Iscjeljenje boli u mjehuru

Marija je došla na seminar apostola Lorensa Novosela na Velom Ižu kada ju je iznenada počeo boljeti mjehur.

Bol je bila jaka i probadajuća te samim tim i ometajuća, ali je Marija već upoznata s Isusovim načinom djelovanja, sama položila ruku na svoj mjehur te se pomolila i predala bol Isusu. Zatim je počela ispovijedati vjeru da je zdrava. Njezin je dečko tada položio ruku na njezinu i bol ju je trenutno kompletno napustila. Hvala ti Isuse!

Sve detalje ovog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1

Baka Slavica i iscjeljenje bubrega

Baka Slavica i iscjeljenje bubrega

Sve što se tiče bolesti i napada, po molitvi Isusu odlazi... Ne bi bila zdravija ni od svojih 50 godina kao što sam sad.“ riječi su bake Slavice koju je Isus iscijelio od bolova u bubregu.

Baka Slavica (77 godina) je došla prvi puta u Osijek na seminar apostola Lorensa Novosela u travnju. Na seminar je došla s bolovima u lijevom bubregu koji su ju najviše mučili kada je spavala. Nakon propovijedi apostol Lorens Novosel se po polaganju ruku u Ime Isusa Krista pomolio za njen bubreg. Baka je odmah po molitvi primila iscjeljenje.

Nakon dva i pol mjeseca je posvjedočila o tome kako od tada, nije imala više nikakve bolove niti problema s bubregom. Isus ju je iscijelio u dva dana seminara. Baka je zaista pokazala djetinju vjeru u ovom slučaju koju naš nebeski Otac nikada neće zanijekati.

Bakino svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Moje svjedočanstvo...krv u mokraći

Čudesno iscjeljenje krvi u mokraći

Isus Krist dan danas djeluje i pun je milosrđa i razumijevanja za nas, svoju djecu kojoj želi sve dobro i zdravlje kako bi mogli širiti Evanđelje Njegove Ljubavi. Prilažemo vam svjedočanstvo o iscjeljenju krvi u mokraći samog apostola Lorensa Novosela koji se u Ime Isusa Krista pomolio nad tom situacijom i primio iscjeljenje.

Apostol Lorens je jedno jutro primijetio pritisak u mjehuru te osjet peckanja prilikom mokrenja.

Peckanje, pritisak te krv u mokraći najčešće su simptomi infekcija mokraćnog sustava. Za liječenje takvih infekcija koriste se uglavnom antibiotici.

Kada je vidio da se infekcija pokušava pojaviti, Lorens se pomolio u Ime Isusa Krista za tu infekciju, odbio svaki simptom i pojavu infekcije. Cijelo vrijeme je zahvaljivao Isusu i ispovijedao svoju vjeru izgovarajući stihove iz Pisma. Tijekom dana krenuo je na trening. U jednom je trenutku otišao mokriti tijekom čega se pojavio obilan nalet krvi. Na to je on počeo i dalje zahvaljivati i ispovijedati svoju vjeru. Odbio je svaku pomisao da ima infekciju. Popodne je išao u molitvu prije službe nakon čega je ponovno išao mokriti i svi simptomi su nestali, a on je normalno obavio nuždu bez krvi, peckanja i pritiska.

Cjelovito svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Bubrežni kamenci

Bubrežni kamenac

Isus Ivanice!

Zelim reci da me je Isus iscjelio kada si molila i polozila ruke na mene.

Pocetkom godine su krenuli problemi, temperatura i tupa bol u ledjima. Popila sam antibiotike i to se smirilo na kratko te se opet vratilo. Otisla sam na daljnje kontrole gdje je ustanovljeno da imam pijesak, ciste, kamene u bubregu i dobila par kutija lijekova i uputu da se javim kad popijem da se vidi sta dalje. A mogucnosti su bile da kameni sami krenu sto je izrazita bol ili da narastu jos veci pa da se operacijski odstrane jer to nisu kameni koji se mogu razbiti. Dakle ne bas sjajno.

Kad smo se srele Ivana i ja, tako sam joj i ispricala i ona je iste te veceri molila i polozila ruke na mene zbog cega sam ja osjecala izrazitu vrucinu.

U zahvaljivanju Isusu, uputa je bila i da ispovjedam vjeru i kazem da sam iscjeljena sto i jesam cinila. Neki su me gledali blijedo, drugi su prihvatili to sto sam rekla, treci su rekli da je to jemoguce bez lijecnika. A ja sam samo stajala na rijeci i zahvaljivala Isusu.

Na kontroli 4.7. 2018.doktor koji me je pregledavao je rekao  da je sve uredu i da nema niti vidi nikakvih kamena.

To je stvarno cudesno. Hvala Isusu i Ivani I Lorensu i cijeloj ekipici jer ovo jest doista na cast i slavu Isusa. Volim te 

unnamed 1

Sa upaljenim bubregom kod Isusa na 'Hitnu'

Tijekom Seminara 'Molitva u Duhu i u Istini' u Zagrebu 2015

Upaljen bubreg kod Isusa na HITNOJ'…

 

Jučer je opet bila skoro puna dvorana (možda 2-3 mjesta slobodna), znači jedno 75 ljudi, i uz to rekord preko neta od 65 ljudi ... pa hvala Ti Isuse! 

Krenulo je malo neobičnije nego inače, naime, Saša, sa kojim sam proveo 3 sata i prije Seminara tijekom dana, javio se taman kad smo kretali gore, da ga bubreg koji mu je upaljen (Saša, koji je inače doktor po struci kaže: 'renitis dexter u službenoj medicini nikako ne može proći bez odgovarajućeg antibiotika), što je i tijekom dana prijavio, toliko boli (Saša: 'colicae renalic dex.'),  i da mu nema druge nego na hitnu ... 

... ja mu rekoh 'da nek dođe na Isusovu HITNU na Seminar pa da ćemo se moliti i da će ga to proći!', on je na to pristao i evo ga čekao nas je u dvorani, u grču i vidno u boli ... imao je problema i sa sjedenjem ... te reče da je problem u bakterijama esherihia coli... 

Kad se škvadra skupila i kad su se smjestili ja sam najavio da ćemo se moliti za Sašu i pozvao ga da se digne, on je na to rekao da bi 'radije sjedio' jer ga je očito jako boljelo, na što ja rekoh da ustane i da neka bude na nogama jer će tako sigurnije znati kad ga prestane boljeti ...

Pročitaj više..Sa upaljenim bubregom kod Isusa na 'Hitnu'