Iscjeljenje od polipa na maternici

Snježani je dijagnosticiran polip na maternici.

Polipi na maternici su izrasline pričvršćene na unutarnji zid maternice, koji se proteže u šupljinu maternice. Polipe na maternici možemo podijeliti u dvije skupine: endocervikalni polipi (posljedica kroničnih upalnih procesa) i polipi endometrija (posljedica ograničenih žarišta hiperplazije). Polipi su najčešće benigni, iako neki mogu biti kancerogeni ili se pretvoriti u rak. Veličina polipa na maternici može biti u rasponu od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara. Moguće je imati jedan ili više polipa na maternici. Oni obično ostaju tamo, ali povremeno, mogu skliznuti kroz otvor maternice (cerviks) u rodnicu. Simptomi polipa na maternici uključuju: Nepravilna menstrualna krvarenja – primjerice, česta, nepredvidljiva menstrualna razdoblja, promjenjiva trajanja i težine, krvarenje između menstruacija, prekomjerno teške menstruacije, vaginalno krvarenje nakon menopauze, neplodnost. Mali polipi bez simptoma, mogu se sami povući. Ostali tipovi polipa liječe se lijekovima, kiretažom, kirurškim uklanjanjem.

Simptomi tog polipa su joj ometali svakodnevno funkcioniranje. Ubrzo je ponovno došla na kontrolu da vidi je li se što promijenilo, ali je polip i dalje bio tu. Ginekologica joj je napomenula da će morati na operaciju ako će joj i dalje raditi probleme.

Snježana je dobro poznavala Isusov princip iscjeljenja, ali nije bila sigurna što da učini u vezi polipa. U jednom trenutku joj je došla jasna misao da ona već ima tkaninu koju je apostol Lorens Novosel otprije pomazao te da ju treba držati na bolnom mjestu. Također joj je došla misao da se naruči kod najboljeg privatnog ginekologa na pregled da se Isus proslavi i da potvrdi da je iscijeljena, a do tada da svima svjedoči o iscjeljenju.

Snježana je sigurna srca tako i učinila te je ubrzo primila potpuno iscjeljenje od polipa na maternici što joj je i liječnik potvrdio.

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Iscjeljenje od gripe po pomazanoj tkanini

Tarik je došao prvi puta na seminar i posvjedočio o tome kako je primio iscjeljenje od gripe preko pomazane tkanine. Naime, njega i brata je „napala“ gripa i on kako kaže nije bio uopće dobro. Stanje mu je bilo loše i nije se mijenjalo unatoč lijekovima koje je trošio.

Gripa ili influenca je po definiciji akutna infektivna bolest dišnog sustava koju uzrokuju virusi influence, od kojih je najučestaliji, najvažniji i najopasniji tzv. virus influence tipa A. Budući da se virus koji uzrokuje gripu svake godine toliko izmijeni da se uspješno "sakrije" našem imunološkom sustavu, na gripu je praktički nemoguće stvoriti trajnu imunost, bilo prirodnim putem bilo cijepljenjem. Zato se, uz spomen gripe, često čuje i fraza kako je gripa jedina neukroćena pošast iz prošlosti. I samo ime "influenca" govori koliko je ta bolest uvijek nosila dozu mistike sa sobom, budući da je ime dobila po tome što se smatralo da nastaje zbog nepovoljnog utjecaja (lat. influere) zvijezda na čovječanstvo.

Njegov tata mu je donio tkaninu na koju je apostol Lorens Novosel spustio pomazanje na seminaru u Beogradu. Tarik nije vjerovao u pomazanu tkaninu ali ju je prije spavanja svejedno uzeo. Sljedeći dan su njega i mlađeg brata pustili svi simptomi unatoč tome što nije vjerovao u tkaninu, no Isus je potvrdio svoju Riječ, hvala ti Isuse.

Naš Otac je milostiv daleko više od našeg poimanja i On jedini zna kako se približiti našem srcu.

Cjelovito Tarikovo svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Uspješna operacija srca i iscjeljenje po pomazanoj tkanini

Uspješna operacija srca i iscjeljenje po pomazanoj tkanini

Isus želi dotaknuti srce svakog djeteta, pa tako i onog koje mu je udaljeno i koje samo nije uspostavilo kontakt s Njime, Bogom i Ocem od vječnosti. Zato djeluje preko djece koja su mu predana ne bi li pomogao i onima koji nisu.

Donosimo vam takvo svjedočanstvo Sanje čiji je otac nevjernik. On je trebao ići na operaciju srčanih zalistaka koja u njegovim godinama (75 godina) nije jednostavna. Sanja je unatoč tatinom nevjerovanju, zamolila apostola Lorensa Novosela da po molitvi pomaže tkaninu koju će donijeti tati ne bi li primio iscjeljenje preko nje. Nije bila sigurna hoće li ju njezin tata prihvatiti. No, kada mu je donijela tkaninu u bolnicu, njezin je tata prihvatio tkaninu znajući što je to. Od tada je kroz taj cijeli proces imao uz sebe tu pomazanu tkaninu.

Doktori su mu prvo trebali operirati žuč koja je bila puna kamenaca, pa srce.

Žučni kamenci se stvaraju iz žuči. Oko tri četvrtine žučnih kamenaca stvara se iz kolesterola. Mogu biti u rasponu od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara u promjeru. U prosjeku, potrebno je oko osam godina da bi se simptomi razvili. Najčešći simptom bolesti žučnjaka je isprekidana jaka bol koja se naziva bilijarna kolika i koja se pojavljuje u srednjem ili gornjem desnom dijelu trbuha. Liječenje žučnih kamenaca odvija se najčešće operacijom, a povremeno lijekovima.

