Svjedočanstvo - 'Bila je prisutna Sila Gospodnja da iscjeljuje' (Luka 5, 17)

Kako Ankica svjedoči treće večeri, a ove dvije četvrte večeri Seminara, što se dogodilo prve večeri, kad je Pomazanje bilo tako jako da ih nisam morao ni dodirivati nego su kroz Riječ i Autoritetnu zapovijed one ozdravile, Ankica dok je hodala prema meni, Jadranka kad je pala u duhu, a Marija dok je sjedila na stolici! :)

images1

Frano Svjedoči

Kako sam se dan ranije jako fizicki iscrpio, to jutro sam se ustao vec prilicno nacet i umoran i negdje oko podne me uhvatila mucnina, treskavica i onda povisena temperatura koja se popela do 38. Tereza i klinci su bili predvecer prije Seminara kod tebe na molitvi i Jakov je zamolio da mu das jednu pomazanu tkaninu za mene. Bas su me odusevili kad su dosli doma i to mi dali! Odma sam stavio krpicu nad kojom si molio pod majicu u vjeri da sad ti drzis ruke na meni i molis za mene i da ja ozdravljam. Kroz sat vremena temperatura se vratila u normalu, ja sam se osjecao puno bolje a mi smo zajedno imali jednu od najlijepsih obiteljskih veceri ikad! Ujutro sam se probudio potpuno zdrav bez ikakvih simptoma viroze! Hvala Ti dobri moj Isuse! 

Po istom kljucu vjerujem da su i Pavle i Jakov ozdravili od svojih tegoba kroz polaganje ruku tebe i Ivane! I jesu! Amen!

Iscjeljenje raka maternice

Na ovozemaljskoj stazi Isus dozvoljava različite situacije i stanja u ljudima, ne bi li ih približio više k Sebi i pomogao nam da ostvarimo konačni cilj. No kroz sve te situacije On je tu s nama da nam pokaže da je Njegova Ljubav ono na što se uvijek možemo osloniti.

Donosimo vam svjedočanstvo Jane koje svjedoči o toj Ljubavi koju Isus izlijeva prema nama.

Jani je prije četiri mjeseca dijagnosticiran rak maternice. Bila je u predoperativnom stanju.

Rak vrata maternice najčešći je zloćudni tumor ženskih spolnih organa, koji se na ljestvici učestalosti malignih bolesti u žena nalazi odmah iza vodećeg raka dojke. Jedan od glavnih uzročnika u nastanka raka vrata maternice jest dugotrajna kronična (neliječena) upala rodnice i vrata maternice prouzročena humanim papiloma virusom (HPV) koji se prenosi spolnim putem. Poznato je više od 150 tipova HPV-a, a njih 15 uzrokuje rak vrata maternice. Liječenje pravog malignog procesa je bolničko i prvenstveno se nastoji radikalno operirati (što znači operativno odstranjivanje maternice, jajnika, a najčešće i zdjeličnih limfnih čvorova) te nakon toga provođenje i radijacije - ukoliko je to potrebno.

Jani su liječnici prepisali lijekove prije operacije. Jana je u srcu već dobro upoznata s Isusom te je nakon tih saznanja otišla k svome Ocu Isusu Kristu i povjerila Mu tu situaciju. Slušala je seminare apostola Lorensa Novosela o iscjeljenju i ustrajno molila danima, sve dok nedavno nije čula Isusa kao glas srca koji joj je potvrdio da je zdrava i od tada više nije imala nikakve simptome. 

Nakon nekog vremena otišla je kod doktora po potvrdu i nalazi su potvrdili da je zdrava. Hvala Isusu!

20190921 190152  20190921 19051920190921 190353  20190921 190558

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Memetovo svjedočanstvo

Dragi Lorens,

Prije nego sto sam dosao u Hrvatsku na seminar bio sam u jako losem stanju, fizicki i psihicki. Pet i pol mjeseci je proslo od operacije lijevog ramena. Normalno, bi se pokretljivost ramena trebala vratiti nakon 3 mjeseca ali kod mene se to nije dogodilo. Mogao sam ruku dići malo vise od ramena i tada sam imao jake bolove.

 

 

Od 2. godine mog zivota imao sam astmu i bronhitis. Imao sam jake probleme sa disanjem, to je znalo pištati dok dišem i ponekad bi morao koristiti inhalator, be zobzira sto sam to uvijek pokusavao izbjeći. Zbog toga sam i bio neotporniji na druge bolesti.

