Iscjeljenje od polipa na maternici

Snježani je dijagnosticiran polip na maternici.

Polipi na maternici su izrasline pričvršćene na unutarnji zid maternice, koji se proteže u šupljinu maternice. Polipe na maternici možemo podijeliti u dvije skupine: endocervikalni polipi (posljedica kroničnih upalnih procesa) i polipi endometrija (posljedica ograničenih žarišta hiperplazije). Polipi su najčešće benigni, iako neki mogu biti kancerogeni ili se pretvoriti u rak. Veličina polipa na maternici može biti u rasponu od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara. Moguće je imati jedan ili više polipa na maternici. Oni obično ostaju tamo, ali povremeno, mogu skliznuti kroz otvor maternice (cerviks) u rodnicu. Simptomi polipa na maternici uključuju: Nepravilna menstrualna krvarenja – primjerice, česta, nepredvidljiva menstrualna razdoblja, promjenjiva trajanja i težine, krvarenje između menstruacija, prekomjerno teške menstruacije, vaginalno krvarenje nakon menopauze, neplodnost. Mali polipi bez simptoma, mogu se sami povući. Ostali tipovi polipa liječe se lijekovima, kiretažom, kirurškim uklanjanjem.

Simptomi tog polipa su joj ometali svakodnevno funkcioniranje. Ubrzo je ponovno došla na kontrolu da vidi je li se što promijenilo, ali je polip i dalje bio tu. Ginekologica joj je napomenula da će morati na operaciju ako će joj i dalje raditi probleme.

Snježana je dobro poznavala Isusov princip iscjeljenja, ali nije bila sigurna što da učini u vezi polipa. U jednom trenutku joj je došla jasna misao da ona već ima tkaninu koju je apostol Lorens Novosel otprije pomazao te da ju treba držati na bolnom mjestu. Također joj je došla misao da se naruči kod najboljeg privatnog ginekologa na pregled da se Isus proslavi i da potvrdi da je iscijeljena, a do tada da svima svjedoči o iscjeljenju.

Snježana je sigurna srca tako i učinila te je ubrzo primila potpuno iscjeljenje od polipa na maternici što joj je i liječnik potvrdio.

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1