Iscjeljenje od karcinoma i svjedočanstvo o Isusovoj Ljubavi

Svaka situacija koja zatekne čovjeka ima za cilj da ga približi nebeskom Ocu Isusu Kristu. A Njegova Ljubav se onda očituje u životu svake osobe koja otvori vrata svoga srca i djeluje na najčudesnije načine.

Takvo čudesno svjedočanstvo ima i Danijela. Naime, ona je imala bezizlaznu situaciju s dva progresivna karcinoma na dojci, metastazama na donjem dijelu kičme te na limfama ispod pazuha.

Zloćudni tumor dojke, najčešći zloćudni tumor kod žena, bolest je kod koje se maligne stanice nalaze u tkivu dojke. Oko trećinu svih malignih tumora kod žena čini upravo rak dojke. Tumorske stanice se mogu odvojiti od tumora u dojci te putem krvi ili limfe dospjeti do udaljenih dijelova tijela, gdje se zaustave i počinju daljnji rast i razmnožavanje, odnosno stvaraju novi tumor. Tada, govorimo o nastanku presadnica ili metastaza, odnosno o metastatskom raku dojke. Najčešća sijela metastaza raka dojke su jetra, pluća, kosti, mozak te limfni čvorovi. Skoro polovica žena koje obole od raka dojke razvije metastatsku bolest. Zloćudni tumor može napredovati u nekoliko stadija, ovisno o stadiju u kojem je određuje se vrsta liječenja: kemoterapije, hormonske terapije ili operativni zahvat, a često i kombinacija. Rak dojke je visoko zastupljen među uzrocima smrti kod žena.

U takvom stanju Danijela je došla do nauka Čiste Istine. Nakon nekog vremena slušanja seminara i prebivanja u nauku, apostol Lorens Novosel je položio ruku na nju i pomolio se za njenu bolest. Ona je primila trenutno iscjeljenje od karcinoma i metastaza na tijelu i po prvi puta u životu osjetila je upliv Isusove Ljubavi te spoznala da ju On zaista voli.. Nakon molitve liječnički je potvrđeno da nema više kancerogenog tkiva u njezinom tijelu.

Što je sve Danijela doživjela i kako se očitovala Ljubav u njenom srcu i kroz primljeno iscjeljenje poslušajte u nastavku ovog uistinu predivnog svjedočanstva.

images1

Iscjeljenje koljena

„Tada mu reče Isus: "Ustani, uzmi postelju svoju i hodi!" Odmah ozdravi taj čovjek, uze postelju svoju, i hodao je naokolo.“(Ivan 5:8-9)

Baš kao što je Isus nekada davno iscijelio uzetoga pred licem mnoštva, tako i u današnje vrijeme iscjeljuje mnoge ljude naočigled svima prisutnima.

Ana je jedna od tih ljudi koju je Isus naočigled svima trenutno iscijelio. Naime, došla je na seminar apostola Lorensa Novosela u Beogradu s ozlijeđenom nogom. Prije mjesec dana je pala i jako povrijedila nogu. Prilikom pada je nastala cista koja joj je ometala svakodnevno funkcioniranje.

Tijekom blagoslova na seminaru, apostol Lorens se pomolio za njezinu nogu i cista je nestala, a Ana je mogla normalno hodati, trčati i kretati se po prostoru što je i učinila na svjedočanstvo svima prisutnima.

Anino svjedočanstvo u cijelosti poslušajte u nastavku.

 images1

Povećani limfni čvor vratio se u normalno stanje nakon 15 godina

Povećani limfni čvor vratio se u normalno stanje nakon 15 godina

Djevojka Mima imala je povećane i otečene limfne čvorove preko 15 godina. Iako nisu bili bolni, osjetila je kvrgu s desne strane vrata. Donedavno nije to gledala kao problem, jer joj nisu toliko smetali u obavljanju svakodnevnih obveza. Međutim, nakon razgovora s prijateljicom, odlučila je da želi to iscjeljenje, jer joj pripada po žrtvi Isusa Krista. Znala je da će iscjeljenje i primiti, jer kako izvještava:

Bila sam više fokusirana na to da Njegova Riječ jest Istina i da želim to iscjeljenje zbog Istine, da Isusa proslavim.“

Na seminaru u Splitu, nakon molitve apostola Lorensa Novosela koji se molio za upalu limfnih čvorova druge osobe, Mima je primila iscjeljenje za svoje povećane limfne čvorove.

