Alergija na mrkvu... slabovidnost

Dragi moj i mili Lorice

Moram ti dat jedno predivno svjedocanstvo.

Znas da si se molijo u Osijeku za mene zbog alergije na mrkvu.

 

(Lorens: To je bilo sada u Osijeku, zadnje večeri!)

 

Ja ti vec vise od 8 godina nejedem mrkvu jer svaki put kad bi je pojela svježu javilo bi se peckanje i natekle bi mi usne.Pa bi me svi zafrkavali kako nemoram dat velike novce za povećavanje usana kad mogu za dzabe..hahahah...

Prvi put se dogodilo prije 8 godina dok sam radila i jela sam sendvič u kojem je bilo naribane mrkve.

Dok sam ga jela osjetila sam peckanje na usnama neznajuc zasto da bi do kraja sendviča sva natekla do nosa i oka.

Jos tad nisam znala od cega je ali kasnije svaki put kad bi jela mrkvu to bi se događalo i prestala sam je jest.

E danas ti ja i moj divni muzic bili na našoj farmici i povadili mrkvu.

Dodemo doma i tako sva moja djeca u kuhinji i kazem ti ja njima ovako.

Znate vi kako ja nisam smjela jest mrkvu i kako se Lorica molijo za to u Osjeku i kako je mene Isus ozdravijo i ja vise nemam alergiju i ja cu sad da pojedem jednu mrkvu.

I tako je i bilo ja ti fino operem mrkvu i pojedem.

I hvala ti moj mili Isuse nista.

Nikakvog peckanja,nikakvog otjecanja...nista...

 

(Lorens: Evo, izvrsno!! J Ja sam uvjeren da većina vas kojima se iscjeljenje JOŠ nije očitovalo, niste napravili ovo upravo rečeno, pred svima, a uključuje i 'preljubnički i nevjernički naraštaj', niste dali svjedočanstvo vjere za Isusa, time Ga zanijekali, i dokinuli u sebi i za sebe dostupnu milost, Marko 8:38, jer 'vjera bez PODUDARNIH djela je mrtva'- Jakovljeva 2:14, 17, 20, 26!!)

 

A sad zamisli ovo,kaze ti moj sin meni kao šali se samnom,a mama to je organska mrkva pa zato,trebaš pojest onu iz trgovine.

A ja ga slatko pogledam i u sebi kazem u Ime Isusa Krista sotono odstupi.

 

(Lorens: kao što već neki znate, uvijek se onda nađe u najbližoj okolini, rodbina obično 'dobronamjerna', sa njihovim komentarima i savjetima … a vi također morate razumjeti da ni to nije 'slučajno'nego da je i to dio 'plana' za vas i za njih i da je lijepo Isusov odgovor Petru koji Ga je htio skrenuti od Božanskog Nauma za Njega, a 'iscjeljenje' je Božanski Naum za nas, jeste li to primijetili u Izaiji 53?! :), dakle Isusov odgovor Petru : 'Odstupi od Mene Sotono JER NIJE TI NA PAMETI ŠTO JE BOŽJE NEGO ŠTO JE LJUDSKO!', mjera i pravilo za nas za sve takve situacije … i naravno, to ćete morati NA GLAS reći takvima, ili mislite da je Isus to 'u sebi' rekao Petru?! :) )

A jos jedna stvar za koju se nisam niti ja niti bilo ko molijo samo sam skuzila kako mi netrebaju vise naočale,kako mogu citat jako mala slova.

Sto prije nisam mogla,i kad bi nesto gledala na mobitel morala bi odmicat jako puno ispred sebe.

I samo skuzim da to vise neradim i čitam bez naočala.

Sto znaci da je samo po putu se dogodilo.

A predivni nas Isuse

(Eto, ovo smo već doživjeli, Isus liječi i dalekovidnost a pretpostavljam i kratkovidnost J … obično se ovo događalo spontano, bez molitve ali također i po molitvi)