Ankica svjedočanstvo

Iscjeljenje od reumatskog artritisa

Ja sam mislila da ću biti invalid.“ Bila je izjava Ankice o njezinom stanju.

Ankica se nakon više od pet godina već par mjeseci diže lagano i bez bolova. Naime, bolovala je od reumatoidnog artritisa.

Artritis je upalna bolest vezivnog tkiva koja se najčešće očituje na zglobovima (šake, stopala, gležnjevi, koljena, podlaktice, kukovi, donji dio leđa i vrat). Upala izaziva oteknuće i bol, ponekad i nepokretnost.

Artritis se javlja u više oblika, a najčešći su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis. Najčešći oblik je osteoartritis koji zahvaća hrskavicu zgloba, smanjuje njenu funkcionalnost, a u težim slučajevima dovodi i do potpunog uništenja zgloba. Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja također oštećuje hrskavično tkivo i time dovodi do deformacije zgloba. Ako se ne liječi, upalni proces razara hrskavicu do te mjere da se više ne može obnoviti, nerijetko prelazi na kosti, a može zahvatiti i ostale organe (koža i potkožno tkivo, mišići, oči, pluća, srce, krvne žile te bubrezi). Ova vrsta artritisa je jedan od najčešćih uzročnika kroničnog invaliditeta, a medicinski gledano uzrok mu je nepoznat. Iako ne postoji odgovarajući program liječenja, pravovremenim otkrivanjem bolesti i primjenom odgovarajuće terapije moguće je smanjiti upalne procese i spriječiti oštećenja kostiju i ligamenata zglobova te očuvati pokretljivost, usporiti napredak oboljenja koje uzrokuje invalidnost a kod nekih metoda dolazi i do mirovanja bolesti.

Stanje joj se stalno pogoršavalo, doktorica ju je upozoravala na to da će postati osoba s invaliditetom.

Slušajući seminare apostola Lorensa Novosela, doživljavajući svaki taj seminar kao Božansku Riječ koja ju je razotkrivala, počela je u svakodnevici primjenjivati ono što je primila kroz seminare i „po putu“, pet mjeseci kasnije primila je iscjeljenje.

Ovo svjedočanstvo je primjer što zapravo živi odnos s Isusom može postići, a Ankica ga zaista ima.

Ovo divno i vrlo poučno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Ljubica i hernija diska

Draga Ivana,

Evo, prošlo je dva mjeseca od mojeg iscjeljivanja u Ime Isusa Krista. Ja sam nova osoba izvana i iznutra. Iznutra sam ispunjena mirom i neopisivom ljubavlju.

A izvana, to je već druga priča.

Samo da se osvrnem na moj problem oko kralježnice koji traje godinama.

Još dok sam bila mlada cura,1980.g. sam imala tešku saobraćajnu nesreću gdje je došlo do uklještenja živca i pomaknuća kralježaka.

Tako sam uz svakakve probleme i bolove i terapije dva puta godišnje živjela do 2010.god.

Problemi su bili takvi da više nisam mogla kontrolirati nogu, nisam se mogla sagnuti, niti dugo sjediti a niti ležati.

Zbog takvog stanja liječnici su mi dijagnosticirali Herniu diska L4-L5 (Lumbalna diskus hernija) i odlučili da moram na operaciju.

No, nakon operacije, stanje nije bilo baš najbolje i dalje su bili ograničeni pokreti tijela. Zbog toga sam otišla i ranije u mirovinu jer je za moj posao bio nužan fizički rad.

I tako uz bolove, fizikalne terapije i vježbe vrijeme je prolazilo.

Sve do 22.07.2017. god kad sam se poskliznula u kupaoni i pala gdje je došlo

do prijeloma lumbalnog kralješka, odlomljeni fragment kosti oko 8 mm pao u spinalni kanal i zadržao se u visini L5-S1.

U padu je došlo i do dislokacije, iščašćenja i nategnuća koljenskih zglobova i ligamenata. Liječnici su odustali od hitne operacije.