Nije li to prekrasno? Ne samo onaj dio gdje je Isusu stalo i do najmanjih sitnica, koje se nama možda i ne čine tako bitne, jer nas ne boli, nije smrtonosno, mislimo da s time možemo živjeti, već i to, kako bismo si, kao u slučaju ove djevojke, trebali posvijestiti da smo upravo mi svjedočanstvo za Isusa i da imamo pravo na zdravlje duše i tijela zbog žrtve na križu, prolivene krvi i Njegove Riječi koja jest Istina i koja je ista sad i zauvijek. Tako možemo svojim iscjeljenjem posvjedočiti drugima i približiti im Oca punog Ljubavi koji se jednostavno brine za sve, čak ako se nama problem i ne čini toliko bitan.

Limfni čvorovi su malene žlijezde veličine graha koje su smještene svuda po tijelu. Najviše ih se nalazi ispod pazuha, vrata, prsa, abdomena i prepona. Njihov zadatak je da filtriraju limfu, odnosno odvajaju bakterije, viruse i maligne stanice i eliminiraju ih.Ako se limfni čvor može opipati prstima, znači da je povećan, što ukazuje na to da je taj limfni čvor u tom trenutku zaustavio neku infekciju.

Nakon što infekcija prođe, limfni čvor bi se trebao vratiti u normalu, odnosno, na opip ga se više ne bi trebalo osjetiti. No često se događa da na čvoru ostanu ožiljkaste promjene, pa i on ostane povećan.

Većina liječnika ističe kako se najprije treba otkriti uzrok povećanog čvora, koji može biti dobroćudne, ali i zloćudne prirode. Ako je dobroćudne prirode ciljano se riječi uzrok, ovisno je li riječ o upali ili nečemu drugome. Kod zloćudnih povećanja većinom se liječi kemoterapijom, zračenjem ili transplantacijom koštane srži.

No, znamo da kada imamo Isusa i vjerujemo Mu na Riječ, primamo iscjeljenje neovisno o svemu.

A kako Mima kaže nakon molitve je jedva čekala dodirnuti vrat, jer je znala da povećanog čvora više nema. I tako je i bilo! Isusu na slavu!

Cjelokupno svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

 

images1

Cista od 7 cm i komentar doktora

Nakon molitve nestala cista na jajniku od 7 cm

Poslušajte svjedočanstvo djevojke koja je saznala da ima cistu na jajniku (tvorevina ispunjena tekućinom ) veliku 7.5 cm.

Ciste se mogu javiti u svakom životnom dobu žene, po jedna ili više njih na jednom ili oba jajnika. Karakterizira ih nadutost, bolna crijeva, bol u predjelu jajnika prije ili za vrijeme menstrualnog ciklusa, česte mučnine i povraćanje, povišena temperatura, slabost ili vrtoglavica, ubrzano disanje. Ciste manje od 8 cm se većinom spontano povlače i pucaju. U sprječavanju rasta mogu pomoći i neki hormonski preparati, dok se kod cista većih od 8 cm radi cistektomija (odstranjenje ciste).

Djevojka je odlučila pozvati Kristovu sluškinju Ivanu Hum i prijateljicu iz zajednice da se zajedno pomole i polože ruke u Ime Isusa Krista.

Nakon molitve, djevojka je čekala pregled kod ginekologa kako bi se potvrdilo iscjeljenje i vidjelo trenutno stanje. Zbog raznih razloga pregled se odgađao tri puta. No, na dan snimanja svjedočanstva, djevojka je otišla na pregled i ginekolog joj je u čudu potvrdio da ciste nema. On nije vjernik, ali ona mu je posvjedočila što je Isus učinio za nju, na što je on uzvratio: „Možda to i je bio tvoj Bog“, potvrdivši ono što smo saznali iz medicinskih izvora ranije u tekstu, tj. da je cista bila manja 3-4 cm, mogla bi se riješiti tabletama, ali i to ne bi bilo bez boli, no s obzirom da je bila 7.5cm, prevelika je da samo tako nestane. Tako da djevojka nije samo primila iscjeljenje, već je svojim svjedočanstvom liječnika navela na promišljanje o Isusu i tako mu Ga barem malo približila.

