Bubrežni kamenci

Bubrežni kamenac

Isus Ivanice!

Zelim reci da me je Isus iscjelio kada si molila i polozila ruke na mene.

Pocetkom godine su krenuli problemi, temperatura i tupa bol u ledjima. Popila sam antibiotike i to se smirilo na kratko te se opet vratilo. Otisla sam na daljnje kontrole gdje je ustanovljeno da imam pijesak, ciste, kamene u bubregu i dobila par kutija lijekova i uputu da se javim kad popijem da se vidi sta dalje. A mogucnosti su bile da kameni sami krenu sto je izrazita bol ili da narastu jos veci pa da se operacijski odstrane jer to nisu kameni koji se mogu razbiti. Dakle ne bas sjajno.

Kad smo se srele Ivana i ja, tako sam joj i ispricala i ona je iste te veceri molila i polozila ruke na mene zbog cega sam ja osjecala izrazitu vrucinu.

U zahvaljivanju Isusu, uputa je bila i da ispovjedam vjeru i kazem da sam iscjeljena sto i jesam cinila. Neki su me gledali blijedo, drugi su prihvatili to sto sam rekla, treci su rekli da je to jemoguce bez lijecnika. A ja sam samo stajala na rijeci i zahvaljivala Isusu.

Na kontroli 4.7. 2018.doktor koji me je pregledavao je rekao  da je sve uredu i da nema niti vidi nikakvih kamena.

To je stvarno cudesno. Hvala Isusu i Ivani I Lorensu i cijeloj ekipici jer ovo jest doista na cast i slavu Isusa. Volim te 

unnamed 1