Iscjeljenje od karcinoma i svjedočanstvo o Isusovoj Ljubavi

Svaka situacija koja zatekne čovjeka ima za cilj da ga približi nebeskom Ocu Isusu Kristu. A Njegova Ljubav se onda očituje u životu svake osobe koja otvori vrata svoga srca i djeluje na najčudesnije načine.

Takvo čudesno svjedočanstvo ima i Danijela. Naime, ona je imala bezizlaznu situaciju s dva progresivna karcinoma na dojci, metastazama na donjem dijelu kičme te na limfama ispod pazuha.

Zloćudni tumor dojke, najčešći zloćudni tumor kod žena, bolest je kod koje se maligne stanice nalaze u tkivu dojke. Oko trećinu svih malignih tumora kod žena čini upravo rak dojke. Tumorske stanice se mogu odvojiti od tumora u dojci te putem krvi ili limfe dospjeti do udaljenih dijelova tijela, gdje se zaustave i počinju daljnji rast i razmnožavanje, odnosno stvaraju novi tumor. Tada, govorimo o nastanku presadnica ili metastaza, odnosno o metastatskom raku dojke. Najčešća sijela metastaza raka dojke su jetra, pluća, kosti, mozak te limfni čvorovi. Skoro polovica žena koje obole od raka dojke razvije metastatsku bolest. Zloćudni tumor može napredovati u nekoliko stadija, ovisno o stadiju u kojem je određuje se vrsta liječenja: kemoterapije, hormonske terapije ili operativni zahvat, a često i kombinacija. Rak dojke je visoko zastupljen među uzrocima smrti kod žena.

U takvom stanju Danijela je došla do nauka Čiste Istine. Nakon nekog vremena slušanja seminara i prebivanja u nauku, apostol Lorens Novosel je položio ruku na nju i pomolio se za njenu bolest. Ona je primila trenutno iscjeljenje od karcinoma i metastaza na tijelu i po prvi puta u životu osjetila je upliv Isusove Ljubavi te spoznala da ju On zaista voli.. Nakon molitve liječnički je potvrđeno da nema više kancerogenog tkiva u njezinom tijelu.

Što je sve Danijela doživjela i kako se očitovala Ljubav u njenom srcu i kroz primljeno iscjeljenje poslušajte u nastavku ovog uistinu predivnog svjedočanstva.

images1