Sandra – tlačenje straha… korona… beba koja je rođena u terminu

Isus Lori

Najprije tebi želim zahvaliti na svemu što činiš za Isusa i za sve nas. Hvala ti što si uporan, uzoran, nježan i čvrst u isto vrijeme… (i još mnogo toga)… Hvala ti što si VJERAN NJEMU i time mi pokazuješ kako da i ja slijedim Isusa…

Jedan čovjek koji je bio u teškom tlačenju od straha, po molitvi i zapovjedi doživio je ljubavni dodir Isusa krista.. Momentalno je osjetio oslobođenje, mir koji je nemoguće objasniti. Dobio je poduku i seminar koji treba slušati kako bi uzrastao i osnažio se. Predao je život Isusu svojevoljno. Sad treba učit hodati dalje.

Jedna beba se trebala roditi prije termina određenog za porod, zbog nekih uočenih problema u trudnoći, ali po zapovjednoj molitvi da se ispuni broj dana u punini, beba se rodila u terminu zdrava. Taj problem mi slučajno opisala baka te bebe.

Ta baka vjeruje da je Bog energija… Ona je prignula svoja koljena pred Isusovim imenom

Jedna žena, vjernica, dobila je koronu, bila je već na kisiku kad je vijest došla do mene. Molilo se za nju, ali nije bilo vidnog poboljšanja. Nakon zapovjedne molitve u ime Isusa krista nakon par dana nastupilo je vidno poboljšanje i brzo je puštena iz bolnice zdrava.

Jedan vjernik koji ima visoku službu u katoličkoj crkvi me nazvao i rekao da ima koronu. Bio je u vidnom strahu pred nepoznatim ishodom. Nakon zapovjedne molitve i agresivnog pristupa, i poduke koliko je mogao u par minuta primiti prošao je kroz tu bolest s vidno laganijim simptomima nego li je počelo. Ohrabren novim stavom, uz svakodnevni zajednički molitveni stav i ispovijed vjere uspio je u najkraćem roku ozdraviti bez posljedica.

Hvala Ti Isuse!

Hvala Ti Isuse što si Ti VJERAN, ONO ŠTO KAŽEŠ TO BUDE!

Hvala ti Lori na vodstvu, na primjeru, na svemu što činiš za Isusa.

Grlim vas i ljubim u njemu.

Sandra

(Visited 41 times, 1 visits today)
Scroll to Top