Sandra- Nestale metastaze po cijelom tijelu, a bila otpisana od strane medicine (karcinom crijeva)

Jedno meni zanimljivo svjedočanstvo… Jedna žena bolovala je od karcinoma crijeva 11 godina. Ima još onu stoma vrećicu. Stalno je morala ići na neke manje operacije gdje su joj rezali crijeva kako bi maknuli zahvaćeni dio crijeva kako bi joj olakšali život. Tih operacija je imala 32, a koliko se natrpjela bolova samo… Davala sam joj poduku u nekoliko navrata oko iscjeljenja, oko tog negativnog govora, ali nije ulazilo u nju. Za nju su plaćali mise i molili krunice, ali koliko vidim ona je od tih molitvi dobivala nadnaravnu snagu da izdrži i preživi sve te kemoterapije i operacije , ali karcinom je napredovao cijelo vrijeme.

Zadnja dijagnoza je bila da je gotovo, metastaze su po cijelom tijelu i više se nema što učiniti. Lijeka nema više. Otpuštena je iz bolnice i dobila uputu za kontrolu, snimanje trbuha. Tada je bilo treći puta da sam molila za nju. Kontrola je pokazala da NEMA METASTAZA, DA JE KARCINOM NESTAO!

Hvala ti Isuse! Sad je ona u čudu sretna, bez bolova, a oni koji su plaćali mise su rekli da je to nemoguće i da su joj doktori vjerojatno rekli TO jer je gotovo i nema spasa. Hvala ti Isuse! Što si ti SVE iscijelio.

 

Ha, ha, ha, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ….

Sandra

(Visited 14 times, 1 visits today)