Sandra – Iscjeljenje djevojčice od šuge

Evo ga, mili moji mali i veliki,

Puno je posla u Vinogradu… kad otvoriš uši odnosno kad otjeraš demona koji ti drži ruke na ušima i očima (super slika iz onog svjedočanstva).

Došla me posjetiti u salon jedna mlada žena, samohrana majka koju znam otprije. Dijete i ona dobile su šugu (užasan svrab). Toliko svrbi da se podereš po cijelom tijelu do krvi. Onda rane liječiš antibiotikom… Mazale su se tjednima sa sumpornim gelom koji liječi svrab. To su neke životinjice koje uđu pod kožu… i grickaju… svrbenjem se prenosi po tijelu… ma užas… ona se uspjela riješiti toga ali djetetu se vratilo. Rekla sam da ću moliti za malu, jer TO MORA IĆ!!

Tog jutra joj se proširilo s tijela na lice i tražili su i dobili uputnicu, da ujutro idu na hitnu dermatologiju.

Ode ona posao… a mene ulovi svrab… Nisam odmah služila… Navečer završim s poslom i sjednem da se pomolim… i skužim da se svrbim cijeli dan od glave do pete… non stop.  Nepodnošljivo. I pitam: „Isuse kaj je ovo.. za izludit je??“

Isus mi kaže: „Sandra moli!! Djetetu je za izludit“ … krenula sam u molitvu Zapovjedi!!! Na sebi sam imala smjer očitovanja… (to je zato što mi vjera mora ojačati, hehe pa da osjetim kak djeluje)

Ujutro kad su vidjeli da nema ništa na koži.. nisu imali razlog ići u bolnicu.

Eto Isuse HVALA TI, što si nama DAO BESPLATNO, BEZ  MUKE I TRUDA VLAST!!

Sandra

(Visited 9 times, 1 visits today)
Scroll to Top