Javila se preko SOZO stranice, primila iscjeljenje jajnika, a sada ide u smjeru trudnoće prema Božanskom Planu i Redu

Dragi Lorens,

bila sam na ginekološkom pregledu i ciste nema! NEMA JE! Kaže doktorica: “Nije vas bilo godinu dana, već je puno vremena prošlo, ‘ajde da vidimo jajnik i tu cistu”, i čim je pogledala kaže: “ja ništa ne vidim, ciste nema, jajnik je čist.” Hvala dragom Isusu i hvala tebi!  Ne prestajem svaki dan zahvaljivati Isusu na milosti i ljubavi prema meni! 

Slušala sam snimku molitve svaki dan, čitala Božju riječ, tematske knjižice (Nauči nas moliti, Ozdravljenje za svo naše tijelo, Stvarna vjera, Što je vjera), ulazila dublje u Riječ i promišljala o njoj, odupirala se napadima sotone. I dalje to mislim raditi. 

Prije nego si se pomolio za cistu, dva tjedna prije, počela sam piti biljne tinkture za čišćenje organizma i za žensko zdravlje, kad si se pomolio rekla sam Isusu da Mu vjerujem i da neka blagoslovi ovo što pijem i neka to uz molitvu donese samo dobro mom tijelu, a istjera sve zlo. Jesam li možda pogriješila u tome? 

Dobila sam i neku kremu od doktorice zbog prisutnosti bakterija, i isto sam napravila i s njome, blagoslovila ju prije korištenja. 

Evo sada upravo to rješavam i jačam svoju vjeru za začeće. Tkanina je još uvijek svaki dan sa mnom. 

Obećala sam Isusu da ću posvjedočiti o ovome tebi i da ću doći na predavanje u Zagreb kako bih i uživo posvjedočila. Čim uskladim posao, dolazim u Zagreb.

Hvala ti! 

L: Ovome je prethodilo ovo na moj upit (bilo je tu još komunikacije ali da ne duljimo):

“Dragi Lorens, 

evo odgovora koji vas zanimaju:

    1. Po vjeroispovijesti sam katolkinja.
    1. Nisam čitala Sveto Pismo do sad. Upravo danas od kolegice dobivam Novi zavjet koji čvrsto namjeravam početi čitati. 
    1. —- Prije 10 god. rečeno mi je da imam miom u određenom položaju u maternici, no on ne bi trebao predstavljati nikakve smetnje. I prošle godine u kolovozu uočena je ta cista na desnom jajniku koja prema njihovim riječima nije obična, nego možda dermoidna, čak postoji mogućnost da bi ju trebalo odstraniti. Doktor je rekao da nije siguran je li uopće ovulacija bila prisutna taj mjesec. Ja sam nakon toga osjetila ovulaciju, ali kasnije više nisam bila sigurna. Tada me uhvatio veliki strah. A još više jer povremeno znam osjetiti baš probadanja na tom dijelu jajnika.
    1. Slušala sam seminar Iscjeljenje nam pripada, Riječ Božja kao lijek, ozdravljenje i zdravlje. 

Namjeravam slušati i ostala predavanja. 

U oba slučaja slušanja dogodilo mi se da sam zaspala pa sam poslije još jednom sve odslušala.

Također čitam sve na stranici SOZO. X mi je poslala knjižicu Nauči nas moliti, ja sam čitajući stranice Sozo i svjedočanstva naručila tematsku knjižicu br. 58 Ozdravljenje za svo naše tijelo.”

U svakom slučaju ide se prema trudnoći, koja se također HOĆE dogoditi prema Božanskom Planu i REDU! 🙂

(Visited 45 times, 1 visits today)