 

 

Psihicki sam bio na dnu. Pored tih zdravstvenih problema sam jos prekinuo sa curom s kojom sam dvije godine bio u vezi i to me srušilo skroz. Tada mi je došlo na srce da želim doći u Hrvatsku na tvoj seminar.

 

 

Inace sam oduvijek bio jako hiperaktivan i nisam mogao stati pričati, po tome sam poznat... i kada bi netko drugi govorio uvijek bi ga prekinuo.

 

Kada smo došli prvi dan na seminar mi smo se pomolili da mi Isus otvori srce za Riječ i da mi on objavi jesi li ti doista Njegov istinski Apostol. Kada je propovijed završila osjetio sam jedan tako duboki mir.

 

Toliko dubok je taj mir bio da mi se uopće nije pričalo, i sav pritisak i sva ta negativa je nestala, kao odneseno.

 

 

Treći dan (zadnji dan) sam sjedio u prvom redu s desne na stolici odmah pored prolaza, propovijed još nije bila počela, ti si prolazio pored mene i onako me prijateljski tapšao po ramenu. I ja nisam mogao vjerovati, točno sam osjetio kako se nešto dogodilo u ramenu! Odmah sam pokusao dići ruku i mogao sam je u potpunosti dići.

 

 

Bio sam u šoku! (Na ovo sa ramenom se kasnije nadovezala i Ilonka, pa ponovo dala isto svjedočanstvo na temu iz Osijeka, naime, njoj se dogodilo isto ovo na isti način! Audio imate ispod! J) Na molitvi si se još jedanput molio za sve. Rame je već prije propovijedi prošlo, a astma i bronhitis su trenutno nestali i mogao sam prvi put u životu duboko udahnuti. To je već najveće čudo! A pored toga nikada u životu nisam bio osjetio toliku snagu! Imao sam osjećaj da ću odletjeti, cijelo tijelo mi je vibriralo od tolike snage!

 

Otkako sam se vratio u Švicarsku sam počeo ići redovno u teretanu. Počeo sam opet suditi nogometne utakmice, to radim već 13 godina i to mi jako puno znači da to opet mogu činiti!

 

A najveća stvar od svih jest da je Isus počeo mijenjati moj karakter. Bio sam inače jako razdražljiv, jako nestrpljiv, ogovarao sam, kritizirao i osuđivao ljude. Sada mogu ljude sve više slušati i sve ih manje prekidam, sve manje reagiram na provokacije, sve sam strpljiviji i gledam sve vise imati razumijevanje za ljude i rasti u Ljubavi. Vidim kako me Isus postepeno mijenja, tek je početak i svjestan sam koliko toga još ima za promijeniti ali On ce dovršiti ono sto je započeo u meni, to znam!

 

Hvala ti od srca na svemu Lorense dragi! I hvala Ekipici na Ljubavi koju sam primio! Bas ste mi ušli u srce! Volim vas! Isus je kralj! :)

 

 

Svjedočanstvo od Memeta i Ilonke poslušajte u nastavku.

 

images1

 

 

Važne upute za izlazak na molitvu- trenutno iscjeljenje

U ovoj kratkoj snimci ne propustite poslušati apostolova objašnjenja u vezi polaganja ruku, ispravnog stava prilikom molitve za zdravlje i primanje iscjeljenja.

Apostol Isusa Krista Lorens Novosel, u ovim važnim uputama iskoristio je svjedočanstvo jedne duše koja je primila trenutno iscjeljenje od teških bolova u grlu zbog kojih nije mogla spavati i normalno disati te su se posljedično javili i bolovi u vratu.

Djevojka je izašla na molitvu s mišlju: “Ja znam Isuse da si Ti stavio ruke na mene, da si Ti moj Iscjelitelj i Spasitelj, meni treba govor i snažno svjedočanstvo za tebe.“

Kao što smo već spomenuli, svi simptomi su trenutno prošli.

Za primanje ozdravljenja, posrednik nije nužan, osoba može ići u molitvu direktno k Isusu. Međutim, ako je posrednik tu, a čovjek sam ne može prisvojiti potrebno mu iscjeljenje, bitno je kakav odnos ima prema posredniku ili Isusu u posredniku, vjeruje li da ga je Isus poslao i da On u njemu stoji pred njime, jer posrednik je je Njegovo tijelo.

