Slomljena hrskavica u koljenu (sa Seminara na Ižu 2017.)

Isuuus, dragi Lorice i cijela Ekipice diljem planet(ic)e...!

Joooj, što sam vam ja sretan, ooo, Ljubljeni naš Oče Isuse, HVALA Tebi na ovom Milosnom Daru- Seminaru "O svecima i anđelima" koji je sinoć pobjedonosno, u trijumfalnoj Ljubavi Kristovoj završio u Velom Ižu...!

Sretan sam, jer smo mi  kao obitelj živjeli i radili u Velom Ižu i uvijek rado dolazimo....i presretan zbog ovog preobilja Čiste Istine o tome kako se uskladiti sa Očevom Ljubavi i Njegovim Anđelima- našim moćnim pomagačima... i jako sretan zbog sve ove Ljubavi, zajedništva i podrške među nama u Njemu...zbog prijatelja starih i novih u obitelji Isusove Ljubavi...presretan- gledajući Ekipicu na svakom koraku: u moru, u kafiću, u dućanu, u šetnji...u ljepoti duša obasjanih Čistom Istinom, koje si Ti, Oče okupio na ovoj velikoj stijeni usred morske plaveti...O, Hvala Ti, Isuse na svim tim radostima...!

I u svom ovom preobilju Radosti htio bih vam posvjedočiti o sinoćnjem iscjeljenju, tijekom molitve za potrebite: prije 10 godina otrgnuo mi se komad hrskavice sa čašice koljena, a operacija uklanjanja, brušenja, stanjivanja i zaobljivanja koštala je tada pet tisuća eura u privatnoj klinici u inozemstvu.

Prije par mjeseci počela u istom tom (oslabljenom) koljenu ista ona vrsta boli, a kako sam ja bio u Njemačkoj, tako sam se tempirao za ovaj seminar na "mom" Ižu i bol je zadnjih dana postala već nepodnošljiva- očito mehaničko oštećenje, jedva sam već hodao...pripremao sam se u Duhu za iscjeljenje, čitao knjižicu br. 58 "Ozdravljenje za svo naše tijelo" i molio...

I sinoć sam bio spreman primiti iscjeljenje, Hvala Ti, Isuse! Ti si Jahve Rafa, Gospod koji liječi naše duše i tijela...! Ovo jest kreativno čudo, jer je POTPUNO nestala ta stalna, prodorna, reska bol mehaničkog oštećenja koljena i ja sad, evo,  skakućem kao balerina, a i duša mi pleše od Radosti...Hvala Ti, Isuse na Zdravlju!

I hvala tebi, Lorice mili, za ovako moćnu Poruku Ljubavi od Oca za sve nas koju si odaslao sa ovog Seminara...za svaku Riječ, koja dotiče srca i ozdravlja duše...a posebice za poruku za pastire, kao i dirljive riječi podrške i blagoslova upućene g. Ratku Vlahovu, vlasniku hotela "Korinjak" u njegovim plemenitim nastojanjima i pozivu koji nas je okupio, kako bi ova prevažna poruka došla do svih gladnih i žednih duša u narodima, spremnih da prime Živu Riječ Gospodara našega Isusa, koji je Krist!

Hvala Tebi, Isuse i volimo Te, Isuse..a vas sve grlim, Ekipice i ljubim Njegovom Ljubavlju!

Milivoj