Ozdravljenje štitnjače i vraćanje trudnoće u normalu

Jedan dan čuo sam se sa svojom dobrom prijateljicom koja mi je javila da od kako je ostala u drugom stanju ima velikih problema sa štitnjačom te trenutno obilazi dokore i specijaliste koji pokušavaju skužiti u čemu je problem i još više kako joj pomoći a da ne bude negativnih poslijedica za bebu u trbuhu..

Navodno je to vrlo čest slučaj kod žena u trudnoći, samo što to malo žena zna i a doktori ih ne šalju na pretrage već se to pripisuje jednim od učestalih simptoma trudnoće.. tu spada ne samo pojačan apetit, povišena temperatura, već i otpadanje kose i problemi sa kožom ako se dobro sjećam..
Čuli smo se opet nakon par dana.. bila je već bar dva dana u temperaturi koja nikako nije jenjala. Kako gotovo ništa nije jela, izgubila je 4 kilograma. Zvala me i molila da joj pomognem na 'moj' način, misleći time se da pomolim Isusu za nju, jer ona niti ima potrebnu vjeru niti uvjete za samostalno istupanje u molitvu (nije vjernik).

 

Bio je to poziv upomoć kojeg nije moguće odbiti.. jer njezino stanje je opasno po bebu..


Kad sam došao kod nje, tamo je bila i njezina mama, pa smo tako zajedno sjeli na kauč i započeli priču. Nisam se mislio pomoliti za nju odmah, već nakon osnovne poduke o tome; od kud bolest, tko/što je uzrok bolesti, razlog za bolest i kako je Isus nas oslobodio od bolesti i dao nam blagoslov zdravlja.

Kad je taj osnovni uvijet bio gotov, sjeo sam se pored nje dok je ona ležala na trosjedu i počeo sa molitvom.. jedna od stvari koje sam molio su bile: da se štitnjača vrati u red i normalu i te pravilno luči sve hormone, da se razgrade svi virusi i bakterije osim onih zdravih bakterija koje nam pomažu i napuste njezino tijelo.. pa onda za svaku skupinu organa pojedinačno (srce i žile, dišni, probavni, spolni,..) da dođu u sklad i normalu..kao i za kemijske i električne frekvencije u stanicama.. onda smo poravnali leđa i istegnuli ruke i noge te vrat.. onda sam još molio nad njom i njenom kućom i zatražio sve blagoslove koje može primiti u Isusu Kristu te da dođe do Njega i spozna kojeg li veličanstvne nade u pozivu Njegovu te da Ga primi u srce i spozna u duhu i punini Istine.. blagoslovio još i malu bebu.. i mamu.. i pozvao ih na seminar.

 

Na izlasku dao sam joj jednostavnu uputu: ako ti se sada slučajno desi, a moglo bi, npr. da ti se temperatura poveća i da ti ne bude bolje, to je normalno i to je dio procesa.. Primila si lijek i sada lijek djeluje na svoj način, a ti mu pomažeš u tome ako budeš stalno u zahvaljivanju..

 

Ovo mi se sad otvorilo dok pišem.. dakle, mi kada istupimo u molitvi, tražimo ozdravljenje, odn. lijek za naš konkretni zdrastveni problem. I kada na kraju kažemo Amen, mi smo primili lijek u naš sistem i dalje sve što se događa je normalno i ti je poslijedica lijeka koji djeluje.. Mi samo trebamo zahvaljivati našem Doktoru na Lijeku koji nam je dao svaki puta kada se toga sjetimo..i uopće se ne obazirati na to kako taj Lijek djeluje u nama, odn. na simptome... jer je to sve normalni proces..

 

Navečer se osjećala još gore, ali je javila kako je popratila moje upute i temperatura je ubrzo u potpunosti nestala.. već je za 3 dana radila punom parom.. da bi onda neki dan javila kako je bila kod doktora i kako joj je štitnjača potpuno normalna i ne mora više piti nikakve ljekove! Slava Isusu! Ona se odlično osjeća i trudnoća dalje teče bez problema! :))