Kroz problematičnu trudnoću i borbu za bebin život postala prava vjernica i ratnica za Krista

Isus Lori

Meni jedna od naaajdražih POBJEDA!!

Cijelu trudnoću borile smo se majka i ja za ovog dječaka.  Imala je stalno strah da će ga izgubiti jer je i prije imala pobačaje.  Odmah na početku trudnoće kad su problemi počeli pomolila sam se, slomila đavlu moć nad bebom i mamom, i poništila vražje djelovanje, stavila pod zaštitu Krvi Isusove kao Izraelce u Egiptu i proglasila zdravlje, zdravi rast i razvoj do punine dana…  i majku podučila kako stajati u vjeri i hodati…  Slušala je razne seminare.  Jedan je bio ključan: “Ne boj se samo vjeruj”!!!

Imala je stalne napade kroz misli…  tipa: „gotovo je…  nećeš uspjet do kraja… “, i to bi ju jako uznemirilo.  Na pregledima je stalno bila neka dijagnoza ali ona bi to javila i svaki put sam slomila novu vražju laž i proglasili ISTINU!!

I tako je trudnoća došla do kraja i na samom pregledu prije poroda nova vražja laž: kao srce bebi nije u redu…  I čujemo se…  ALI OVAJ PUTA ONA JE TOLIKO UZRASLA U VJERI DA JE SAMA SLOMILA VLAST ĐAVLU I OTJERALA GA.  RODILA JE LAKO I BRZO (kako smo i prije molile). Muž je bio s njom…  plakali su od radosti. To im je treće dijete. Kaže ona da muža nije duuugo vidjela kako plače od radosti. 

Hvala ti Isuse na ovoj pobjedi…  na Ljubavi…  radosti… 

Najviše mene veseli da je ona toliko uzrasla u vjeri i postala prava učenica Isusova.  Ona je shvatila da je maleni došao da ju nauči kako vjerovati, jer boreći se stalno za njegov život baš je to i naučila.  Inače je nježna, plavuša,  a sad je postala odvažna, snažna, mudra ratnica za Isusa.  I cijela obitelj se mijenja. Muž ponosan na njenu vjeru. 

ISUS JE NADMOĆAN!!!

Sandra L

(Visited 14 times, 1 visits today)
Scroll to Top