Iscjeljena od alergije na gluten, tumora, bolova, dermatitisa

Dragi moj Lorense puno pozdrava u Isusu iz ove tmurne Švicarske!

Nema riječi kojima ti se mogu zahvaliti sto radiš to što radiš. Da nije tebe i tvog podučavanja ne znam da li bi ikad  došla do sve te istine. Presretna sam. Zahvaljujući tvojim podukama i dragom našem Isusu ja sam naučila da sam bila iscijeljena. Hvala ti Isuse. Evo tek sam 3 mjeseca na pravom putu i  odoše mnoge bolesti od mene.
 
Iscijeljenje koje mi je najdraže je ono od alergije na gluten.  Dvije godine nisam mogla pojesti ni mrvicu

ničega sa glutenom bez da počnu razni bolovi i smetnje po tijelu.  A sada dragi moj Lorice već mjesec dana žderem sve moguće, sve što dugo nisam mogla, bez ikakvih problema. Hvala ti moj najdraži Isuse.
 
Moja kćerka koja ima 15g isto je dobila tu alergiju negdje otprilike kad i ja. Nije mi to još sasvim jasno da grijeh sa roditelja može preći i na dijete.  Kad sam se ja iscijelila, iscijelila se i ona. Tu mi još fali razumijevanja svega toga, ali imam povjerenja u našeg Oca da sve ima neko objašnjenje.


Izliječene su i moje ruke koje su me strašno bolile da sam cijelu zimu provodila na fizioterapijama, a sada zdrava ko dren, ne bole me više leđa, nestala cista ispod pazuha, dobroćudni tumor na štitnjači, kožni dermatitis sve je moj dragi Isus na sebe preuzeo i zato Mu vječna hvala i slava!!  I hvala i tebi dragi moj Lorense!!