Kušnji u vezi iscjeljenja je bilo, ali djevojka tvrdi kako se u tim trenutcima držala Riječi iz Galaćana 3;13 koji kažu:

„Krist je platio da nas oslobodi prokletstva zakona, postajući time on sam prokletstvo za nas, budući da je pisano: Proklet onaj koji je o drvo obješen.“

Hvala Ti Isuse što Ti jesi naš doktor i što si sve boli i bolesti ponio na križu! Čudesan si u svome djelovanju!

Svjedočanstvo poslušajte u nastavku.

images1

Cista na jajniku

Cista na jajniku

 

Hej Lorens dragi... nemam više cistu na jajniku. Zadnja večer seminara u Zg kad sam ti rekla da bih voljela da moliš da nestane... nakon dva tjedna bila sam na kontroli uzv i doktorica se čudila kako se tako brzo prepolovila u veličini budući da je u siječnju reagirala vrlo zabrinuto i poslala me na vađenje krvi za marker karcinoma jajnika!???  Dakle, doktorica je bila ugodno iznenađena kako se tako brzo smanjila, a ja sam se čudila što je još uopće ima jer za vrijeme tvog polaganja ruke na moj trbuh iznutra me nešto prolazilo, kvačilo i potezalo kao mreža silnica... ali ipak sam zahvalila Isusu što radi i ide na bolje. Prije nekoliko dana sam opet bila naručena na kontrolu radi iste stvari i NEMA JE VIŠE! Nula! baj-baj :-) :-) :-) HVALA TI ISUSEEEEEEE! Hvala ti Lorens!
veliki zagrljaj i pusa od mene!

Saša

Tumor na plućima (Saša Č.)

SVJEDOČANSTVO

Zbog gubitka od dvadesetak kilograma tjelesne težine 2009. godine sam boravio u bolnici „Rebro“ trideset i jedan dan. Osim sumnje na Chronovu bolest dijagnosticiran mi je, PET/CT pretragom i benigni (dobroćudni) tumor na plućima, točnije gornjem lijevom lobusu (režnju). Tada je bio veličine od 4 milimetara. Naknadno, ponovljenim, kontrolnim PET/CT-om, osam mjeseci kasnije ustanovljeno da je izraslina (Infiltratio pulmonum lat. sin.) narasla na 15-16 milimetara. Bronhoskopijom nisu nađene tumorske stanice, ali nadalje se ta izraslina vodila kao žarišna lezija (oštećenje). Na RTG-u se prikazivala kao nodozna sijena.

Pročitaj više..Tumor na plućima (Saša Č.)

'Ma ako samo uzmem Lorensovu Bibliju…'

'Ma ako samo uzmem Lorensovu Bibliju…'

Razmišljam tako o onome što se događa, i svim tim znacima i čudesima koja su u zadnje vrijeme u porastu … recimo, neki dan u 'Kući Vjere', dođe mi žena i govori kako joj je na bradavici naraslo nešto što je na internetu gledala kao školski primjer za rak … dakle, otečeno, peče, modro, kvržica … kaže ista slika kad je gledala kao i na slici na netu … i sad ona zabrinuta i kaže to meni, ja rekoh, 'koji je plan?!', ona kaže da je dogovorila pregled … ja rekoh, 'Dobro, kada vidimo što je, onda ćemo se moliti, ne brini!' …

Dođe ona onda na druženje Ekipice dan poslije … i nakon propovijedi sebi kaže: 'Ma ako ja samo uzmem Lorensovu Bibliju'a sjela na stolicu gdje sam ja sjedio nakon predavanja, 'i držim je na toj bradavici, OZDRAVIT ĆU!', i tako je i napravila … te je držala 20 minuta …

... i baš kako je vjerovala, tako joj se i dogodilo, to je njoj sve lijepo nestalo! (Marko 5:24-34, naglasak na 27-29 i 34) J … jel' to vama super ili samo meni?!

            Lorens :)

More Articles...

  1. Svjedočanstvo Lana A.