Slomljena hrskavica u koljenu

Isuuus, dragi Lorice i cijela Ekipice diljem planet(ic)e!

Joooj, što sam vam ja sretan, o Ljubljeni naš Oče Isuse, HVALA Tebi na ovom Milosnom Daru – Seminaru “O svecima i anđelima” koji je sinoć pobjedonosno, u trijumfalnoj Ljubavi Kristovoj završio u Velom Ižu!

Sretan sam jer smo mi  kao obitelj živjeli i radili u Velom Ižu i uvijek rado dolazimo i presretan zbog ovog preobilja Čiste Istine o tome kako se uskladiti s Očevom Ljubavi i Njegovim Anđelima – našim moćnim pomagačima i jako sretan zbog sve ove Ljubavi, zajedništva i podrške među nama u Njemu zbog prijatelja starih i novih u obitelji Isusove Ljubavi, presretan gledajući Ekipicu na svakom koraku: u moru, u kafiću, u dućanu, u šetnji, u ljepoti duša obasjanih Čistom Istinom koje si Ti, Oče okupio na ovoj velikoj stijeni usred morske plaveti. O, Hvala Ti Isuse na svim tim radostima!

I u svom ovom preobilju Radosti htio bih vam posvjedočiti o sinoćnjem iscjeljenju tijekom molitve za potrebite. Prije 10 godina otrgnuo mi se komad hrskavice sa čašice koljena, a operacija uklanjanja, brušenja, stanjivanja i zaobljivanja koštala je tada pet tisuća eura u privatnoj klinici u inozemstvu.

Prije par mjeseci počela u istom tom (oslabljenom) koljenu ista ona vrsta boli, a kako sam ja bio u Njemačkoj, tako sam se tempirao za ovaj seminar na “mom” Ižu i bol je zadnjih dana postala već nepodnošljiva – očito mehaničko oštećenje, jedva sam već hodao. Pripremao sam se u Duhu za iscjeljenje, čitao knjižicu br. 58 “Ozdravljenje za svo naše tijelo” i molio.

Sinoć sam i bio spreman primiti iscjeljenje, Hvala Ti Isuse! Ti si Jahve Rafa, Gospod koji liječi naše duše i tijela! Ovo jest kreativno čudo, jer je POTPUNO nestala ta stalna, prodorna, reska bol mehaničkog oštećenja koljena i ja sad evo skakućem kao balerina, a i duša mi pleše od Radosti. Hvala Ti Isuse na Zdravlju!

I hvala tebi Lorice mili, za ovako moćnu Poruku Ljubavi od Oca za sve nas koju si odaslao s ovog Seminara, za svaku Riječ, koja dotiče srca i ozdravlja duše, a posebice za poruku za pastire kao i dirljive riječi podrške i blagoslova upućene g. Ratku Vlahovu, vlasniku hotela “Korinjak” u njegovim plemenitim nastojanjima i pozivu koji nas je okupio kako bi ova prevažna poruka došla do svih gladnih i žednih duša u narodima, spremnih da prime Živu Riječ Gospodara našega Isusa koji je Krist!

Hvala Tebi Isuse i volimo Te Isuse, a vas sve grlim Ekipice i ljubim Njegovom Ljubavlju!

 

Milivoj

(Visited 48 times, 1 visits today)