Miran – iscjeljenje od korone temperatura pala sa 39.8 °C na 36°C

Dragi apostole,

tvoja grupa “Ruke koje gore” je aktivna, pa Isus i meni stavlja na put uvijek nove prilike, da se On proslavi kroz nas, aktivne i djelotvorne udove Njegovog Tijela. Pa da idemo na konkretni slučaj. Isus mi je -meni Miranu- ovaj put poslao pacijenta iz naše najuže duhovne obitelji, našu “Časnu”.

Sotona ju je napao virusom corone i posljedicama zbog cjepiva istoga (Lorens: hoće reći da ju je ‘cjepivo’ oslabilo i učinilo više ranjivom za virus), koje je primila već prije  duže vrijeme unazad. I tako mi se javi Časna ujutro u 6 negdje s porukicom na WhatsApp da cijelu  noć nije spavala, da je temperatura tuče, da ne može disati, da je bez snage itd… I što češ… ja sav  drugi jutarnji rad (stavljanje duhovnih poruka na facebook) ODMAH stavio na stranu, pozovem Časnu i  onda groza: njezin glas sav utučen, tihi, bez snage života,…k’o da me zove iz “grobne jame”. I tako ti ja prevaziđem-preživim taj “prvi šok”, jer inače nisam navio nju ovakvu, nego veselu, glasnu, nasmijanu,.. I to mi je bio još jači poticaj na molitvu i napad na vraga i njegove pomagače-demone, viruse, bakterije… na sve što je bilo u osobi izvan Božanskog reda, sotonskog=Bogu protivnog. Moja molitva je, kao i obično bila “zapovjedna”… time da sam najprije proglasimo vragu i angelima (palim anđelima=demonima, kao i anđelima svjetla), jer su inače i oni prisutni u nama nevidljivoj=duhovnoj sferi… proglasio sam jasno i glasno da je Časna po obećanjima iz Izaija 53, stihovi 4-5, po 1. Petrova 2, 24 i po Mateju 8, 17 ZDRAVA, da je Isus po tim obećanjima uzeo s nje, stavio na sebe i odnio daleko od nje (gr. glagoli NASA i SABAL) SVE njene bolesti, boli, … pa i taj virus corone, viruse zbog vakcine i sve drugo sotonsko… uzeo na Sebe, ponio na Križ i da je sve to tamo crklo, umrlo… i da toga Časna više nema i da je ona Isusovim ranama iscijeljena. Onda sam se Vragu (i demonima bolesti) još predstavio kao ISUSOV zastupnik= “duhovni policajac”, kao ambasador Kraljevstva Božjega na Zemlji… i u Vlasti (Eksusia) i Moći (Sila Duha svetog=Dunamis) po Mateju 16, 29 i 18,18 i ZAPOVJEDIO Vragu i svim uzročnicima ove bolesti kod Časne, da ODMAH napuste njeno tijelo, da crknu, da se osuši u korijenu svaki virus, bakterija… uzročnik nemoći i bolesti.

Onda sam u tijelo Časne ZAPOVJEDIO ŽIVOT, Snagu, zdravlje, potpunu regeneraciju mišića, tetiva, zapovjedio plućima, da se obnove-regeneriraju, da izbace iz sebe SVE što nije u Božanskom redu, što ometa disanje itd… Onda sam na kraju molitve dao Časnoj još upute, da sada iscjeljenje koje je primila zadrži u vjeri, ispovijedanjem, da se tako i ponaša-znači JA JESAM zdrava- da skoči na noge, hoda, radi što prije nije mogla. I tako se uspjela izboriti,…a poslala mi je i svjedočanstvo svezi toga, pa kaže:

“ISUS Miran! Šaljem svjedočanstvo za moje ozdravljenje kroz tvoju Molitvu za mene. Hvala ti od  srca, hvala Isusu!                                      

Prvo me hvatala groznica, zima mi bilo i sva sam se tresla, a u isto vrijeme i gorila sam u temperaturi i smlatilo me jako. Isus je bio uz mene i samo sam se predala da me On liječi i da sam kod najboljeg Liječnika hvala Ti Isuse! Samo samo ponavljala: ISUSE ja jesam bila iscijeljena.        

Kako mi je bilo jako loše a znala sam da nam je Apostol u  osami s obitelji, pa sam tebe zamolila da moliš za mene i odmah si me zvao i molio i kroz molitvu sam osjetila lakoću u plućima i temperatura je nestala skroz a bila 39,8 a poslije knap 36 C, hvala Ti Isuse!

Poslije me Svi tijelo boljelo, bez snage, ustanem, hodam ali se rušim i samo sam neprekidno zahvaljivala Isusu da ja jesam zdrava. Uzimala sam Lijek iz Knjižice br.58  “Ozdravljenje za svo naše tijelo”. Tako da sam uzimala ‘Božji Lijek 3x dnevno po svjedočanstvu Biblijskog učitelja Dereka Prince-a koji je rekao: “Gospode, Ti si obećao da je Tvoja Riječ Lijek za svo moje tijelo, i ja sada uzimam kao lijek u Ime Isusa Krista!”.     

Poslije sam imala kašalj 4 dana a i dalje malaksalost, sve ukupno 9 dana trajalo. I 10.ti dan, subota, kažem Isusu da moram na Bogoslužje… tada su mi toliko negativne misli dolazile ubrzano, kao: “ti ne možeš ići na Bogoslužje, bolesna si, tamo su ljudi, srušit ćeš se…”. I kako Mi se redaju ti negativne misli, mene sve više boli i srušiti se hoću. Te dane nisam ništa mogla hranu konzumirati pa sam malo nešto pojela kao da izdržim i tek mi pozlilo, stomak me zaboli i opet mi misli lete… i uđem ja u bus, pa me panika, a kud ako moram na WC? Lijepo udahnem zraka i Isusu kažem: Moj Isuse, ja ove sve brige što me pritišću TEBI ih predajem i ne mogu ništa više. Sve Tebi Isuse, uzmi molim Te i Ti si to već sredio da ja mogu s Apostolom i Ekipicom da blagujemo večeru s Tobom Isuse! U busu sam tako bila smirena da nisam mogla ništa da pričam i bez snage. Samo sam čekala da uđem u salu. Brankica i Slavica su primijetile kako sam mirna i ništa ne pričam ali nisam smogla ni snagu da nešto kažem. Kad sam ušla u salu meni je bilo sve bolje i lakše, jednostavno mi dolazila snaga i sve se nekako namještalo na svoje mjesto u mome tijelu ali me u gornjem tijelu kralježnice malo (blokiralo) i tako kad je Lorens molio za našu dušicu, mislim da se zvala Martina, tada sam se i ja priključila u molitvu i meni je nešto kao pucketalo, probilo i razbistrim se u glavi. I ja sam osjetila lakoću i sve one tegobe što su me pritiskale cijelim putem za Bogoslužje je nestalo, hvala Ti Isuse!

Hvala ti Miran, hvala ti Lorice.

Brankica i Slavica su opet primijetile kako sam ja vesela i pričam kao da ništa nije bilo Hvala Isusu! 

Hvala ti Miran!  AMEN”

(Visited 32 times, 1 visits today)