I tako sam uz nošenje ortoze, hodanje uz pomoć guralice, fizikalnu terapiju u trajanju od tri mjeseca i jake bolove provodila dane, da bi se liječnici ipak odlučili za operativni zahvat koji čekam od trećeg mjeseca 2018.god.

Za sve nevjerne Tome pokazat ću vam to i nalazima (u privitku), moje stanje prije Iscjeljenja.

Kada sam upoznala Ivanu koja je došla u Ime Isusa Krista govoriti o živom Kristu,te nakon njene propovijedi je u pomazanju polagala ruke na bolesne od kojih sam bila i ja, tada se sve promijenilo.

Moj pogled na život se promijenio. Kada sam došla na propovijed, nisam znala što me čeka,što je to.

Nisam imala nikakva očekivanja, ali slušajući Ivaninu propovijed samo sam se prepustila i to je pogodovalo da mogu primiti Iscjeljenje od Hernie diska L4-L5 po polaganju Ivaninih ruku u Ime Isusa Krista.

Nakon molitve, nema više boli u kralješnici, krećem se normalno, čak sam išla i planinariti. Mogu nositi cipele na manju petu koje nisam do tada mogla.

Znam da neću ići na operaciju jer je moja kralježnica potpuno iscijeljena.

Osim Iscjeljenja kralježnice primila sam i spasenje moje duše.

Slušajući seminar Čin Spasenja Isusa Krista (Lorens Novosel – Šibenik 2018), shvatila sam što je Isus za mene učinio i zašto je to učinio.

Koliko je Ljubavi u Njemu...

Sva ta spoznaja i Ljubav prema Isusu me dovela pod Križ ponizno sa svim mojim grijesima, otvorenim srcem punim Ljubavi.

Za mene je to novi i drugačiji život. Prijatelji i poznanici kad me vide, pitaju što se dogodilo..Hodaš?!,Sjajiš?!

Odgovor je...Isus Krist mi se dogodio i onda im objasnim sve.

Osjećam se sretno i voljeno,mogla bi se popeti na toranj i vikati iz sveg glasa.

Hvala ti Isuse! Hvala ti Ivana!

Isuse hvala ti što si me kroz Ivanine ruke iscijelio i što neće doći do operacije koju sam čekala od 3.mj. ove godine.

Ja sam spašena i iscijeljena!!!

Hvala ti Isuse i volim te Isuse.

Ljubica

 

Nalaze možete pogledati na ovom linku!

Prestanak pušenja nakon 40 godina

Prestanak pušenja nakon 40 godina

„Upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi“ (Ivan 8:32)

Nije baš uobičajeno čuti da Isus stalno nekoga oslobađa od pušenja, jer svi dobro znamo kolika je to ovisnost. U prilog tome donosimo vam jedno čudesno svjedočanstvo.

Nakon 40 godina pušenja po nekoliko kutija dnevno, gospodin je primio oslobođenje od pušenja. Došao je na seminar „Antikrist“ u Vinkovce u izrazitoj želji da upozna nauk Čiste Istine. Na seminaru je popričao s apostolom Lorensom Novoselom koji mu je dao za početak knjižicu s objavama broj 15.

Otkako je gospodin pročitao tu knjižicu, Istina je probila u njegovo srce i prestao je pušiti. Čitajući knjižicu odlučio je predati život Isusu. Nakon što je upoznao Istinu, potpuno se oslobodio.

Nije li predivno kako Isus na razne načine djeluje na nas?!

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Oštećena zdjelica nakon prometne nesreće

Iscjeljenje oštećene zdjelice

Molite i primit ćete, da radost vaša bude potpuna.“ (Ivan 16:24)

Isusu je stalo do nas i želi otkloniti svaku bol i svaku ozljedu, staru ili novu iz naših života. Tome u prilog vam donosimo svjedočanstvo našeg Damira.

Damir je prije skoro 50 godina imao prometnu nesreću u kojoj je ozlijedio zdjelicu. Kao posljedica toga zdjelica mu je krivo zarasla. Od tada je on osjećao bolove u zdjelici i ujutro kada bi se probudio trebalo je vrijeme da mu se razgibaju kosti da ga ukočenost i bol popusti.

