Iscjeljenje od alopecije-nakon samo 2 dana kosa je počela rasti

Imamo jedno zanimljivo svjedočanstvo, naime, ‘Časna’ naša Ana je prije par dana tražila molitvu na Seminaru i to za svoju unuku koja je imala alopeciju, što bi bilo opadanje kose … gdje sam ja onda najprije dao jedno svjedočanstvo na temu iz svoje službe gdje je nakon moje molitve za Stellu kojoj je tako bio otpao jedan čisti komad kose u obliku kruga, radi jednog stresa ranije, ta kosa na mjestu gdje je ono ali čisto bijelo, odmah drugi dan počela rasti i od tada narasla skroz …

To sam rekao da bi sebe ‘povezao s prethodnim uspjehom’, a prema onome što smo već govorili iz naše kompilacije ‘Što je STVARNA vjera?!’, gdje ovako kaže Curry Blake:

‘Davidov PRINCIP’ (1 Samuelova 17:37) je ovo: Tajna za vjeru u svakom području je u suštini ova – ‘biti sposoban povezati prošle pobjede s trenutnom situacijom!’ (kada možete povezati prošle pobjede s trenutnom situacijom, vi ćete imati pobjedu u svakoj situaciji)

I tako, pomolio se, snimio molitvu na mobitel od Časne, poslali kćeri Brigiti, a mami od cure … i evo mi piše Briggi jučer:

Vrlo kratko. Prije otprilike 2 godine, kosa moje Lise, dijagnoza: alopecija difusa. Naravno da je svakakve stvari probala. Od šampona, homeopatskih lijekova, vitamina itd.  Ja sam joj kad god sam mogla, objasnila kako da se moli. Ali TO nije radila.  

5.12. sam se ja molila i stavila ruke na nju.  Onda sam mislila, da mi treba …pomoć. Tako sam Mami pisala i zamolila da se za nju pomolite kao podrška 

Napravili ste snimak molitve i to sam joj poslala da sluša. Ne razumje svaku riječ,ali sam joj rekla neka sluša sa srcem i neka se preda koliko god može, (a ja s nadom da se u isto vrijeme ona novo rodi, da ju Duh Sveti oblije.) 

Uglavnom sam ju zamolila neka svaki 2. dan napravi slike o svojoj glavi, da vidimo proces… i evo… hvala Isusu, slike kažu više nego 1000 riječi.  Volimo te Isuse predragi

Lijevo je od 07.12.2021, a desno od danas, 2 dana nakon. Oh hvala ti moj Isuse… i na donjim slikama se vidi kako su desno počele rasti … Oh Slava tebi Isuse navijeke… Ljubim vas sve!

Briggita

(Visited 176 times, 1 visits today)