Iscjeljenje štitnjače po molitvi (povišen TSH)

U skladu s našim nastojanjem kroz Seminar ‘Izaija 53:4, 5 kroz oči velikih slugu’, stiže jedno svjedočanstvo naše Snježe ovdje iz NDE koja je ovako napisala o iscjeljenju svoje štitnjače nakon molitve sad na zadnjem Bogo-služju u četvrtak:

“Dragi Lorens, evo da proslavim Isusa Krista, koji me je iscijelio, po polaganju tvojih ruku, od štitnjače. Prije mjesec dana sam vadila krv i nalaz je pokazao da mi je hormon ‘tsh’ povišen. Normalno je da bude do 3.6, a meni je bilo 5,2 …U međuvremenu sam dobila koronu, i nakon korone, to su mi rekli doktori, ta štitnjača “poludi”, i nalazi budu još gori. Ja sam se i osjećala umorno. Srce mi je jako lupalo i po tom stanju sam osjećala da stvarno nešto ne valja. Tada je, hvala Ti Isuse, došao Lorens u Split i na našem Bogoslužju je molio za mene, za srce i štitnjaču. Jako se izlio Duh i ja sam znala da sam primila iscjeljenje. Tu večer nakon molitve otkucaji srca su se doveli u normalu, a ja sam išla ponoviti nalaze od štitnjače. Hvala Ti moj dobri Isuse, nalazi su u redu. Vrijednost ‘tsh’ je sada 3,4 i ja vjerujem da će to biti još bolje, iako je i ovo normalno. Hvala Ti dragi Isuse, na milosti iscjeljenja, na Tvojoj žrtvi zbog koje smo mi zdravi, hvala Ti na našem apostolu Lorensu i svemu što radi za nas. Evo, prilažem nalaze. Prvi su bili 17.12.2021., a drugi su od 28.01.2022.”

 

Ovo sam svjedočanstvo onda sinoć i pročitao tijekom uvodne riječi naglašavajući opet ono rečeno i prvog dana, naime, da meni osobno ovo nastojanje izuzetno pomaže u dvije stvari:

  1. Ja osobno sam više zaštićen i ‘nedodirljiv’ za utjecaj sila tame kroz duhove bolesti,
  2. Mogu brže i silnije i učinkovitije pomoći potrebitima oko sebe ….

A vi morate priznati da ovo nisu male koristi!? 🙂

Lorens

(Visited 5 times, 1 visits today)