Sašo – Iscjeljenja nakon seminara” Vjerom su postigli obećane blagoslove”

Apostole dragi… Isus! 

Ovaj nauk i ova Istina nas sto posto vodi do sto posto 🙂 

Kako sada pojačano molim po “novom sistemu”, kako za nove osobe tako i za one gdje se nisam mogao probiti, htio bi da se kroz ova tri svjedočanstva proslavi naš Gospodar i Bog Isus Krist. 

Prva situacija:

Prijateljica mi je javila da se razbolio njezin tata koji ima preko devedeset godina. Imao je visoku temperaturu i potpuno bio nemoćan. U panici mi je rekla da se pripremaju za smrt. Da ne znaju da li da ga vode u bolnicu ili da ostane doma. Bio sam posve miran, rekao sam joj da se smiri, da pokuša ne brinuti i da tata hoće ozdraviti… ako će umrijeti, umrijet će zdrav :). Uzeo sam situaciju u svoje ruke, kao Božji Sin… kako je Krist Isus činio… kao da imam Božju vjeru. Nakon seminara pojačano kontempliram Marka 11:22-24… i Riječ mi se sve više usađuje u srce… Imam sve veću svjesnost o Istinitosti Božje Riječi i svakog Njegovog obećanja. Pomolio sam se i agresivno te snažno zapovjedio bolesti da nestane i da se tijelo vrati u zdravlje, u savršeni Božanski red. Prijateljica mi je javila da se nakon molitve temperatura odmah smanjila… ali da je i dalje slab i govorila mi da će umrijeti. Ja nisam dozvolio da se to dogodi. Čvrsto sam stajao na Riječi i rekao: “Tata hoće ozdraviti…” U međuvremenu sam pazio na svoju vjeru u srcu i odbijao svaku sumnju koja bi se pojavila. Nakon nekoliko dana mi je javila da se tata potpuno oporavio i da su išli na more… 

Druga situacija:

Danas sam molio za našu Z. iz Zg. zajednice. Ona se već dugo muči sa svojom bolešću (sistemski lupus) i nikako da se potpuno probijemo. Nazvao sam je i rekao da više ne brine, da se više neću oslanjati na njezinu vjeru i da ja za nju vjerujem, te da ona HOĆE ozdraviti. Bila je sva u radosti jer joj je spao teret… a i ja sam bio radostan jer više nisam imao tereta njezine (ne)vjere. Junački sam se pomolio, u Ime Isusa Krista slomio vragu moć i zapovjedio tijelu da se iscijeli. U srcu sam imao sigurnost da molitva mora proći i da Isus hoće potvrditi Svoju Riječ. I tako uskoro nakon molitve dobijem izvješće: Saaaaašo, ISUS  me ozdravio !!! SLAVA MU I HVALA, Nemam potrebe za brufenom, prošlo je oooohooohoo vremena, ništa me ne boli. HVALA I TEBI. Ok, hvala ti, večeras nema spavanja, SLAVIM ISUSA.

Treća situacija:

Već duže vrijeme se molim za jednu ženu koja inače prati Čistu Istinu i živi u Njemačkoj… tlačena je i u strahovima, a to tlačenje se često pojavljuje i na fizičkoj razini: ukočenost, vrtoglavice i slabost. Puno sam se molio za nju ali nisam se mogao probiti. Ovog puta je bilo drugačije… molio sam na “novi način”, oslanjajući se isključivo na moju vjeru. Često se čujemo… ali ovog puta je bila situacija još gora jer su se povrh svega razboljela i njezina djeca: temperatura i kašalj. Nisam se predao… zapovjedio sam da se u Ime Isusa Krista mora maknuti svaka bolest, slomio vragu moć i proglasio Istinu Evanđelja: da je Isus Krist već ponio svaku bolest i svaku bol i da smo mi Njegovim ranama bili iscijeljeni (1. Petrova 2:24). Nakon nekoliko dana mi je javila da se situacija stabilizira, da se bolest kod djece povlači, a da i ona sama osjeća olakšanje. Kaže da joj već sam razgovor sa mnom snaži, pogotovo sada kada zna da njezino zdravlje i oslobođenje ne ovisi o njezini vjeri.

Dragi naš učitelju… ovaj seminar je ogroman pomak prema nebu, prema Biblijskim rezultatima… prema normi prve Kristove Crkve… prema djelima Samog Isusa Krista… Divno kako se učimo ne ograničiti svemogućeg Boga… kako On želi da se svako Njegovo dijete spasi i da ozdravi… kako se Njegova Ljubav želi izraziti kroz svakog od nas, kako je bitno imati ispravnu vjeru… kako On zaista motri na svako Njegovo obećanje… Apostole, hvala ti do neba… mogu si misliti koliko si vrijedan Ocu… Hvala ti od srca…

Sašo

(Visited 13 times, 1 visits today)