Svjedočanstvo o probuđenoj djevojčici: “Znala sam da me Isus voli i da ja nemam nikakav problem zbog kojeg me šalju psihologu, meni je trebao samo Isus!”

Došla mi na put jedna curica, molim se već duže vrijeme za nju i njenu obitelj da im se srce svima otvori da prime Krista u svoje živote i da im mogu poslužiti evanđelje i ja sam strpljivo čekala priliku za svjedočenje i Isus me nagradio sa predivnim poklonom. Curica ima problema u školi i ide kod psihologa jer je u depresivnom stanju. Predložila sam svekrvi kad bude imala priliku vidjeti malenu da joj kaže da dode do mene pa ćemo se pomoliti zajedno.I prije par dana kuca meni na vrata malena i kaže da je došla razgovarati samnom eeee mojoj sreći kraja nema…znala sam da mi je uslišio molitvu čim sam malenu vidjela na vratima. Rekla sam Duše Sveti vodi me u ovome i pustila da teče razgovor o Isusu onako kako mi je dolazilo da joj pričam.Rekla mi je da me već duže vrijeme promatra i da zna kakva sam ja prije bila kako sam stalno izlazila vani i bila glavni kolovođa za zabave i kako je ona htjela baš takav život kao što sam ja živjela jer da sam izgledala da je sve savršeno( tu sam joj mogla posvjedočiti kako sam bila nesretna i jadna u tom periodu i dotakla samo dno i kako je sam Isus to sve uklonio od mene) i kaže da joj sad nije jasno sto je propustila koji dio nije skužila kako sad toga više nema i da je zanima što se to meni tako veliko desilo kad ja ne živim više tako. Nato sam se ja rasplakala jer ta moja promjena vidno utječe na ljude oko mene i hvala Isusu što je tako i što svojim novim životom u Kristu mogu svjedočiti ljudima oko sebe i hvala tebi Lorens jer bez tebe sigurno ne bi bila na ovom putu na kojem sam sada. Put pun radosti ,ljubavi i mira. Malena me je nakon razgovora zagrlila u suzama i rekla znala sam da me Isus voli i da ja nemam nikakav problem zbog kojeg me salju psihologu meni je trebao samo Isus!!!!!! Pa sad ti nemoj biti radostan..

Uglavnom dobila je poduku na razini koju je mogla shvatiti i dogovorile smo se da ću se ja pomoliti za nju a ona je tražila da joj napišem molitvu kako će se i ona sama moliti za sebe i njenu obitelji i druge koji su potrebni. Više neće ići kod psihologa sad dolazi kod mene na razgovore o Isusu,u školi je popravila ocjene i radosno ide svaki dan sa Isusom. Depresiji ni traga hahah. Hvala ti Isuse!!!! Eto Lorice dragi neka i ova svjedočanstva budu drugima na blagoslov i slavu i čast našem voljenom Isusu. Volim vas sve.

Natalija

(Visited 20 times, 1 visits today)