Ozdravljenje uha - darovi Duha - Ivekova majka

Ozdravljenje uha – darovi Duha

Tijekom seminara u Kutini koji je vodio apostol Lorens Novosel, dogodilo se nevjerojatno ozdravljenje i spoznaja o daru Duha o kojem nam svjedoči Ivek.

Naime, Ivekova majka imala je velike bolove u uhu zbog kojih su pošli kod doktora. Doktor je ustanovio da je uho "mrtvo", tj. da majka ništa ne čuje na to uho, te ih je poslao u slušnu komoru KBC-a Zagreb (Rebro) gdje su potvrdili doktorovu dijagnozu i zaključili da je hitno potreban slušni aparatić.

Ponukan naukom sa seminara Ivek se odmah pomolio za kreativno čudo, polažući ruke na mamino uho jer uho „nije radilo“. Ništa se nije bilo popravilo. Dotada Ivek nije znao da ima dar iscijeljivanja bolesnih, no „različiti su dari, a isti Duh; i različite službe, a isti Gospodin; i različita djelovanja, a isti Bog koji čini sve u svima.“ (1. Korinćanima 12:4-6)

Tijekom seminara koji je vodio Lorens ubrzo je shvatio da su Isusova ljubav i Njegov Duh u njemu, te se nakon par dana Ivek opet molio polažući ruke i uho se uslijed 10 dana počelo vraćati u normalu, svaki dan sve više, da bi se naposlijetku u potpunosti vratilo i "oživjelo" te je mama mogla normalno čuti.

Detaljno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Čudesno ozdravljenje bubnjića - Zlata

Čudesno ozdravljenje bubnjića

Donosimo vam svjedočanstvo o čudesnom ozdravljenju bubnjića po polaganju ruku apostola Isusa Krista Lorensa Novosela.

Naime, Zlata je imala velikih problema s uhom. Zbog velikih bolova u uhu, apostol Lorens se na seminaru molio i polagao ruke na njezino uho u suradnji s pomoćnicom Karmen. Isti tren je bol u uhu prestala, a sutradan se probudila sa slijepljenim uhom jer je nešto bilo iscurilo iz njega.

Na putu do posla Zlata je u sebi zahvaljivala Isusu na iscjeljenju te je jasno začula u sebi glas: „Efežani 16:23“. Sama nije bila toliko upućena u Bibliju te je planirala pitati Lorensa o tome, no bilo ju je pomalo sram ako slučajno ti Efežani ne postoje. Drugi dan kroz jutro je čitala knjižicu o ozdravljenju koju je bila dobila na seminaru. Svaki put kad bi pročitala rečenicu koja je se dojmila, osjećala je pucketanje u uhu.

Nastavila je čitati i došla do poslanice Efežanima 1:16-23:

„…ne prestajem zahvaljivati za vas i sjećati vas se u svojim molitvama: Bog Gospodina našega Isusa Krista, Otac Slave, dao vam Duha mudrosti i objave kojom ćete ga spoznati; prosvijetlio vam oči srca da upoznate koje li nade u pozivu njegovu, koje li bogate slave u baštini njegovoj među svetima i koje li prekomjerne veličine u moći njegovoj prema nama koji vjerujemo: ona je primjerena djelotvornosti sile i snage njegove koju na djelu pokaza u Kristu, kad ga uskrisi od mrtvih i posjede sebi zdesna na nebesima iznad svakog Vrhovništva i Vlasti i Moći i Gospodstva i svakog imena imenovana ne samo na ovom svijetu nego i u budućemu. Sve mu podloži pod noge, a njega postavi – nad svime – Glavom Crkvi, koja je Tijelo njegovo, punina Onoga koji sve u svima ispunja.

Iz dubine srca zahvalila je Isusu što čuje njegovu riječ jer je znala da je to Otac uputio njoj te je istog trena prestao svaki šum i pucketanje u bolesnom uhu. Čula je opet savršeno.

Sve detalje o čudesnom ozdravljenju i o svemu što je slijedilo uz to možete poslušati u nastavku.

images1

Iscjeljenje od tinitusa nakon 15 godina

Iscjeljenje od tinitusa nakon 15 godina

(Šum u ušima... Glavobolje... Nesanica...)