Otkako je došao u doticaj s naukom Čiste Istine, naučio je princip primanja iscjeljenja.

Došao je na molitvu apostola Lorensa Novosela vjerujući da će primiti iscjeljenje. Primio je iscjeljenje krivo zarasle zdjelice po Lorensovim rukama. Od toga dana skakuće kao mladić iz kreveta, nema problema s boli, ne treba se zagrijavati prije ustajanja iz kreveta i svima svjedoči o Isusu koji ga je iscijelio.

Sve detalje o svjedočanstvu poslušajte u nastavku.

images1

Nestali bruh i kamenac nakon molitve

Ozdravljenje od bruha i bubrežnog kamenca

Sena je oko tri godine bio onesposobljen raditi zbog bruha (kile).

Bruh se još naziva hernija ili kila, a nastaje kada se trbušni organ probije kroz otvor ili oslabljeni dio mišića koji ga okružuje. Najčešći simptom je potkožna oteklina.

Većinu vremena je ležao jer bi ga tako bol popustila. U zadnje vrijeme je i smršavio jer nije mogao jesti zbog bolova. Pripremao se na operaciju bruha koju su doktori odgodili zbog bubrežnog kamenca od 11 mm i problema s mokraćom.

Bubrežni kamenac je čvrsta ili kristalna nakupina koja se formira u bubregu zbog dijetetskih minerala u urinu. Ako izraste do veličine od najmanje 3 mm, može uzrokovati zastoj u mokraćovodu, koji pak može dovesti do postrenalne azotemije i hidronefroze, te grča u mokraćnom kanalu. To pak dovodi do bolova u trupu koje pacijenti opisuju nepodnošljivima.

Pred odlazak na operaciju, Sena se čuo s apostolom Lorensom Novoselom. Apostol mu je rekao da sam položi ruke na sebe, a on i cijela zajednica će se pomoliti za njega. Nakon što su se pomolili preko telefona za Senu osjetio je proboj u srcu. Drugo jutro mu je nateknuće nestalo i mogao je normalno obaviti nuždu.

Došao je kod doktorice na pregled kod koje inače ide i ona je ostala u čudu jer nije mogla naći bruh niti pomoću ultrazvuka. Nakon toga je tražila bubrežni kamenac i tu je ostala u čudu jer ni njega nije bilo. Dala mu je uputnicu da ga kirurg pregleda da nađu bruh, na što joj je Sena posvjedočio da je Isus odnio bruh. J

Sena je bio nemoćan i u bolovima, ali Isus mu je dao snagu i iscijelio ga. Ovo je poticaj svima da uvijek traže pomoć od Isusa.

Poslušajte cjelovito svjedočanstvo radosnog Sene u nastavku.

images1

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

U svojim osamdesetima prestala piti sve tablete

Tko kaže da ljudi u starosti trebaju ovisiti o tabletama?

Alergija, osteoporoza (Osteoporoza je bolest koštanog tkiva u kojoj dolazi do gubitka organskog i mineralnog dijela kosti, zbog čega one postaju krhke i lomljive), helikobakterija (spiralna bakterija koja uzrokuje čireve želudca i dvanaesnika), parodontoza (kronična infekcija koja zahvaća zubno meso i kost koja podupire zub, što može dovesti do gubitka zubi), problemi sa štitnjačom, angina pektoris (Angina pektoris je bolest koronarnih arterija srca koja može napredovati u infarkt miokarda. Glavni simptom je bol na području prsnog koša nastala kao posljedica tjelesnog napora), loša cirkulacija, problemi s mokrenjem i kiselina u želudcu samo su neke od dijagnoza koje je baka Pia imala. Za svaki od tih problema baka Pia je pila tablete, kako kaže „More tableta“.

Nakon što je došla u doticaj s naukom Čiste Istine prije dvije godine baka Pia je prestala piti sve tablete i primila iscjeljenja od svih tih bolesti, a i više od toga. Više nema nikakvih poteškoća niti problema, što je posvjedočila i doktorima na njihovo veliko čudo.

