Temperatura nije odustajala ali nije ni Sandra… Korona, post-korona… nebitno… od vraga je i mora ići van

ISUS Lori, 

Ovo se događalo u tjednu prije nego je bilo Bogoslužje za RKG s objašnjenjem kako vjerovati i kako ustrajati i kako primiti… 

 1. Moj prijatelj protestant koji radi u školi s autističnom djecom starije dobi, ne želi se cijepiti zbog uvjerenja koje drži, a pritišću ga na poslu baš jako. Dobio je koronu. 
  I javio mi u porukici da se molim za njega, jer je dobio koronu. Ja odmah tu vidim prostor za iscjeljenje i da se Isus proslavi. I zovem ga. On je bio u temperaturi 38 pa na više, ali strah je bio JAKOO prisutan. I hoću naglasit da je on vjernik, dobar molitelj, ali ovo s koronom ga je izbilo. Vjerujem da sve informacije koje čujemo u vezi s tim su baš pomogle. Rekla sam u autoritetu: „X ustani idemo to riješiti s Isusom. Je l’ ti znaš TKO SI, ČIJI SI, ŠTO TI PRIPADA!?“ I tako zapovjedno sam molila, slomila moć đavlu, zabranila mu da se očituje, otjerala ga… Zazvala Duha Svetoga i pomazanje koje HOĆE STRGAT svaki jaram i tako dalje… On se preznojio i odmah je mjerio temperaturu i pala na 36.5.
  Drugi dan šaljem poruku, on kaže: „ah.. 38… “. Ja opet: “X, OTKUD TEMPERATURA TU? MORA IĆ VAN!!“
  Pa sam podsjetila đavla na jučerašnju molitvu i njega i ponovila ISPOVIJED VJERE!
  Treći puta se čujemo, on javlja: “imam 38. 5 i raste… “ Bilo je kasno… Rekla sam da mi se javi u koje god vrijeme i tad sam se stvarno razljutila. I ponovila ISPOVIJED VJERE PONOVO… I REKLA: “U PONEDJELJAK SI NA POSLU ZDRAV”… On nije vjerovao… ali temperature nije više bilo niti se vratila. U ponedjeljak je bio na poslu ZDRAV!!
  HVALA TI ISUSE!

Uhvatila sam OVO: ON JE BIO POD SIMPTOMIMA, U TIJELU I EMOCIJAMA I NIJE NAŠAO VJERE. A JA NISAM BILA U TOME. EMOCIJE.. SIMPTOMI I TIJELO UNIŠTAVAJU VJERU. Zato samo FOKUS NA RIJEČ I LJUBAV OČEVU U ISUSU, KOJA JEDVA ČEKA ISPUNIT OBEĆANJE. 

 1. Situacija kod moje I. i djece..
  Ista stvar. Dođem doma na pauzu. Ona jedva stoji na nogama, temperatura 39. 5… A. 38. 5, L. 38. R. je bila u vrtiću. (Pomislim si, ajme meni koji napad… Ako nju ne dignem iz ovog ‘ko će se brinut oko djece… i njih treba iščupat sad).
  Prijateljica koja radi u bolnici kao medicinska sestra bila je prisutna. Rekla sam: “idemo se molit. OVO MORA IĆ VAN!!!!”
  I UĐEM LJUTO I ŽESTOKO, POLOŽIM RUKU NA I., izmolim u autoritetu i ona doslovno skoči posluživat.. ( A prijateljica medicinska sestra kaže: “To me moraš naučiti. “) Trajalo je još idući dan ali u opadanju. A. je do večeri bio još u simptomima ali uz ISPOVIJED VJERE, USPJELI SMO.  
 1. Prijateljica koja je preboljela koronu, ali joj se nije vratio osjet njuha i nije udata. Ima 40 i koju i silno želi nać srodnu dušu. I tak… Pomolila sam se zapovjedno, primila je Isusa u svoj život, bila je katolkinja, sad je zdrava (vratio se osjet njuha), ima ljubavnu vezu u kojoj je sretna i želi ući, tj. Izaći iz komfor zone. Svijet joj govori: “jesi luda… Imaš plaću, stan, slobodu. Šta ti treba rastavljani tip koji ima djecu?” A ona baš presretna. Zajedno su jači i prepreke ih ne sprečavaju da idu korak dalje.
  Zahvaljuje Isusu na SVEMU. Dobila je link „Bračna ljubav“, oduševljena je i sad želi to podijeliti s njim i živjeti TO!!!
  Hvala ti Isuse 

Ima još svega i svačega.

Hvala ti Isuse na svemu… AKO MI NEĆEMO, KO ĆE ONDA DONIJETI SVJETLO. 

Ljubim i grlim vas u Njemu.

Sandra

(Visited 31 times, 1 visits today)