To je svjesnost da kada posrednik moli za vas, on moli namjesto Isusa kao Njegovo tijelo,a tada je to vaš susret s Isusom. Ako vjerujete da vas ljubi, da je zbog vas umro na križu, da je ponio sve bolesti, nemoći slabosti, uzeo sve muke ,patnje i boli, te da ste njegovim ranama iscijeljeni, to je trenutak kad oslobodite vjeru i vidite sebe zdravima, oslobođenima i blagoslovljenima i onda rezultati ne izostaju.

Hvala Ti Isuse što nas podučavaš o svemu!

Snimku poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od raka dojke

„Isus me dotaknuo...ta ruka koja je bila na meni bila je Isusova, osjetila sam u potpunosti da je tu...“ riječi su Danijele nakon molitve za iscjeljenje.

Naime, Danijela je bolovala od raka dvije godine. Rak je bio na dojci i limfnim čvorovima te na kostima.

Rak dojke može započeti u mliječnim žlijezdama, mliječnim kanalićima, masnom tkivu ili vezivnom tkivu. Različite vrste raka dojke ponašaju se različito. Neki rastu vrlo sporo i šire se u ostale dijelove tijela (metastaziraju) tek kada postanu veliki. Drugi su agresivniji, rastući i šireći se brzo. Karcinom (carcinoma) in situ, što u doslovnom smislu znači rak na mjestu, rani je oblik raka koji se nije proširio izvan mjesta nastanka. Oko 90% svega raka dojke započinje u mliječnim kanalićima ili mliječnim žlijezdama. Duktalni karcinom in situ započinje u stijenci mliječnih kanalića. Ova se vrsta raka ponekad može napipati kao kvržica a na mamogramu se može vidjeti kao sitne točkice odlaganja kalcija (mikrokalcifikacija). Duktalni karcinom in situ često se otkriva mamografijom prije nego što je dovoljno velik da bi se napipao. Obično je ograničen na određeni dio dojke i može se kirurški u potpunosti odstraniti. Ako je uklonjen samo karcinom in situ, u oko 25% do 35% žena razvija se invazivni rak, obično unutar iste dojke. Invazivni rak dojke koji se može proširiti i zahvatiti druga tkiva može biti lokaliziran (ograničen na dojku) ili metastatski (proširen u druge dijelove tijela).

Zadnji dan seminara u Zagrebu apostola Lorensa Novosela, apostol se molio za nju i ona je osjetila da ju je Isus dotakao, osjetila je upliv snage i cijela je drhtala. Sila je ušla u nju i ona je to osjetila. Primila je iscjeljenje od raka. Nakon tjedan dana otišla je u privatnu kliniku na ultrazvuk i doktorica je rekla da nema kancerogenog tkiva u tijelu već neki benigni sloj masnog tkiva. S tim nalazima je otišla u bolnicu doktorima, napomenula je da ne želi da ju operiraju zbog toga što nema kancerogenosti i doktori su odustali od operacije. Nije li to čudesno?

Ovo čudesno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

„Ako što ištemo po volji Njegovoj, uslišava nas“ – ozdravljenje kroz djelovanje Duha Božjega

„I ovo je pouzdanje koje imamo u Njega: ako što ištemo po volji Njegovoj, uslišava nas. I znamo li da nas uslišava u svemu što ištemo, znamo da već imamo što smo od Njega iskali.“ (1Iv 5:14-15)

Mirna je bila bolesna, hvatala ju je groznica, opća slabost, vrtoglavica, ali je silno željela doći na seminar Čiste istine koji je vodio apostol Isusa Krista Lorens Novosel. Zamolila ga je da se pomoli za nju i u tom je stanju došla na seminar.

Ubrzo nakon što je počela propovijed, Mirna je odjednom osjetila neizmjernu vrućinu koja joj se počela širiti po cijelom tijelu počevši od glave pa sve do nogu. Mirna otkriva da je cijelo vrijeme molila da svaka riječ koju apostol Lorens izgovori „padne na plodno tlo“, da joj se usadi u srce i da se Duh spusti na nju. Od toga trena prestale su sve tegobe po djelovanju Duha Božjega koji ju je prožeo uslijed propovijedi apostola Lorensa.

Više o detaljima svjedočanstva možete poslušati ovdje.

 

images1