Sandra – porod koji se zakomplicirao i žena kojoj doktorica više nije znala pomoći

Isus Lori mili

Ima par zanimljivosti za mene kak’ Isus djeluje nakon tvog vodstva, propovijedi, ili Bogoslužja. Kad se to upije u mene kako treba onda ide ROD!!! 

Jedna moja draga prijateljica u Kristu, koja prima od mene ovo DJELO, ali je katolički duh ipak u njoj nastanjen. Usprkos tome OVO DJELO LJUBAVI JE SNAŽNIJE!!

Javila mi se da joj je sestrična u rodilištu i da je krenulo “po zlu”.

ODMAH smo se čule i pomolila sam se onako kako si nas POUČIO, agresivno prema vragu. Ovo je spašen već ne znam koji život Lori. Zato hvala ti na TOME!!

(U 7.40 h)
“Moli se zlato moje, XX je na porodu al ne ide baš kako treba. Sumnjičavi su prema bebi, ctg nije baš dobar, vadili joj krv 2 puta, evo od 4 čekamo. Teška borba, molimo se, svi na nogama, nek nam je dragi Bog, a njima dvjema najviše na pomoći.”

(09:11)
“Evo sad rodila hvala Bogu i Gospi.”

HVALA TI ISUSE ŠTO MI ZNAMO TKO JE ONAJ KOJI JE DAO ŽIVOT ZA ŽIVOT!

Neki dan jedna potrebita žena koju već godinama pomažem. Pisala sam o njoj već. Došla mi je u misli, što sam ja prepoznala kao POZIV DUHA OČEVOG ZA SVOJE DIJETE!! HVALA TI ISUSE ŠTO SAM SE POKRENULA ODMAH!! (Zbog sveg NAUKA!!!)

Nazvala sam ju, a ona u krevetu, jedva sam joj čula glas… SLABA TOTALNO!! Kaže u zadnja 3 mj. nije bila zdrava 24 sata!!

Doktorica joj rekla da joj više ne zna pomoć i da se javi na zaraznu. Popila je u tri mjeseca nekoliko različitih antibiotika, temp 39.5. Malo spusti s lijekovima pa opet. Nema dijagnozu. Povraćanje, temperatura, šećer visok, slabost, depresija, bolovi po cijelom tijelu, želudac, kičma, ruke, noge. I ja ju pitam: “MOGU TI JA REĆ DIJAGNOZU!!??”

ONA ZAPREPAŠTENA JEDVA IZGOVORI:“MOŽEŠ”. I JA KAŽEM: “DIJAGNOZA JE VRAG!! A JA IMAM LIJEK, MOGU LI DOĆI?”. Ona kaže jedva: “Možeš”.

Kad sam došla i pomolila se ona je USTALA ODMAH. MJERILA TEMPERATURU 36.5.

I SAD pošto je OZDRAVLJENJE DEKORACIJA ja sam joj dala poduku, ona je primila!! Sluša sad nekog laika Lorensa koji je sve ostavio zbog Isusa… Ona želi isto tako. Pratim ju sad u razvoju, kao što majka bdije. Želi dalje, primjećuje snagu koju prima od slušanja i čitanja.

Njene poruke:

“…Hvala ti puno puno zbog blagoslova i učenja. To mi puno znači, hrana za dušu, vjera i blagoslov. Amen”

***

“Da, ne želim živjeti ovako bez Isusa. Molim te vodi me pravom putu”

***

“BLAGOSLOVLJEN BUDI ISUSE I HVALA TI ISUSE! HVALA TI ISUSE NA SANDRI ŠTO ME NE OSTAVI U MRAKU! HVALA NA SVJETLU!”

Jel ovo Lori onaj KRUH S NEBA?

Ima Lori još svega… JA SAM ZAHVALNA, BLAGOSLOVLJENA ŠTO ME ISUS DOVEO DO TEBE I OVOG DJELA. NE RADUJEM SE SAMO ZATO ŠTO U ISUSOVO IME SVE IDE KAKO NA NEBU TAKO I NA ZEMLJI, VEĆ JER SU NAŠA IMENA ZAPISANA NA NEBESIMA.
PUNO VAS VOLIM, GRLIM I JEDVA ČEKAM KRUH S NEBA KOJI OTAC KROZ TEBE DARUJE DA MOGU DAT NJIMA VANI DA SE NAHRANE, DA SE VRATE OCU, DA BUDU SITI, SNAŽNI ZA ISUSA.

Sandra

(Visited 26 times, 1 visits today)
Scroll to Top