Svjedočanstvo mladića (26) rođenog s cerebralnom paralizom kojem je Čista Istina promijenila život…

Isus dragi Lorens

Evo šaljem ti od Borne svjedočanstva. O njegovom životu od kako je na svjetlu Čiste Istine, i iscijeljena za koja je on molio.

Ja sam Borna imam 26 god., rođen sam s cerebralnom paralizom i zbog toga sam u invalidskim kolicima. Pokreti su mi bili ograničeni i bez tuđe pomoći nisam mogao funkcionirati. I tako šetajući gradom sa svojim asistentom susreli smo kod tržnice Almu. Pošto je ona poznavala mog asistenta zaustavila se počela razgovor, malo zatim počela je govoriti o Isusu i Čistoj Istini, molitvi i polaganju ruku.

Ja sam zatražio da položi ruke na mene i moli. Po toj molitvi sam iscijeljen od spazma i kontraktura. Onda sam počeo dolaziti na druženja VŽ Ekipice, a kasnije i na Seminare u ZG.

Od kad sam ja na ovom Svjetlu, a to je oko dvije godine, moj se život potpuno promijenio. Dogodila su se iscjeljenja, što po tvojoj molitvi Lorens, a i puno toga slušajući i družeći se s Ekipicom iz VŽ.

Primio sam izuzetan mir u sebe, desnom rukom mogu primiti tuš, to prije je bilo nemoguće. Lopatica mi se izravnala, stabilnost u koljenima, snaga u nogama, stopala mobilnija, koordinacija ruku se povećala. Prestao sam piti alkohol a bio sam ovisnik o njemu. Prestao piti tablete za spavanje, i laksativ za stolicu. Hvala Ti Isuse.

Sad se mogu dignut iz ležećeg u sjedeći položaj u krevetu, nestali su bolovi u kralježnici i ona je postala gipka, riješio me Isus i alergije. Hvala Ti Isuse, velik Si Isuse.

Prije spoznaje o Čistoj Istini preživio sam tumor na plućima, testisu i nadbubrežnoj žlijezdi. Onda nisam znao, a sad znam da je i to Isusovih ruku djelo. On mi je dao snagu da sve to izdržim, hvala Ti Isuse velik si i volim Te Isuse.

Unatoč tragičnom odlasku tate sa zemaljskog puta, boli očaju, nerazumijevanju ljudi oko mene, srce mi je bilo u miru jer sam osjetio Isusovo prisustvo. Dao mi je snagu da učinim sve što je potrebno, oprostim tati postupak koji je napravio oduzimajući si život. Ne osuđujem ga, molim za njegovu dušu sam, i s Ekipicom. Hvala Ti Isuse na Tvojoj milosti, Ljubavi koju mi daješ, hvala Ti na svakoj tvojoj Riječi i obećanju, hvala Ti velik si i volim Te ISUSE.

Nazvao sam poznanicu iz udruge invalida da joj čestitam na rođenju unuke, ona se zahvalila i rekla da se treba moliti za njezin život, jer se pluća nisu u potpunosti razvila, te da je na aparatima. Ja sam radosno prihvatio molbu, snimio molitvu u kojoj sam slomio moć sotoni nad njezinim životom u ime Isusa, zapovijedao da se pluća regeneriraju i da se tijelo vrati u Božanski red. 

Poslao sam joj tu snimljenu molitvu, drugi dan me nazvala i plačući od sreće rekla, moram posvjedočiti za Isusa, unuka je iscijeljena, maknuta je s aparata, diše samostalno, pluća su u potpunom obujmu, i sad je kod mame u krevetiću.

Hvala Ti Isuse, sve što si rekao to se i dogodilo, hvala Ti Isuse.

Bila mi je mamina teta u posjeti. Primijetio sam da ima problema s kralježnicom, depresijom, probavom, ja sam joj rekao da ne mora biti tako, pričao o Isusu, no ona nije vjernik i odbijala je molitvu. Meni je bilo teško gledati to jadno stanje, a imam spoznaju da ne mora biti tako, zato sam uzeo tkaninu (maramicu) pomolio se, blagoslovio maramicu u ime Isusovo, dao mami da joj stavi pod jastuk, što je ona i učinila. Dan – dva nakon toga bila je vidljiva promjena na njoj. A i sama je primijetila da se bolje osjeća. Prije nego je išla doma u Istru rekao sam joj za pomazanu maramicu, ona ju uzela i stavila u torbu.

Dva tjedna poslije posvjedočila je da se super osjeća i zahvalila mi se, na što sam joj rekao da zahvali Isusu jer to je od Njega.

Hvala Ti Isuse.

Evo dragi Lorens grlimo te!

Borna i Ljubica

(Visited 26 times, 1 visits today)