Iscjeljenje pluća od posljedica korone

Nakon Bogoslužja smo molili za jednog našeg koji je završio izolaciju radi Korone a ostale mu posljedice na plućima. Kad sam molio, ja osobno sam osjetio jak protok … I pomazanje je bilo prisutno, a dokazuje to i ovo Miranovo svjedočanstvo. Naime, Miran je isto u Sloveniji prošao period s Koronom, i lukavac jedan spojio se na molitvu: 

 

Poštovani moj i voljeni Apostole, 

S radošću u srcu promatram koliko se Isus čudesno, marljivo i neumorno očituje i time proslavlja  kroz tebe (sve više, jače), jer te upotrebljava kao “hiper”-aktivan dio Kristovog tijela, time On nama postaje (i jeste) živ, prisutan i stvaran … .i kao Spasitelj, i kao Gospodar,a i kao Glava naše duhovne obitelji, bez koje naše “Tijelo Kristovo” ne može živjeti, funkcionirati, rasti. Kao ni u prirodnom gdje je tijelo bez glave mrtvo, tako i u duhovnom gdje je naša duša (mi kao duhovni čovjek  unutar tijela) bez Glave=Krista mrtva. 

Bogoslužje jučer mi je (kao i svako do sada) bilo baš milina, punina Ljubavi, Mudrosti a i Sile  djelovanja, pa bih htio posvjedočiti ovo posljednje, naime očitovanje Sile Božje po tvojim rukama. 

Ja sam u zadnjih mjesec dana prebolio COVID-19 (Coronu). 

Teška je to bila borba, gdje se tijelo bori za život i to doslovno. Ali hvala Isusu što je mome tijelu moja duša i time snaga Očeve Ljubavi, radosti, mira, bila u jaku podršku. Bez straha, brige, dvojbe (u Očeva obećanja njegove zaštite) išao sam kroz tu “tamnu dolinu sjenki smrti” … Ruku u ruci s Njim … Jer sam bio svjestan da Isus zna što se događa sa mnom, zašto je “dopustio” da me snađe taj pred-okus smrti, kojeg ta teška kušnja (napad Sotone) sa sobom nosi. 

Ali sve služi na dobro onima koji Ljube našeg nebeskog Oca, nama očitovanog i vidljivog Boga u Kristu Isusu. Pa se tako i meni bez ikakvih štetnih posljedica COVID-a stanje tijela “normaliziralo”, osim da sam bio još malo “kratak” na dahu, na disanju … Unatoč tome da svakodnevno ujutro redovno trčim, bicikliram 20 km prijepodne …

I na kraju sad ovo zašto vam danas pišem-svjedočim. Jučer na kraju 2. Smjene bogoslužja molili smo se za Borisa K. I tako svi u Ljubavi kroz molitvu popratili našeg Apostola da učinak molitve bude što veći, što jači. I tako i ja zatvorenih očiju, otvorenog srca (duše) šaljem (sa svima ostalima u dvorani) u molitvi Snagu Očeve Ljubavi Borisu, koji je isto prebolio COVID-19 (Coronu) da mu se otklone posljedice na pljučima i svugdje u tijelu zbog ovog Sotonskog napada na njegovo tijelo. I molitva je već bila na sredini, kad meni sine u glavu: “Hej Isuse, pa i ja sam kroz sve to prošao … Pa i meni TREBA taj dodir Tvoje Ljubavi ( Duha Očeve Ljubavi), da mi napravi “generalno čišćenje” od COVIDA-a u mom tijelu.”

I kad sam to u mislima prenjeo isusu, dogodilo se trenutno čudo iscjeljenja. Imao sam kako već rekoh zatvorene oči tijekom molitve, ali mi je Isus  u glavi jasno pokazao sliku mojih pljuča. Znate ono kao kad gledaš rentgensku sliku. I tako ja vidim lijevu i desnu polovinu mojih pljuča ali sve u crnilu … Tamna pluča ko u najgoreg pušača (ja inače ne pušim). I onda su mi se te dvije polovine pljuča (pljučna krila) poklopila zajedno, kao kad imaš knjigu otvorenu (ima dvije polovine isto) pa kad je onda zatvoriš. Tako se meni oba plučna krila poklope u jedno (jedno do drugog). Ja ostanem bez daha (Sotona-zloduh bolesti me hoče ugušiti), onda se ta crna pljuča otvore i mogu disati i onda se ovo isto još jednom  ponovi (sklapanje tih crnih, od bolesti oštečenih pljučnih krila-gdje me Vrag guši) i isto ne mogu disati u to vrijeme, a onda ta crna pljuča nestanu. I pojave se (kroz sliku u mojoj glavi) velika svijetla, duplo veča pljuča, obje polovine … Svijetla kot da gledaš krila anđela… Dah mi se oslobodi do punine, i baš sam osjetio nova pljuča, do punine regenerirana pljuča u mom tijelu. To se zove inače regenerativno čudo. I hvala Ti Isuse na tome. 

I da bude stvar bude još čudesnija. Kad smo vani posle bogoslužja na ulici čekali sa Sandom B., svjedočo ja njoj što mi se dogodilo tokom molitve, kako sam primio iscjeljenje pljuča i sve ono što sam doživljavao tokom tog iscjeljenja. Kaže ona meni” Pa znam ja to.” I kaže mi ona, kako je tokom napada COVID-a na nju, kad joj je bilo najteže, nazvala Loricu koji se iz auta preko telefona tokom vožnje iz Splita z Zagreb, pomolio za nju. Sila Duha Svetog je dotakla i da je doživjela upravo isto… Istu sliku u njezinoj glavi, isti način iscjeljenja … Isto vidjela prvo svoja crna pljuča, pa kao se sklapaju zajedno dva puta, i na kraju svoja svijetla duplo veča pljuča od prijašnjih. Pa smo se onda na dvije sekunde malo čudili, kako je moguče da smo oboje tokom isceljenja primili istu sliku, doživljeli isto u tijelu… Odgovor je u 1. Korinćanima 12, 11: “A sve to čini jedan te ISTI Duh (Duh Očeve Ljubavi) razdjeljujući svakomu napose kako (On) hoće.”  

Amen

(Visited 46 times, 1 visits today)