Bolovi u kuku, koljenu i stopalu + dišni putevi + herpes

 

Onomu Koji može učiniti mnogo više…

'Onomu pak koji snagom u nama djelatnom može učiniti mnogo više nego li mi moliti ili zamisliti - Njemu slava u Crkvi i u Kristu Isusu za sva pokoljenja vijeka vjekovječnoga! Amen.' Efežanima 3:20, 21

 

Draga Ekipica u Kristu Isusu, i svi oni koji ćete tek ući u Njegovo Kraljevstvo!

Želim svjedočiti za Isusovu Ljubav i snagu u čudesnom ozdravljenju koje mi se dogodilo ovih dana prije seminara u Kutini. Otprilike oko tri tjedna sam jako teško hodala, gotovo sam šepala, jer sam u lijevoj nozi imala velike bolove, i to u kuku, koljenu i stopalu. Sama sam se molila za ozdravljenje, ali nisam osjetila neko olakšanje. Kada sam rekla Lorensu da se pomoli za mene, on je pristao i na jednom druženju Ekipice pozvao me da istupim u ispovijedi vjere da se pomoli za mene. To su popratili svi članovi Ekipice. Lorens je polagao ruke na kuk i molio za ozdravljenje lijeve noge, zatim me pomazao uljem i molio za ozdravljenje sinusa i dišnih puteva, koje sam ja također tražila jer sam svaku godinu u jesen ili proljeće bila redovito na bolovanju od sinusa i jakih prehlada uz antibiotike. Sada su sinusi nikad bolje, hvala dragom Isusu!

Dok je Lorens molio za mene, došlo mi je u duhu Efežani 3:20 gdje piše da On može dati neograničeno više od onoga što možemo moliti i misliti. Svi smo zahvalili za ozdravljenje, ja sam odmah malo proskakutala po prostoru sobe, svi smo se izgrlili i izljubili slaveći Isusa!

Drugo jutro kad sam se probudila primjetila sam da je bol u nozi puno manja, a na lijevoj ruci da nemam više zadebljanje (to je bila vidna izbočina na zglobu koji spaja palac sa šakom!), a prije s tom šakom nisam mogla ništa čvrsto stisnuti od jake boli (baš radi te anomalije). Obzirom da to nisam prijavila za molitvu evo Krist me jako iznenadio s tim ozdravljenjem i potvrdio da je Njegova Riječ silna i djelotvorna u skladu s Ef 3:20, koji su se u mojoj situaciji očitovali u ozdravljenju moje šake a da ga za to nisam posebno molila, već sam vjerovala na Njegovu Riječ.

Nakon molitve u lijevoj nozi mi je stalno nešto škljockalo i namještalo se uz povremenu bol, ja sam držala poziciju vjere da sam Njegovim ranama iscjeljena. Lorens je rekao da moram to ispovijedati na glas da bi se ozdravljenje u potpunosti očitavalo. Tako sam i činila i u roku od dva tjedna moja noga je nikad bolje i normalno mogu hodati. Hvala i slava Isusu!

Još moram Isusa pohvaliti za izlječenje od herpesa koji mi se često pojavljivao. To se dogodilo otprilike prije godinu dana kada sam imala herpes, Lorens mi je rekao da ga moram prokleti u korijenu, proglasiti mrtvim u Ime Isusa Krista i da se više neće pojaviti. Tako sam i napravila, i sada mogu svjedočiti da se herpes više nije pojavio a ni neće jer su me Kristove rane iscjelile i Kristova Krv me štiti tako da hodam s Kristom u pobjedi, slobodna od bolesti.

Isus je Predivan i moram Mu reći ISUSE VOLIM TE!

Svima šaljem veliki blagoslov u našem dragom Kristu Isusu.

Ljubica T.

Kutina, 12.02.2014.g