Sandra – Ja imam Isusa, Isus svijetli

Isus

Išla sam kod potrebite žene, nosila sam špeceraj s prijateljicom koja pomaže, čula je za Isusa, ali ne zna ništa osim da joj mama moli za nju.

Donjele smo potrebitoj hranu. I moja prijateljica ušla s njom u razgovor kako i gdje može sve dobit hranu i pomoć od države. Ja sam molila za to vrijeme za priliku da joj dam Isusa. Ruke su mi gorile, leđa također…… Par puta sam pokušala nešto reći, ali bez uspjeha. Poklopili me tim razgovorima. I prijateljica ustane i kaže ajde idemo. Ja žalosno ustanem i izgovorim … ovu okolnost vam samo Isus može riješit.  Prijateljica ode u auto, a mene potrebita uhvati za ruku i kaže :  “Zašto vi svjetlite? Iz očiju vam ide svjetlost.. tko ste VI? “

Ja začuđena, kažem –  ja imam Isusa, Isus svjetli. –

I ona u plač… Počne pričati, jučer sam na poslu u wc vapila na koljenima Isusu za pomoć i vidim noge i čujem glas poslat ću ti pomoć, poslat ću ti anđela.

I počne vikati to si ti. Primila je sve što sam joj tad mogla dati.

I pomolile se mi, dobit će Bibliju i moramo molit za kičmu (vidi svjedočanstvo o molitvi). Drugi dan je svjedočila da je prvi put mirno spavala, da nema strah.. da samo o Isusu misli po cijeli dan.. i ….. sfera joj se izmjenila.

(Visited 24 times, 1 visits today)