrežni kamenci

Isus Ivanice!
Zelim reci da me je Isus iscjelio kada si molila i polozila ruke na mene.
Pocetkom godine su krenuli problemi, temperatura i tupa bol u ledjima. Popila sam antibiotike i to se smirilo na kratko te se opet vratilo. Otisla sam na daljnje kontrole gdje je ustanovljeno da imam pijesak, ciste, kamene u bubregu i dobila par kutija lijekova i uputu da se javim kad popijem da se vidi sta dalje. A mogucnosti su bile da kameni sami krenu sto je izrazita bol ili da narastu jos veci pa da se operacijski odstrane jer to nisu kameni koji se mogu razbiti. Dakle ne bas sjajno.
Kad smo se srele Ivana i ja, tako sam joj i ispricala i ona je iste te veceri molila i polozila ruke na mene zbog cega sam ja osjecala izrazitu vrucinu.

Read more...

Upala srčane ovojnice kod djeteta

Ovako je počelo:

"Prije par dana nam se razbolila kćerkica i saznali smo da ima upalu srčane ovojnice i jako sam zabrinuta za nju. .."

A nakon posjete Slavonskom Brodu i nakon molitve:

"Dragi Lorens, Isus je izliječio moju Klaru !! Danas smo bili kod doktora i više se ne čuje šum, a i izljev oko srca se ne vidi. Sve se normaliziralo! Hvala i slava Isusu!!! Hvala Lorens što si se molio za moju kćerkicu!!!"

 

Ozdravljenje od artritisa nakon 20 godina

Ode 20-godišnji artritis nakon blagoslova…

Sada tijekom Seminara u Osijeku (Posljednja borba za vjeru) naša me Ilonka, koja je ono bila ozdravila od dugogodišnje fibromijalgije tijekom prošlog Seminara u Osijeku ('Tajna Ljubavi… Tko ostaje u Ljubavi ostaje u Bogu…'), a usput rečeno i dalje je 100% zdrava sad nakon par mjeseci … pozvala na tradicionalni ručak kod njezine obitelji gdje sam čuo po prvi puta da ona ima i artritis, i to ne mali broj godina … ali budući da je ono sa fibromijalgijom bilo više bolno i dugotrajnije, ona je artritis stavila u drugi plan pa do sada to nije spominjala … i evo, reče ona meni za to tijekom ručka, i tako se dogodilo da sam te večeri molio za ljude i blagoslivljao ih … i kad je ona došla na red, ja je uzeo za obje ruke … i blagoslovio je … čak nisam ni posebno molio za artritis, nisam izgonio zlog duha ili tako nešto … ja je dakle lijepo blagoslovio … ona pala u duhu …. I kad se digla sa poda … nema više artritisa …

Ovaj audio zapis snimljen je nakon 3 dana:

Hvala Ti Isuse i volimo Te Isuse! :)

Poslušajte svjedočanstvo ovdje

Iscjeljenje "od konstantnog gušenja u vratu - Hashimotov sindrom" u Školi Iscjeljenja u Zadru (vodi Ivana Hum)

Draga Ivana,

Rekla sam ti da ću ti se javiti kada obavim pretragu i nalaze krvi... da sam se već prvi put osjećala bolje kada sam bila na duhovnoj obnovi koju si ti vodila, te da dan poslije nisam osjećala "gušenje u vratu" (nakon molitve).

Znači, prvobitni nalazi štitnjače Hashimoto, hormoni nisu bili u redu, imala sam čvoriće. (krajem 2016. do druge polovice 2017).
 
Iva je rekla da ju konstanstno steže u vratu kao da ju nešto guši ili davi. Onda sam se pomolila i dala joj par uputa kako da ostane u Iscjeljenju.
Ona je došla u Ekipicu preko jedne naše drage dušice iz Zagreba i već je bila upućena slušajući Lorensove seminare, no u Školici Iscjeljenja ju je totalno odčepilo,primila Isusa i nastavila živjeti u skladu sa Očevom predivnom voljom.

Read more...

Marta svjedoči o iscijeljenju vode u plućima, sluha, kićme, mjehura i poslje infarktnoga stanja..

Marta svjedoči o iscijeljenju vode u plućima, sluha, kićme, mjehura i poslje infarktnoga stanja.. 

Na službi Stjepana Šarića u Belom Manastiru. 

Poslušajte ovdje.