Čudesno iscijeljena "slušanjem" Riječi

„Pazite kako slušate...“(Luka 8:18)

Sin je doveo majku koja je bila u lošem fizičkom stanju na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd. Naime majka je bila u teškom i po život opasnom stanju. Preživjela je višestruki moždani udar, osim toga bolovala je od astme (Astma kao kronična opstruktivna upalna bolest dišnih puteva uzrokuje brojne tegobe koje se epizodički pojačavaju ili smanjuju)te imala velikih problema s vidom, problema s nogama i visokim tlakom.

Nakon boravka na seminaru u Beogradu i razgovora s apostolom gdje je on zaključio da još uvijek nije spremna za molitvu, primila je od njega pet "paketa" stihova iz Pisma koji pripremaju ljude za cijeli proces izlaska na molitvu, primanja iscjeljenja te života nakon molitve. Uz to je išla i uputa kako da čita te stihove i kako da se fokusira na njih što je ona popratila.  Na njegovo veliko iznenađenje, žena je već drugi dan bez molitve primila sva iscjeljenja na čudesan način i ispunila se Duhom.

Zaista: „Dok Riječ ne uđe u srce, ona ne može ostvariti učinak".

Što je sve žena doživjela u procesu prebivanja u Riječi i sve ostale detalje svjedočanstva poslušajte ovdje.

images1

Kao potvrdu tom svjedočanstvu, sin je opisao majčino stanje nakon primanja iscjeljenja:

'Majka je rođena ponovo, to jasno vidim..Ponaša se kao djevojčica,zdrava je kao djevojčica..Nema smetnji na srce, pritisak stabiliziran, na oko je počela da vidi pomalo,vadi školjke bez naočara...Čita bez naočara...Smije se svaki dan, radosti puna...Ljubavi prepuna.. Nova majka, hvala tebi Isuseeee. Pluća i disajni putevi potpuno pročišćeni,ne koristi ni pumpicu za astmu više.. Od 12 vrsta lijekova koje su joj "doktori" prepisali ne pije ni jednu tabletu više..Lorens ne znam kako da ti kažem hvala osim da te puno Ljubim i grlim u ISUSU, našem Gospodaru vječnom. Želim vam predivan ostatak dana u Ljubavi Isusovoj ovdje iz malog grada Tivta, sunčanog i toplog...VOLIMO TE ISUSEEEEEEE!'

Ankica svjedoči o ozdravljenju reumatoidnog artritisa

Iscjeljenje od reumatoidnog artritisa

Ja sam mislila da ću ja biti invalid“ riječi su Ankice koja je prije godinu i pet mjeseci došla do nauka Čiste istine.

Naime, pet je godina bolovala od reumatoidnog artritisa te je pila lijekove i primala injekcije. Osjećala je bol, oticanje i kočenje u svim zglobovima tijela.

Artritis je upalna bolest vezivnog tkiva koja se najčešće očituje na zglobovima (šake, stopala, gležnjevi, koljena, podlaktice, kukovi, donji dio leđa i vrat). Upala izaziva oteknuće i bol, ponekad i nepokretnost.

Artritis se javlja u vie oblika, a najčešći su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis. Najčešći oblik je osteoartritis koji zahvaća hrskavicu zgloba, smanjuje njenu funkcionalnost, a u težim slučajevima dovodi i do potpunog uništenja zgloba. Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolesti.

Ankica je uključena u propovijedi apostola Lorensa Novosela i sluša konstantno seminare. Nakon pet mjeseci slušanja seminara svi simptomi reumatoidnog artritisa su se povukli. Danas se diže i radi s lakoćom bez ikakvih simptoma, bolova i bilo koje reakcije u tijelu.

Kako točno je primila iscjeljenje i što sve je primila od Isusa poslušajte u svjedočanstvu.

Cjelovito svjedočanstvo je u nastavku.

images1

Nada o blagoslovu postelje

Čudesno svjedočanstvo o blagoslovu postelje

Sve više ljudi današnjice pati od nesanice. Takva je i Nadina priča. Inače bi se budila po noći i ne bi mogla zaspati.

Nesanica je najuobičajeniji poremećaj spavanja. Nesanica uključuje teškoće kod usnivanja, spavanja ili ponovnog usnivanja nakon ranog buđenja. Može biti privremena ili kronična. Gotovo svatko ima povremene besane noći, možda zbog stresa, žgaravice ili pijenja previše kofeina ili alkohola. Nesanica je nedostatak sna koji se može pojavljivati redovno ili ponavljati se, često bez očitog razloga.

