Alergija sa ranama i krastama

Uglavnom druženje sa Krnicima je bilo top ... i baš se mislim dok sam tako promatrao zbivanja, dakle njih je pet i ja, to je šest ... ali baš potpuni sklad, Ljubav,  mir, Isus ... Čista Istina ... i sve se događa u tom štihu ... štogod da se radilo ... ne može se naravno izbjeći propovijed, imali baš super propovijed jučer na temu 'Pripreme za Očevu Kuću', pa se ne može izbjeći čitanje Pisma ... ali to zajedništvo je baš očito ... onako hvala Ti Isuse od lijeva na desno i od gore prema dolje i od unutra prema vani!

Onda još dali izvještaj, u stvari vidi se na vlastite oči, da je Janica ozdravila od tog problema sa kožom ... što nije baš izgledalo lijepo, jedno 15ak centimetara

na pregibu lakta na lijevoj ruci ... onako otečeno, crveno, kraste ... uglavnom ... molili se prošli puta kad sam bio ... ja je uhvatio za rukice, spojio je na Isusovu
'utičnicu' ... zahvalili Isuseku ... i evo ga, koža čista ... nema ni krastica, ni otekline ni crvenila ... samo se 'u daljini' vidi da je tu nešto bilo ... kako je koža zacijelila ... hvala Ti Isuse!

Snimili kratko svjedočanstvo pa vam ga kačim ovdje ....

Isto sam se onda razmišljao gledajući cijelu atmosferu pri tome ... dakle, svi ali baš svi znaju u cijeloj obitelji, a curke nisu sad u nekim poznim godinama, Jana ima 11 ... znaju da nam iscjeljenje pripada, da Isus iscjeljuje i da je molitva put do uspjeha ... to se dakle podrazumijeva, ma jel' to vama super!??

I zato i možemo tako, usred plaže, dok smo još mokri, ako se pojavi ili prijavi problem, samo, kao da pričamo nešto na materinjem jeziku, doći radosno pred Isusa i prisvojiti što nam je tako milostivo osigurao na Križu, hvala Ti Isuse na muci i ranama!!! (Izaija 53:4, 5)