Alma – moli kad god se ukaže prilika – brojna iscjeljenja i oslobođenja

Isusu na slavu, Lorice, eto…

Eto, ima ih nekoliko. Polažem ruke kad god se ukaže prilika… radosno ti šaljem moje početne, ali sve smjelije korake za Njega.

Ovo su uspješna svjedočanstva :

Znači, Isusu na hvalu i slavu:

– po polaganju ruku, trenutno je bol otišla od bakice sa štakom na autobusnoj stanici u Newtownu u Wellsu i rekla je da joj štaka više ne treba (morala sam na autobus dalje, pa sam joj kratko predala Radosnu vijest)

– Čistačica na drugom kolodvoru koja je bila jako žalosna i koju sam zamolila čašu vode, primila je po  polaganju ruku trenutnu radost i mir u srce i poruku o Ljubavi našeg Spasitelja.

– Zatim je svezan duh depresije kod mlade cure (inače imala težih psihičkih problema i živčani slom) koja je prilikom polaganja ruku osjetila da joj se oko srca nešto slama i izlazi kroz glavu gore na način da joj se digla sva kosa na glavi. Dalje je dobro i normalno radi.

– Dalje, polaganjem ruku na njenu mamu, nestala je bol u nogama i puno je bolje od onda, oko 70%, idemo dalje ovih dana.

– Molitva uz polaganje ruku za oslobođenje od alkoholizma kod mlade žene, osoba je
 čista stanovito vrijeme i stala je pod Križ. Molim za potpuno predavanje.

– Molitva za dioptriju, trenutno oslobođenje i osoba je normalno vidjela, međutim, potrebna ponovna molitva.

– Polaganje ruku na moju baku koja je počela pljuvati krv i nije se usudila doktoru. Krvarenje trenutno nestalo.

– Molitva za posao i osoba je dobila posao, koji je htjela u roku od 4 dana!

Najsvježije:

– molitva i polaganje ruku za frizerku danas ujutro, šišanje se pretvorilo u evangeliziranje i osoba je u radnji stala pod Križ i primila razna oslobođenja.

– Isus me šalje svaki dan u XX kod osobe koja je dala svjedočanstvo koje sam poslala na whats up. Polažem ruke na nju svaki dan. Radilo se o visokom stupnju oštećenja (sve kosti ruku i nogu deformirane su bile i potpuno ukočena i u bolovima je cijela bila). Svaki dan vidim promjene na bolje. Isusu premilom hvala.

Lorice, ne mogu se dovoljno poniziti pred Njim koliko me blagoslivlja ovime… On iscjeljenje kroz mene izvodi paralelno i na duši i na tijelu njenom.  Inače mi je ostala informacija o John J. Lake-ovim učenicima:
30 dana su svi bolesni trebali obavezati na dolazak u njihov centar isto tako, učenici su bili na treningu, obavili trening teorijski i praktično (mislim isto 30 dana) i onda su im bili dodijeljeni smrtno bolesni (svakom jedan) pacijenti. Ako ti ljudi nisu primili iscijeljeni u roku od 30 dana, njihova je karijera bila u John J. Lake-ovoj sluzbi završena. I to imam za cilj. Da YY primi 100% iscjeljenje za 30 dana.

E, sad. Prilikom molitve sam nekoliko puta osjetila da mi ruke gore, ali svaki puta osjetim vrućinu i toplinu oko uha i u području leđa i ponekad kao struju koja prolazi kroz mene. 

Odlučila sam se ne oslanjati na senzacije, već u potpunosti na Vlast Onoga koji mi ju je dao.

U dva navrata je osoba za koju molim svjedočila da je vidjela svjetlosne zrake koje su padale na mene i svjetlosnu ruku koja je bila kraj mene. (Isus premili zna…)

Hvala Ti Isuse divni

Hvala Lorice moj mili

(Visited 61 times, 1 visits today)