No, Nada je slušajući seminar apostola Lorensa Novosela u Vinkovcima o blagoslovima, po prvi puta blagoslovila svoju postelju po uzoru na molitvu iz seminara te je legla u krevet radosna, mirna i kao rezultat toga spavala cijelu noć.

Otkako je blagoslovila postelju doživjela je mnoge promjene u sebi. Kako točno se Nada osjećala i što je doživjela donosimo vam u svjedočanstvu.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Ljilja i ozljeđeni živac leđa

Iscjeljenje ozlijeđenog živca kralježnice

Ljilja je imala velikih problema s kralježnicom. Doktori su joj rekli da joj je ozlijeđen jedan živac kralježnice. Primala je injekcije u leđa kako bi ju popustila bol. Tražila je rješenje na sve načine kroz gelove, lijekove, injekcije, ali ništa nije pomagalo.

Došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu gdje se nakon Riječi apostol pomolio za Ljiljin problem polaganjem ruku u Ime Isusa Krista. Ljilja je odmah primila iscjeljenje.

Sada, prilikom pojave bilo kojeg simptoma boli, Ljilja čvrsto stoji uvjerena u svoje iscjeljenje i do danas je zdrava hvala Isusu.

Isus je čudesan i djeluje neprestano u našim životima. On hoće otkloniti svaku našu bol i bolest.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Nemanjino oslobođenje od mucanja

Čudesno iscjeljenje od mucanja

Poslušajte nevjerojatno svjedočanstvo dječaka Nemanje koji je oko godinu dana imao izrazitih problema s mucanjem.

Razvojno mucanje je govorno ponašanje koje karakterizira iznenadno i učestalo ponavljanje, prekidanje ili produljivanje glasova, slogova ili riječi nakon što je dijete već počelo govoriti posve tečno, spajajući riječi u dvočlane i tročlane rečenice.Ponekad uz spomenute lakše simptome, u samome početku pojave mucanja, mogu nastati i napeti zastoji govora, tikovi i grimase lica ili izbjegavanje nekih riječi. Takva govorna ponašanja najčešće započinju između druge i pete godine života. Učestalost i trajanje tih ponašanja roditelji i okolina vrlo jasno percipiraju kao netipične za dotadašnji jezično-govorni razvoj djeteta. Oko 80 % djece prestaje mucati u predškolskom razdoblju.Do puberteta se postotak oporavljanja s 80% smanjuje na 50%. Trajan oblik mucanja karakteriziraju dizritmična fonacija, napeti zastoji te niz pratećih ili sekundarnih simptoma kao što su izbjegavanja nekih riječi, sugovornika ili situacija.

Kada je Nemanja došao na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu, nije niti očekivao da će primiti oslobođenje. Sama Riječ i molitva nakon riječi su ga dotaknule.

Drugi dan je bio na jednom natjecanju nakon kojeg je došao kući i primijetio da više ne muca. Nemanja je u jednom trenutku shvatio da ga je Isus oslobodio od mucanja. Nije li to čudesno?

Svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Željko svjedoči o problemu s jetrom

Iscjeljenje jetre

Željko je šest mjeseci patio od bolova u jetri, imao je povećane transaminaze jetre zbog čega su mu doktori predlagali da ode u bolnicu ne bi li mu to detaljnije ispitali.

Ovakvo stanje upućuje na mogućnost postojanja karcinoma kao i drugih bolesti jetre.

On se jednoga dana našao s apostolom Lorensom Novoselom. Pred kraj druženja se apostol Lorens pomolio za njegovu jetru polažući ruke na njega. Tijekom molitve Željko je osjetio upliv sile koja se spustila u njega. Njega je odmah bol napustila i otišao je kući. Nakon tjedan dana išao je ponovno vaditi nalaze i vidio je da su mu nalazi bili uredni i da više nije bilo nikakvih problema s jetrom.

Hvala ti Isuse, Isusu je sve moguće, pa tako i zaustaviti stvaranje bilo koje bolesti!

Ovo divno i čudesno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Vesna nastavak o tlačenjima prije dolaska na seminar

Oslobođenje od tlačenja zlih duhova

Vesna je ponovno došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Beograd. Prije nego što je došla na seminar osjećala je napade i tlačenja zlog duha koji ju je pokušao na razne načine spriječiti da dođe na seminar. Kada je Riječ krenula, napad se pojačao. Što je seminar dalje tekao Vesna se osjećala sve slobodnije i slobodnije. Svaki sljedeći dan seminara joj je bio sve lakši, dok naposljetku tlačenje nije u potpunosti nestalo, hvala ti Isuse!

Isus Krist je jači od svih zlih duhova i to nam jasno pokazuje Vesnino svjedočanstvo.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1