Post korona simptomi nestali pomoću molitve na daljinu (snimka)

Isus dragi Lorens!

Želja mi je da ti se zahvalim za molitve koje su mi pomogle u ozdravljenju. 

Poslije Korone sam imala puno raznih simptoma. Imala sam teški umor koji me sprječavao da radim svakodnevne stvari, konstantan kašalj već godinu dana koji je nastavio poslije Korone, bolove u sinusima i tešku glavobolju nakon buđenja, tjeskobu, nespavanje, dijagnosticiranu astmu i disfunkciju glasnica. 3-4 tjedana nisam mogla doći do zraka. Prestala sam uzimati sve lijekove jer mi se činilo da mi prave vise štete nego koristi. Nakon tvoje molitve dragom Isusu  i konstantne molitve kod kuće, Isus je mene iscijelio. Podignula sam se, umor je nestao i počela sam lagano vježbati i hodati. Kašalj me skoro totalno popustio – već 2-3 tjedna nemam veliki napad kašlja. Bol u sinusima i jutarnje glavobolje su nestale. Hvala ti Isuse! Poslije mjesec  dana napokon mogu dobro spavati. Hvala ti od srca za molitve koje si molio dragom Isusu za moje ozdravljenje.

Isus ih je uslišio ️

Puno pozdrava.

       Andrea

***

Inače, kako sam razumio ostale sudionike ove ne-zgode, pričajući dakle s njenim djedom i stricem, stanje je bilo prilično ozbiljno i nije čak ni moguće prenijeti cijelu ozbiljnost situacije koja se može iščitati po tome da doktori nisu mogli učiniti ništa i da je već počela tjeskoba što je i logično jer si u disfunkciji organizma!

Nadalje, djed mi priča u suzama kako je nakon ove trenutne promjene koja je nastala nakon molitve, on plakao do tri ujutro od radosti, što također ukazuje koliko se brinuo …

p.s. U stvari još jedna važna napomena, ranije kad sam se molio, molio sam za koronu i za slabost glasnica, tako su to doktori bili definirali, no zadnja dijagnoza je bila za ‘astmu’ pa sam ovog puta za to molio!

Molitva je priložena jer kako vidim, svi koji se tako spoje na snimku otvorenog srca također mogu primiti …

Molitva za astmu:

(Visited 88 times, 1 visits today)