No, doktori su ipak odustali od operacije žuči te je otišao samo na operaciju srca koju je dugo čekao i stanje mu se pogoršavalo. Na sreću, nije se odvajao od tkanine. Sanjin tata je osjetio je da mu tkanina čini dobro i vjerovao je u to, te ju je cijelo vrijeme imao uz sebe.

Kada je došlo vrijeme za operaciju srca i tijekom operacije srca imao je tkaninu uz sebe. Zahvaljujući tome, operacija srca je protekla uredno i odlično se oporavio unatoč svojim godinama. Osim toga, preko pomazane tkanine je primio u procesu čekanja operacije srca, iscjeljenje žuči.

Isus je zaista čudesan u svome djelovanju prema nama svima, neovisno o tome kakvi smo, zaista nas želi sve dotaknuti i pomoći nam u svakoj nevolji.

Ovo predivno svjedočanstvo u cijelosti poslušajte ovdje.

images1

Iscjeljenje od dermatitisa po pomazanoj tkanini

Iscjeljenje od dermatitisa po pomazanoj tkanini

 

Petogodišnja djevojčica je patila od teškog oblika dermatitisaOd češanja kože, na svim pregibima na tijelu bi joj nastale rane. Morala je paziti što jede.

Dermatitis je opći pojam koji opisuje upalu kože. Dermatitis može imati mnogo uzroka i pojavljuje se u mnogim oblicima. To obično uključuje osip koji svrbi na natečenoj, crvenoj koži. Svaka vrsta dermatitisa može izgledati malo drugačije i manifestira se na različitim dijelovima tijela. Najčešći je atopijski dermatitis koji obično počinje u djetinjstvu. Ovaj crveni osip koji svrbi se najčešće pojavljuje na pregibima kože: s unutrašnje strane laktova, iza koljena i na prednjoj strani vrata. Kada se osoba počeše, iz mjesta na kojima je osip prisutan može iscuriti tekućinu i stvoriti se gruba koža. Osobe s atopijskim dermatitisom imaju faze poboljšanja i faze izbijanja osipa.

Njezina baka koja je na svjetlu Čiste Istine jedan ju je period čuvala. Baka se dosjetila te je donijela njenu robicu na seminar apostola Lorensa Novosela da po molitvi pomaže robicu što je apostol i učinio. Djevojčica je nakon toga svaki dan oblačila pomazanu odjeću i kroz kratko vrijeme svi znakovi dermatitisa su se povukli. Njezina baka je presretna, a djevojčica može slobodno jesti što poželi.

Cjelovito svjedočanstvo o iscjeljenju poslušajte ovdje.

images1

Korištena maramica

Korištena maramica

„I Bog je činio ne mala čudesa po rukama Pavlovim, tako da bi i rupce za znoj i pojase od tijela njegova nosili na bolesnike, i ostavljale su ih bolesti i zli su dusi izlazili iz njih.“ (Djela 19:11-12)

Rada je bila na propovijedi apostola Lorensa Novosela. Nakon propovijedi, tijekom razgovora s njime, Rada ga je zatražila maramicu. Apostol Lorens nije imao drugu pa joj je ponudio svoju korištenu maramicu koju je ona prihvatila. Rada ju je naposljetku ponijela sa sobom kući.

Došla je kući i mama joj je prijavila jaku glavobolju i tražila tablete. Rada joj je rekla da ima nešto bolje, sjetila se Djela 19:11 – 12 i stavila mami maramicu na glavu i istog trena je bol nestala. Onda ju je mama premjestila na ostala bolna mjesta i bol je nestajala. Danas, kako Rada kaže „maramica radi i dalje“. Sada ju mama drži pod jastukom.

Hvala ti Isuse! Pomazanje i sila su dostupni i po tkaninama pomazanih Kristovih slugu.

Ovo zanimljivo i simpatično svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

images1

Molitva pomazivanja tkanine i svjedočanstva

Molitva pomazivanja tkanine i svjedočanstva

(Pomazane tkanine otklonile bol i smetnju hrkanja)

„Bog je po Pavlovim rukama činio izvanredna čudesa tako da su s njegovog tijela maramice, rupce stavljali na bolesnike i bolesti bi nestajale, zli duhovi bi izlazili.“ (Djela apostolska 19:11-13)

Kao što je Pavao u Isusovo ime iscjeljivao preko rubaca, tako i apostol Lorens Novosel redovito uzima tkanine i pomazuje ih tako što se pomoli nad njima da ostvare učinak.

U ovom svjedočanstvu, gospođa svjedoči o učincima pomazanih tkanina u njezinom životu i životu njene obitelji. Naime, njezini najbliži ne vjeruju u Isusa, ali nakon čudesa koja su uslijedila sve se više raspituju o Ekipici i o seminarima.

Njezinu mamu je jako boljelo koljeno, zbog čega je stavljala pomazane tkanine na bolna mjesta. Pomazanje se očitovalo i bol je nestajala.

I sama je imala ozljedu zbog koje ju je pri promjeni vremena vrat bolio. Gospođa bi stavila pomazanu tkaninu na to mjesto i bol bi nestala. Na mjesto boli spustilo bi se pomazanje, to područje bi se zagrijalo, a bol bi prošla.

Također, muž joj je toliko jako hrkao da nije mogla spavati, ali od kad je stavila pomazane tkanine pod jastuk on uopće više ne hrče!

Hrkanje prati nedostatna opskrba mozga kisikom što uzrokuje loš san, česta buđenja i umor. Ometa druge ljude, a upućuje na neke bolesti poput oštećenja nosne sluznice, lošeg tonusa mišića u ždrijelu i jednjaku, raznih zadebljanja tkiva grla.

Isus je kroz pomazane tkanine u životu ove gospođe učinio mnoge promjene.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1