Izlječenje od dugogodišnje depresije

Isus, Lorens

 

Htjela bih podijeliti svoje svjedočanstvo o tome kako je Isus ponovno čudesno intervenirao u moj život u lipnju 2020. godine tj. prije skoro devet mjeseci.

 

O ozdravljenju od depresije na samom početku mojeg kontakta s Očevom Riječju Čiste Istine u srpnju 2019. godine već sam ti dala svjedočanstvo u jesen 2019. godine, kad sam i prestala uzimati antidepresive. Ali, nekoliko mjeseci nakon prestanka uzimanja lijeka – početkom 2020. godine, počela sam povremeno dobivati tjeskobne panične napadaje – moju dobro poznatu staru bolest, koja se tijekom desetgodišnjeg uzimanja tih istih lijekova nije javljala, tj. lijekovi su je držali pod kontrolom. Tad sam počela svjedočiti da me je Isus izliječio i od toga, ali napadaji su postajali sve učestaliji, a zadnjih mjesec dana prije ozdravljenja svaku bi me noć probudio nedostatak zraka i onda bi oko desetak minuta pokušavala doći do zraka pritom osjećajući smrtni strah. Ponekad mi je, u tim teškim trenucima, uspijevalo ući u Očevu prisutnost i tegobe bi brzo posustale, a Njegova blizina bi me tako usrećila da sam bila zahvalna za bolest koja me spojila s Njime. Ali puno više puta simptomi bi me potpuno svladali. Smatrala sam da je moja razina vjere preslaba da se izborim do kraja te sam s velikom nadom čekala seminar u Rijeci u lipnju 2020. godine kako bi se ti pomolio za mene.

I kad je došao taj dugo očekivani dan, moj se suprug, koji za napadaje nije znao, jer sam cijelo vrijeme svjedočila da sam zdrava, zabrinuo da bi mogla doma donijet koronu te sam odlučila da neću otići na seminar kako on ne bi brinuo. A baš u tom trenutku odluke osjetila sam kako je Otac tu kraj mene i kako su sve moje brige oko ozdravljenja potpuno izlišne. Osjetila sam veliki mir i spokoj. Kad je sljedeća noć protekla bez simptoma, znala sam da me je Isus izliječio. 

 

S obzirom na to da se u medicini izlječenje od psihičkih bolesti dokazuje protekom određenog vremena bez simptoma, pričekala sam da prođe dovoljno vremena zbog onih kojima treba takav dokaz.

 

Hvala tebi Oče – nas dragi Isuse na svakoj bolesti kojoj si u svom savršenom planu dozvolio da me snađe jer to su svjetleće stepenice prema Tebi. 

 

Hvala tebi Lorens što si svoje srce toliko otvorio za ulazak Njegovog Svjetla te smo preko tebe i mi osvijetljeni Njegovim Svjetlom.

 

S Ljubavlju Očevom

Tonica

(Visited 307 times, 1 visits today)