Nije mogao samostalno živjeti, a nakon snimljene molitve nestali epileptični napadi i oštećenja na tijelu (snimka)

Imamo jedno čudesno svjedočanstvo iz Srbije, naime Dragica me tražila za molitvu za njezinog brata koji je imao ozbiljna oštećenja kostiju i glave, mislim da je nakon saobraćajke, i nakon toga svega i epileptične napade, i kao takav je bio nesposoban za rad i teret obitelji …

Evo sad njezinog izvještaja nakon molitve koju sam snimio i poslao:

“Pozdrav Lorens, desilo se čudo kod mog brata Dragana. Onda kada Ste se molili za njega on se preporodio. Nema više nikakve kosti izbačene na ramenima, sve se vratilo kako treba. Može da pokreće ruke, da radi, a nije mogao ni da jede svojim rukama. Sada radi bez poteškoće. Nema ni epi napada sve je uredu. Hvala Vam puno na pomoći jer nije samo da  Ste njemu pomogli već i mojoj majki i meni da ne moramo mi žene raditi. On je bio ko robot.

Hvala Isuusee! Hvala od srcaaa sto si spasio Dragana mojeg brata. Hvala Lorens! Vi ste spasili mog brata, hvala Vam! :)”

 

***

 

Snimku molitve imate ispod (prije mjesec dana sam molio, dakle svjedočanstvo je nakon mjesec dana tako da se može vidjeti razlika!)… a evo prikladnog stiha iz trenutno popularne Objave 4647:

Vi trebate vršiti čuda ZAHVALJUJUĆI VAŠOJ vjeri!’

Molitva:

(Visited 61 times, 1 visits today)