Sandra – iscjeljenja od korone, artritisa i oslobođenje

Evo ga malo svjedočanstva iz mog vinograda.

Hvala ti Isuse što si ti Moćan i Vjeran..

Hvala ti Isuse što Ljubav Tvoja NE MOŽE PODBACITI,RAZOČARATI,PROMAŠITI..

 1. Jedna tvrda katolkinja koja je primila mnogo od Isusa prek mene, (nebitno al za svjedočanstvo je bitno) mislila je tada da sam još u crkvi aktivna, a onda je skužila da nije sve podudarno, odnosno da Istina koju pozna i koju imam ja imaju razlike, tad me prekrižila i odbacila. Sad je dobila koronu ona i muž i petero djece. Javila se i tražila molitvu… Ja sam joj se rado odazvala i rekla da ju Isus Ljubi…  priznala  je da ja imam ono što ona treba. Danima i noćima se mučila sa simptomima, nije spavala, bila je u strahu, djeca su bila bolje sa simptomima i muž donekle, ali nju je baš uhvatilo. Pomolila sam se u autoritetu i odvažnosti… kako sad učim to činiti. Čule smo se drugi dan.. odmah je nastupilo vidno poboljšanje i noć je prespavala prvi put nakon nekoliko neprospavanih. Ustala je iz kreveta. Nije mogla ustati ni kuhati djeci, ali nakon molitve je dobila snagu. Oporavila se do kraja, bez ikakvih posljedica. Sad ju zanima TAJ MOJ Isus.  Hvala ti Vjerni Isuse!
 1. Muž moje prijateljice dobio je koronu. Temperatura 39, strah. Ona je tražila molitvu za njega, on nije znao. Pomolila sam se u autoritetu ,zapovjedila sotoni da ga napusti, tijelu da posluša što mora učiniti, da on sam spozna čudo. Drugi dan je temperatura pala. Rekla mu je da je to od molitve. Priznao je čudo. Svaki dan su šetali i činili ono što po simptomima ne bi mogao. Ali on je dobio SNAGU I ZDRAVLJE!
  Ona bi prije sve dezinficirala i zatvorila se  ali sada, kak ju podučavam, ona je bila s njim cijelo vrijeme, nije dobila koronu i nije bila u strahu. Vjerovala je u zaštitu po vjeri.
  Hvala ti Isuse što oni koji se uzdaju u tebe neće se posramiti!
 1. Zapovjedna molitva za jednu obitelj koja je dobila koronu. Svi su se oporavili. Po Riječi ONI KOJI UZVJERUJU Mk 16.
 1. Jedna žena u Njemačkoj u bolnici na kisiku je bila. Dobila je moj broj da se pomolim. Snimila sam joj molitvu i drugi dan je maknuta s kisika. Dijagnoza je poništena u molitvi po agresivnom pristupu. Sad se oporavlja dobro . Dok sam molila došla joj je dijagnoza da je lijevo plućno krilo upaljeno, a desno embolija.. nisam molila već sam potvrdila ono što sam rekla u molitvi, a to je: “DJELA SOTONE PONIŠTAVAM U IME ISUSA KRISTA!”
  Tako jest!!
  Amen 
 1. Žena koja je prije ozdravila od Artritisa kad sam molila prije par godina. Sad joj se htio vratit, ali Javila mi je to. Pa sam opet otjerala to i zapovjedila zdravlje.  Odmah je nastupilo zdravlje. Pa za par dana opet povratak artritisa.. natekli joj zglobovi. Opet sam se pomolila i sad je bez otekline, otišlo je. Hvala ti Isuse

  Njen sin opsjednut. Molila sam za njega Zapovjedno, slomila sotonski utjecaj i tako kak je teka molitva u autoritetu.. za par dana je puko, završio na psihijatriji i sad šalje poruke mami, stalno se ispričava za ono kakav je bio .. šalje joj svaki dan slike Isusa i blagoslivlja ju.

Hvala ti Isuse…

Evo ga… Hvala ti Isuse što si ti Moćan i Vjeran!

Hvala ti Lori što nas učiš i daješ..

Želim više da dam više..

Grlim vas i ljubim u Njemu 

(Visited 28 times, 1 visits today)