Što je točno baka Pia činila i na koji način je primila iscjeljenje poslušajte u svjedočanstvu.

images1

Ljilja svjedoči

Svjedočanstva o iscjeljenjima putem djelovanja Duha

„A on je naše bolesti ponio, naše je boli na se uzeo, dok smo mi držali da ga Bog bije i ponižava.“ (Izaija 53:4)

Donosimo vam zanimljivo svjedočanstvo Ljiljane koja je u doticaju sa naukom Čiste istine doživjela potpunu životnu promjenu.

Prije otprilike dvije godine otkako je primila živog Krista preko apostola Lorensa Novosela, primila je također i mnoštvo čudesnih iscjeljenja putem djelovanja Duha u njezinom tijelu.

Ljiljana je bolovala od skolioze, mastopatije, unutarnjih hemeroida i imala je problema sa štitnjačom.

Skolioza je svako postranično iskrivljenje kralježnice, konkretnije deformacije gdje postoje strukturne promjene na rebrima, zglobovima kralježnice, koštanoj strukturi, ligamentima... Takve deformacije najčešće su praćene rotacijom i torzijom cijelog trupa.

Mastopatija dojke spada u najčešće benigne (dobroćudne) promjene. Mastopatija proizilazi kao rezultat hormonalnog debalansa koji može biti povezan sa poremećajem rada ženskih genitalnih organa, ginekološkim upalnim promjenama, emocionalnim stresom, prekidom trudnoće, naglim gubitkom ili povećanjem tjelesne težine, itd. Najjasniji simptom mastopatije jeste osjećaj skučenosti u dojkama (nadutost dojki, često čvornate), u sredini menstrualnog ciklusa, te iscjedak iz bradavica. Manifestira se patološkim rastom tkiva dojki i formacijom cisti ispunjenih providnom tekućinom. Očituje se u tri moguća stadija. Prvi stadij mastopatije nije prekancerozan i ne predstavlja povišeni rizik za nastanak raka dojke. Mastopatija drugog stadija povećava rizik nastanka raka dojke, a mastopatija trećeg stadija (mastopatija s atipičnim proliferirajućim promjenama ili teški oblik displazije) nosi sa sobom rizik za nastanak raka dojke uvećan dva do četiri puta u odnosu na opću populaciju žena.

Hemoroidi su otečene, ali normalno prisutne krvne žile u i oko anusa (čmar) i donjeg dijela rektuma (zadnje crijevo), koje su proširene pod pritiskom, slično kao i proširene vene na nogama. Najčešći uzrok nastanka hemoroida je naprezanje kod crijevne peristaltike (pokreta crijeva). Dodatni elementi su trudnoća, nasljedstvo, starenje, kronični zatvor, proljev, dugotrajno sjedenje, analne infekcije. Hemoroidi mogu biti vanjski ili unutarnji. Unutarnji nastaju blizu početka analnog kanala, a vanjski na analnom otvoru. Hemoroidi katkad izbiju izvan anusa. Sklonost nastanku proširenja lumena krvnih žila u i oko anusa uvjetovana je konstitucijski, što potvrđuje činjenica da u venama manjkaju zalisci koji omogućuju bolje pražnjenje krvi.

Imala je također problema sa želučanom kiselinom i helikobakterijom (spiralna bakterija koja uzrokuje čireve želudca i dvanaesnika).

Isus je sve bolesti i boli odnio od Ljiljane. Osim toga, čim je došla u doticaj sa živim Kristom na svjetlu Čiste istine, prestala je i pušiti. Kroz molitve i nauk Ljiljana je primila kompletnu obnovu tijela.

Ljiljana svjedoči također o miru i blagoslovu u njezinoj kući koji vlada otkako je ona na svjetlu Čiste Istine te da u njenom domu nema niti jedne bolesti kod nikoga. Izmolila je da joj i muž prestane pušiti. Sada su svi zdravi zbog njezine ustrajne molitve i čvrste vjere. Nije li to predivno?

Ljiljana kaže: Mene je Ljubav osvojila“.

Poslušajte ovo prečudesno svjedočanstvo o raznim iscjeljenjima u nastavku.

images1

More Articles...

  1. Stella svjedočanstvo