Iscjeljenje od raka dojke

„Isus me dotaknuo...ta ruka koja je bila na meni bila je Isusova, osjetila sam u potpunosti da je tu...“ riječi su Danijele nakon molitve za iscjeljenje.

Naime, Danijela je bolovala od raka dvije godine. Rak je bio na dojci i limfnim čvorovima te na kostima.

Rak dojke može započeti u mliječnim žlijezdama, mliječnim kanalićima, masnom tkivu ili vezivnom tkivu. Različite vrste raka dojke ponašaju se različito. Neki rastu vrlo sporo i šire se u ostale dijelove tijela (metastaziraju) tek kada postanu veliki. Drugi su agresivniji, rastući i šireći se brzo. Karcinom (carcinoma) in situ, što u doslovnom smislu znači rak na mjestu, rani je oblik raka koji se nije proširio izvan mjesta nastanka. Oko 90% svega raka dojke započinje u mliječnim kanalićima ili mliječnim žlijezdama. Duktalni karcinom in situ započinje u stijenci mliječnih kanalića. Ova se vrsta raka ponekad može napipati kao kvržica a na mamogramu se može vidjeti kao sitne točkice odlaganja kalcija (mikrokalcifikacija). Duktalni karcinom in situ često se otkriva mamografijom prije nego što je dovoljno velik da bi se napipao. Obično je ograničen na određeni dio dojke i može se kirurški u potpunosti odstraniti. Ako je uklonjen samo karcinom in situ, u oko 25% do 35% žena razvija se invazivni rak, obično unutar iste dojke. Invazivni rak dojke koji se može proširiti i zahvatiti druga tkiva može biti lokaliziran (ograničen na dojku) ili metastatski (proširen u druge dijelove tijela).

Zadnji dan seminara u Zagrebu apostola Lorensa Novosela, apostol se molio za nju i ona je osjetila da ju je Isus dotakao, osjetila je upliv snage i cijela je drhtala. Sila je ušla u nju i ona je to osjetila. Primila je iscjeljenje od raka. Nakon tjedan dana otišla je u privatnu kliniku na ultrazvuk i doktorica je rekla da nema kancerogenog tkiva u tijelu već neki benigni sloj masnog tkiva. S tim nalazima je otišla u bolnicu doktorima, napomenula je da ne želi da ju operiraju zbog toga što nema kancerogenosti i doktori su odustali od operacije. Nije li to čudesno?

Ovo čudesno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1