Žena iz Splita 15 godina je bolovala od nepodnošljivog šuma u ušima poznatijeg kao tinitus. Tinitus je subjektivni osjet zvuka kao zujanje ili šum u jednom ili oba uha bez odgovarajućeg vanjskog podražaja.

Prema vlastitim riječima, imala je osjećaj kao da joj golubovi guguću u glavi od 0 do 24. Šum je bio toliko nepodnošljiv da godinama nije mogla spavati i imala bi glavobolje koje nisu mogle ublažiti ni najjače tablete.

Isus ju je doveo do prijateljice koja je na svjetlu Čiste Istine te se ona pomolila za nju. Prijateljica ju je dovela do nauke Čiste Istine i dala knjižicu „Nauči nas moliti“. Žena je počela redovno čitati knjižicu i moliti se. Unazad tri mjeseca, šum je potpuno nestao , kao rukom odnesen! Žena može konačno, nakon dugih 15 godina, opet normalno živjeti i spavati! Hvala Ti i slava Isuse!

Zanimljivo svjedočanstvo ne propustite poslušati u nastavku.

images1

Jadranka svjedoči čudesnom iscjeljenju uha

Jadranka svjedoči o čudesnom iscjeljenju sluha

(gluhoća)

„… doktori su rekli da višenikad neće čuti na desno uho…“

Mnogi ljudi su iskusili pucanje bubnjića bez da su uočili da nešto nije u redu. Postoji više uzroka pucanja bubnjića, a najčešći je infekcija srednjeg uha. Česta komplikacija je gluhoća. Simptomatski te kronološki, javlja se zujanje u ušima, uho curi, boli, može se javiti vrtoglavica, a sluh se gubi nepovratno.

Jadranka je bila gluha na desno uho oko 3, 4 mjeseca. Prisustvovala je predavanju koje je držao Kristov sluga Stjepan Šarić. U službi molitve, za vrijeme blagoslova, polaganjem njegovih ruku, osjetila je da joj je nešto puklo u uhu i u tom trenutku je bila čudesno iscijeljena.

Ovo veličanstveno svjedočanstvo, koje se zbilo u Ogulinu, poslušajte direktno od Stjepana i gospođe Jadranke u nastavku.

images1

Nagluhost

Svjedočanstvo T.O.- 'Effata!', to će reći, 'Otvori se!'

 

31 Zatim se ponovno vrati iz krajeva tirskih pa preko Sidona dođe Galilejskom moru, u krajeve dekapolske.

32 Donesu Mu (Isusu) nekoga gluhog mucavca pa Ga zamole da stavi na nj ruku.

33 On ga uzme nasamo od mnoštva, utisne Svoje prste u njegove uši, zatim pljune i dotakne se

njegova jezika. Save

34 Upravi pogled u nebo, uzdahne i kaže mu: "Effata!" - to će reći: "Otvori se!"

35 I odmah mu se otvoriše uši i razdriješi spona jezika te stade govoriti razgovijetno.

36 A Isus im zabrani da nikome ne kazuju. No što im je On više branio, oni su to više razglašavali

37 i preko svake mjere zadivljeni govorili: "Dobro je sve učinio! Gluhima daje čuti, nijemima govoriti!"

Marko 7:31-37

 

ISUS ME OZDRAVIO !!!

 

Dragi Isuse, budi samnom dok ovo pišem, sjedni se tu kraj mene i vodi moje misli..Ja znam da si Ti sad jako sretan..što ću pisati o Tebi i tvojoj Ljubavi a sve s namjerom ne bi li koju dušicu još bliže privukla k Tebi da još više uvidi kolika si Ti Ljubav i Mudrost. Hvala Ti Isuse za sve što činiš za mene i kroz mene..

Dragi moji podijeliti ću sa vama svoje iskustvo ozdravljenja. J Od trenutka kada sam u molitvi zamolila Isusa da ponese i moju nagluhost do sada prošlo je malo više od tjedan dana. Namjerno sam si ostavila to vrijeme da vidim gdje sam sada, kako sam, proanaliziram neke svoje postupke, pogreške da bi kada ću vam pisati moje svjedočanstvo ono stvarno bilo ohrabrenje, poticaj i pomoć po putu. Moja je molitva za sve nas da svakim danom sve više upoznajemo našeg voljenog Oca i naučimo prisvajati sve blagoslove koje je za nas pripremio. 

Read more: Nagluhost